Propozycja
ku**a szwaby jak to szwaby nie dodadzą z uwagi na to ze zabraliśmy im tzw Ziemie wschodnie (lubuskie, pomorze, śląsk). ku**a lepiej iść w interes z żydem niż błagać szwaba o dodanie.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- YuriStriatov
- Site Administrator
Reaktywacja pomysłu
Zebrało się parę klanów już na scenie.... Myślę dobrym pomysłem byłoby wrócić do pomysłu Ligi OW. oraz też myślę, że czas już chyba znieść nie pisane prawo, że klan przegrany musi być rozwiązany... Proszę o wypowiedź na ten temat.
Z racji wolnego czasu mógłbym trochę pomóc przy robieniu strony z Ligą Original War.
Z racji wolnego czasu mógłbym trochę pomóc przy robieniu strony z Ligą Original War.
<<QAZ>>
- Backero
- Community Veteran
przydałoby się by Original War pojawiło się wraz z jakimś czasopismem
ostatnio ktoś już prosił redakcję Clicka by dodali Original War w następnym numerze, jednak Ci od Clicka twierdzą, ze nikt nie będzie już w to grał; myślę, że się mylą
rzeczywiście przy takiej ilosci klanów wprowadzenie lig byłoby kłopotliwe i trochę zbędne, ale może jak się już te ligi założy to tych klanów zrobi się trochę więcej....
tak więc: można wprowadzić ligi na próbę!
ostatnio ktoś już prosił redakcję Clicka by dodali Original War w następnym numerze, jednak Ci od Clicka twierdzą, ze nikt nie będzie już w to grał; myślę, że się mylą
rzeczywiście przy takiej ilosci klanów wprowadzenie lig byłoby kłopotliwe i trochę zbędne, ale może jak się już te ligi założy to tych klanów zrobi się trochę więcej....
tak więc: można wprowadzić ligi na próbę!
Last edited by Backero on Tue Jun 03, 2008 3:55 pm, edited 1 time in total.
no to ja wtrącę swoje 3 grosze xd Zacznijmy od tego że ow kiedyś tętniło życiem bo było na nie zainteresowanie większość dorosła poszła swoją drogą a że o ow niema zbytnio posłuchu no to nowi nie przybywają do tego nie każdy ma czas żeby trenować nontoper nowych bez ludzi i częstych turniejów na które jak dało sie zauważyć niema dużo chętnych nie wiem jak teraz ale jak ja jeszcze siedział i nadol robił turniej to ciężko było ludzi zebrać na te walki xd W gazetce raczej sie nie pojawi bo skoro niewiadomo kto ma prawa to cda nie wypuści xd Teraz to praktycznie każdy wpada pogadać jak coś jeszcze jak nazim grał i siedział na tym ow klany były to jeszcze sie cos działo siedziało sie całymi nocami nad ow xd potem zaczęli all wybywać no i czar prysł.A gry też juz zbytnio nikt niewypromuje tak jak cs czy diablo 2, moim zdaniem bez jakiegoś większego napływu nowych to all niema sensu może się mylę ale sami oceńcie.