Propozycja

Wszystko o graniu w OW w sieci.
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Czekamy az 1.09 wyjdzie zeby te kilka bugow z 1.08 zostalo poprawione. Ofcoz jakby co to mogloby ono wyjsc juz nawet i teraz...
Image
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

Post by Blashix »

A jeszcze są jakieś bugi w 1.8 ??
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Sa 3 wieksze jesli chodzi o clanbase.
Image
Qaz
Veteran

Post by Qaz »

mysle ze do clanbase mozna by dodac, naliczanie punktow grup, (waszyscy klanowicze musza miec tagi w grze) o ile jest mozliwe zrobienie czegos takiego...
<<QAZ>>
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

temat

Post by NaDoL »

To przecież masz clan ranked lol i ci wlicza dla klanu na stronie.
Image
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Re: Propozycja

Post by Lesio »

Blashix wrote:
Omg no bo jakiś pro mu napisze przegralsicie rozwalajcie klan i rozwalają. Ja bym nie rozwiązał ^^ bo mi to wisi jedna przegrana w tą czy w tą.
Bo ty jestes poprostu id**ta i nie rozumiesz zasad tej sceny ktora sie kieruje od dawna "nie rozwiazal bys klanu bo mi to wisi" To niech ci to ku**a wisi ale sa na szczescie jeszcze gracze ktorym to nie wisi. Bo przy takim zalozeniu z jakiego ty wychodzisz id***o nie bylo by w ogole podzialu na klanu lepszcze czy gorsze no bo przecie na ch*j przyjmowac wojny "skoro mi to wisi" Np. Nadi wypowiada wojna jako ViP klanowi w ktorym jestem na obecny moment czyli East Legion. No to ja ok walczymy przegrywam wojne i oswiadczam nadiemu "nie rozwiaze klanu bo mi to wisi" LOL. No a nadi oczywiscie mowi "no tak lesiu nie rozwiazuj klanu bo ci to wisi ch*j z tym ze ustalalismy inaczej i ta scena kieruje sie jakimis zasadami ale ch*j skoro ci to wisi to nie rozwiazuj". A wiec ku**a zastanow sie nad swoimi wypowiedziami bo to ze jestes w tym calym PMT nie czyni z ciebie jakies boga an tym forum bo i tak w moich i nie tylko moich oczach dalej pozostaniesz id**ta.
Image
Image
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
ajdem
Community Veteran
Community Veteran
Germany

Post by ajdem »

Dobrze gadasz lesiu lol a tak btw coś od jakiegoś czasu nagle tak wszystko zamarło troche się ch***ia zrobiła.
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Dobra dobra bez bluzgow mi tu. Cala ta sprawa z rozwalaniem klanow to i tak fenomen OW jest, nie ma tego na zadnej innej scenie bo tylko na OW jest taki dramat jesli chodzi o klany. Klany sa po to zeby mozna bylo wylonic najlepsza grupe graczy na scenie a nie po to zeby robic z tego telenowele.
Ja rozumiem ze jak se ustalacie ze przegrany rozwiazuje klan to niech tak bedzie, ale do ku**y nedzy nie narzucajcie tego tym ludziom co tego nie chca bo tak to kazdy sie boi nawet sparing wypowiedziec. Myslicie ze czemu na OW masz 1 gora 2 klany non toper?
Image
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

Re: Propozycja

Post by Blashix »

Nie jestem jakimś tam bogiem, nawet jak bym był założycielem tej witryny ^^
Poprawiłem moją wypowiedź, mam nadzieję że cię ona w żaden sposób nie obraża.

Nie dziwię się że nobki przychodzą i zaraz odchodzą ^^ Nowy podekscytowany swoim noob klanem, a tu wyskakuje jakiś klan jedna walka i pach po klanie bo takie zasady na tejże scenie OW.

I tu się zgadzam z Yuri. Bo jak któryś nowy założy klan to po kilku godzinach zostanie rozwiązany bo przegrał lub stchórzył bo nie chciał rozwiązywać swój nowy klan.
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Post by Mules »

Blashix: Powiedz ty mi synuś:
-W jakim ty klanie jesteś ?
- Ile godzin tygodniowo grasz, że jesteś takim znawcą?
Bo stazu to i tak nie masz zeby byc w temacie I tu jest ku**a problem tego forum, ze osoby, ktore powinny byc najmniej zainteresowane robia dyskusje z ch**a wziete.
Yuri: Telenowela to byla ku**a rok temu jak bylo IH vs VIP i to telenowela w czystej postaci.
A co do całych tych wojen, to oczywiscie tylko je**ny ewenement na OW i trzeba to w koncu zmienic. Jak dla mnie to takie cos wylonilo sie gdy kazdy gral za gn**a i myslal inaczej. Teraz kazdy dorosl i widzi do czego to prowadzi. Chociaz z drugiej strony dawniej klany nie mialy sensu i racji istnienia bo nie bylo zadnych rankingow, wiec to tez mimowolnie wychodzilo.
I kiedy w koncu bedzie ten 1.09 i kompatybilne sprawnie dzialajace CB?
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Image
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

tematr

Post by NaDoL »

to jest niby SP person lol

A tak wogle to nie ma po co kontynuowac tego tematu, bo to już było omawiane 100 razy xd
ogólnie to weszła umowna zasada że jak nie ma CB to można sie rozpierdalać a jak jest CB to tylko na punkty i to raczej konczy dyskusje.

A klanow i tak od dawna nie ma i zadnych wojen tez dawno nie bylo, poprostu ludzi przestalo przybywać...
Image
Sisqo
Soldier level 2
Soldier level 2

Post by Sisqo »

No wracając do tych lig to byłoby dobre!!! można oddzielić przeciętnych od tych lepszych- a ci nowiciusze tak jak ja mogliby zdobywać cenne doświadczenie <<<lol>>> popieram :D
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Tylko ze zeby zalozyc kilka lig to nalezy miec wystarczajaco ludu do tego, a z tym problem ostatnio. Bedziemy myslec jak bedzie CB.
Image
Sisqo
Soldier level 2
Soldier level 2

Post by Sisqo »

Rozumiem Cię- OW już nie króluje ale wciąż to dobra gra- postaram się namówić paru kumpli na gre na necie bo kilka osób z mojej wioski mo OW ale nie gra, wiem że to niewiele Yuri ale zawsze coś! lol
Smoke
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Smoke »

najlepszy pomysł to ESL tylko weź przekonaj niemiachów żeby dodali .. powodzenia xD
Locked