East Legion Mod
- Lesio
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Bład z rosjanmi pojawil sie samoistnie i nie wiem co go powoduje a wiec watpie zebym go usunal szybkie wznowienia sa juz wprowadzone w nowych wersjach tak samo jak pomniejsze bledy w sailu. Interpunkcje wprowadze jak mi sie bedzie chcialo i bede mial na to czas jak cos wam sie nie podoba to poprostu nie grajcie w tego moda i po sprawie. Ja tam do niczego nikogo nie zmuszam.
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
arara Lesiok, Mod jest ku**a dobry, gra się przyjemmnie. Tylko błędy tak czy siak trzeba wymienić ażeby zostały naprawione
jeżeli pozostałe misję będą również dobrze grywalne oraz będ amiały równie ku**a dobre dialogi to mod ma szanse trafić do czołówki ^^

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Lesio
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Anarchy ale problem wlasnie polega na tym ze z baza ruskich nie nie definiowałem ta baza miala tam stac poprostu dla ozdoby.Anarchy píše:Ludzie ci próbują pomóc, a ty jeszcze ich zniechęcasz:P 'Bład z rosjanmi pojawil sie samoistnie' - Ciekawe jak. Źle coś zdefiniowałeś i dlatego. Ja się na tym nie znam akurat..
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Nie znam sie na sailu ale sie ku**a wypowiem.
po zabiciu obojetnie jakiego ruska moze tak wyskakuje błąd bo chce wyskoczyć dialog jak w przypadku zabiciu obojętnie jakiego araba ('Giz, ty i te twoje drogi' [czy jakoś tak]) moze to jest powodem tego że po zabiciu chcą powiedzieć ale nie mają co i wypierdla, bo to sie właśnie pojawia po zabiciu ruska.
po zabiciu obojetnie jakiego ruska moze tak wyskakuje błąd bo chce wyskoczyć dialog jak w przypadku zabiciu obojętnie jakiego araba ('Giz, ty i te twoje drogi' [czy jakoś tak]) moze to jest powodem tego że po zabiciu chcą powiedzieć ale nie mają co i wypierdla, bo to sie właśnie pojawia po zabiciu ruska.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Kód: Vybrat vše
every 0$0.1 isdead(ktostam)and isdying(costam)and itd;
begin
say(blba,'bla');
end;
- Gothuk
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Arr, Anarchy naucz się rozumieć, to co czytasz

czyli:Lesio píše:zreszta kod na ten dialog giza opiera sie na tym ze nie jak kogos zabijesz tylko jestes w danej arei on to mowi.
every 0$0.1 IsInArea(ludź, area) do
begin
//kod
end;
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
tak samo jak mozesz ja usunąć ^^ wtedy nie będzie zadnego błędu 

- Lesio
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Oto wersja beta moda "East Legion" jest to ostatnia wersja wydana przed premiera calego moda.
http://www.eastlegion.host.sk/mods.rar
A oto zmiany w tej wersji.
*Uwaga mod działa ze wszystkimi dodatkami jedynie w rozdzielczości 1024x768
Ps. Zeby pobrac modyfikacje trzeba skopiowac linka i wkleic w przegladarke.
http://www.eastlegion.host.sk/mods.rar
A oto zmiany w tej wersji.
-Dodanie misji 3 i 4.
-Drobna korekta błędów ortograficznych i interpunkcyjnych.
-Lekko zmieniona misja 1 i 2.
-Poprawienie pomniejszych błędów w sailu.
-Zmienione napisy w grze(autorzy moda).
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
arara Lesiok, w 3 misji napotkałem wielkie 0 błędów (nie licząc braku kropek tam i ówdzie.) ale za to w 4 musisz skrócić czas czekania na atak! ataki noobów ustały, ja sobie czekam i czekam... i czekam... a tu dalej nic 

- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
czytanie ze zrozumieniem....Lesio píše: *Uwaga mod działa ze wszystkimi dodatkami jedynie w rozdzielczości 1024x768