Propozycja

Wszystko o graniu w OW w sieci.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

ku**a szwaby jak to szwaby nie dodadzą z uwagi na to ze zabraliśmy im tzw Ziemie wschodnie (lubuskie, pomorze, śląsk). ku**a lepiej iść w interes z żydem niż błagać szwaba o dodanie.
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Dobra dobra my im uslugiwac nie musimy, cb bedzie i mamy ich w du**e.
Image
Sisqo
Soldier level 2
Soldier level 2

Post by Sisqo »

<<<lol>>> macie racje ja raczej szwaba prosić nie będę bo mam za daleko do nich ale już 2 osoby dzisiaj przekonałem <chyba> się zapiszą :)
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran

Post by NaDoL »

Ich wcale nie trzeba przekonywać, wystarczy że yuri ruszy dupsko i im napisze xd ale on nie chce ^^

PS: wogle właź czesciej na gsa bo mam dobra rozkmine lol
Image
Smoke
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Smoke »

z jakiej paki, nie chce ?
Qaz
Veteran

Reaktywacja pomysłu

Post by Qaz »

Zebrało się parę klanów już na scenie.... Myślę dobrym pomysłem byłoby wrócić do pomysłu Ligi OW. oraz też myślę, że czas już chyba znieść nie pisane prawo, że klan przegrany musi być rozwiązany... Proszę o wypowiedź na ten temat.
Z racji wolnego czasu mógłbym trochę pomóc przy robieniu strony z Ligą Original War.
<<QAZ>>
janimati
Soldier level 3
Soldier level 3

Post by janimati »

i tak na scenie ow jest malo klanuw wienc sie nie czeiaj mozę z 10 jest ich wsyztkich kture nadal istnieją
Qaz
Veteran

Post by Qaz »

ale jakbyś nie patrzyl te zasady sa durne ktore teraz sa... kiedys byly dobre, ataka liga byla by lepiej widziana przez nowych graczy, gdyz upadek ich klanu nie zniechecalby ich do gry
<<QAZ>>
Backero
Community Veteran
Community Veteran

Post by Backero »

ja myślę, że pomysł z ligami był dobry
wojny klanowe mogłyby się opierać nie tylko o to, że przegrany kln musi być rozwiązany lub zawieszony, ale po prostu spada o ligę w dół :wink:
Qaz
Veteran

Post by Qaz »

moze nie o life ale o mojesce w tabeli w danej lidze.... chociarz przy obecnej ilosci klanow i tak by byla 1 liga.... ZACHĘCAĆ NOWYCH DO GRY A NIE BESZTAC!!
<<QAZ>>
Backero
Community Veteran
Community Veteran

Post by Backero »

przydałoby się by Original War pojawiło się wraz z jakimś czasopismem
ostatnio ktoś już prosił redakcję Clicka by dodali Original War w następnym numerze, jednak Ci od Clicka twierdzą, ze nikt nie będzie już w to grał; myślę, że się mylą

rzeczywiście przy takiej ilosci klanów wprowadzenie lig byłoby kłopotliwe i trochę zbędne, ale może jak się już te ligi założy to tych klanów zrobi się trochę więcej....

tak więc: można wprowadzić ligi na próbę!
Last edited by Backero on Tue Jun 03, 2008 3:55 pm, edited 1 time in total.
Lesio
Community Veteran
Community Veteran

Post by Lesio »

ch*j z tym wazniejsza jest ankieta wyrazajcie swoja opinie! I oczywiscie polaczcie sie w akcji "naciskam tak"
Image
Image
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Backero
Community Veteran
Community Veteran

Post by Backero »

tak cię Qaz wnerwił?
cóż, nie znam go z tej ponurej strony :)
Phantom
Veteran
Poland

Post by Phantom »

A kto to w ogole ku**a jest?
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
ajdem
Community Veteran
Community Veteran
Germany

Post by ajdem »

no to ja wtrącę swoje 3 grosze xd Zacznijmy od tego że ow kiedyś tętniło życiem bo było na nie zainteresowanie większość dorosła poszła swoją drogą a że o ow niema zbytnio posłuchu no to nowi nie przybywają do tego nie każdy ma czas żeby trenować nontoper nowych bez ludzi i częstych turniejów na które jak dało sie zauważyć niema dużo chętnych nie wiem jak teraz ale jak ja jeszcze siedział i nadol robił turniej to ciężko było ludzi zebrać na te walki xd W gazetce raczej sie nie pojawi bo skoro niewiadomo kto ma prawa to cda nie wypuści xd Teraz to praktycznie każdy wpada pogadać jak coś jeszcze jak nazim grał i siedział na tym ow klany były to jeszcze sie cos działo siedziało sie całymi nocami nad ow xd potem zaczęli all wybywać no i czar prysł.A gry też juz zbytnio nikt niewypromuje tak jak cs czy diablo 2, moim zdaniem bez jakiegoś większego napływu nowych to all niema sensu może się mylę ale sami oceńcie.
Locked