LOL No naprawdę. Ciekawe kto tu jest dzieckiem...Flak píše:czytając poprzednie posty zaczeło mi was być zal, sam uzywam swoich wlasnych hackow (czy to mozna nazwac kodami czy tez hackami czy tez czyms innym, NIE !) to zwykłe bugi w grze dzeki czemu mozna kopiować jednostki, pojazdy, surowce, jak i w Kompani tak samo w Multi i raczej naprawiene tego przez was dzeci nie bedze możliwe, by trzeba całe setki kodów zmieniać.( POWODZENIA ) śmieszne dzeci mysla ze sa kody do OW
Zgłaszanie błędów w grze!
-
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Czlowieku ty najwyrazniej nie wiesz ze patche do ow sa robione przez community ktore ma kod zrodlowy tej gry. Jak nie masz nic sensownego do dodania do tego tematu to sie nie udzielaj.Flak píše:czytając poprzednie posty zaczeło mi was być zal, sam uzywam swoich wlasnych hackow (czy to mozna nazwac kodami czy tez hackami czy tez czyms innym, NIE !) to zwykłe bugi w grze dzeki czemu mozna kopiować jednostki, pojazdy, surowce, jak i w Kompani tak samo w Multi i raczej naprawiene tego przez was dzeci nie bedze możliwe, by trzeba całe setki kodów zmieniać.( POWODZENIA ) śmieszne dzeci mysla ze sa kody do OW
- Maniek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:

[ Dodano: Nie Lip 06, 2008 5:06 pm ]
Chyba jeden z bardziej zabugowanych paczy...
Dużo bugów pojawia się po zmienieniu mapy na flagi podczas ustawień.
Teraz chciałem grać na 4 chętnych i po włączeniu gry wywala błąd hostowi.
Sry za post pod postem ale tamten był juz bardzo dawno xD
-
- Soldier level 0
Kulejąca Armia czy co ?
mam problem
gdy mam dużo jednostek i każe jakiejkolwiek pójść / pojechać to ta zatrzymuje się co parę metrów.
może wy wicie dlaczego się tak dzieje
( jeśli myślicie że to przez konfiguracje to źle Myślice )
gdy mam dużo jednostek i każe jakiejkolwiek pójść / pojechać to ta zatrzymuje się co parę metrów.

może wy wicie dlaczego się tak dzieje

( jeśli myślicie że to przez konfiguracje to źle Myślice )
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
masz słabego kompa, który nie uciąga tyle. Lub hoster ma zbyt mała przepustowość łącza,
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Soldier level 0
-
- Soldier level 2
1. OWPatch_1.10b_Full
2. Chcialem sobie pograc w Original War multiplayer wiec sciągłem tego patcha ale po jego instalacji pojawil sie komunikat ze gra jest odinstalowana i nie moge ją włączyc.Próbowałem zrobic reinstala lecz to nie pomogło.Sciąglem tez GameSpy Arcade ale niewiem czy to ma związek z tym.
2. Chcialem sobie pograc w Original War multiplayer wiec sciągłem tego patcha ale po jego instalacji pojawil sie komunikat ze gra jest odinstalowana i nie moge ją włączyc.Próbowałem zrobic reinstala lecz to nie pomogło.Sciąglem tez GameSpy Arcade ale niewiem czy to ma związek z tym.