Misja 11 - Amerykanie - Arabska zagadka

Tematy zbędne, ale zbyt dobre by je usunąć znajdują się tutaj.
Locked
Dealer
Soldier level 1
Soldier level 1

Misja 11 - Amerykanie - Arabska zagadka

Post by Dealer »

Witam.

Jestem tu nowy, nie przeszedlem całej gry jeszcze ani razu więc wybaczcie pytania które wedłog was są banalne.

Mam problem z misją jak w tytule. Zdobywam tę bazę na płn-zach. Naukowiec odkrywa mi artefakt w ruinach po magazynie arabów i nastepuje gadka że można go zabrac ciężarówką. No więc klikam ciężarówką na surowce które leżą w tym zniszczonym magazynie i ciężarówka zabiera wszystko co tam jest.... Z tym że na koniec misji okazuje sie że nie zdobylem artefaktu!!
Więc gdzie on jest i jak go przenieśc do swojej bazy?? Próbowałem już kilka razy i cały czas to samo. Inne cele misji wypełniam (no moze poza prędkościa jej ukonczenia) a tego cholernego artefaktu nie moge zdobyc.
Moze ktos mi pomóc?

Pozdrawiam
janimati
Soldier level 3
Soldier level 3

Post by janimati »

przejdź kampania bez patcha 1.09 on coś psuje w kampani artefakty.
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

On psuje tylko 15 misję...
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

no po prostu bierzesz to na ciężarówkę, przewozisz do pierwsej bazy i chronisz. Od momentu zdobycia artefaktu zaczna się masywniejsze ataki arabów na bazę. Jeśli zniszczacięzaówkę w której był arterfakt to nie dostajesz medalu (nie weim czy arabowie moga przechwycić artefakt, nigdy u mnie im sie to nie udało)
Dealer
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Dealer »

Witam.
Lucyfer wrote:no po prostu bierzesz to na ciężarówkę, przewozisz do pierwsej bazy i chronisz. Od momentu zdobycia artefaktu zaczna się masywniejsze ataki arabów na bazę. Jeśli zniszczacięzaówkę w której był arterfakt to nie dostajesz medalu (nie weim czy arabowie moga przechwycić artefakt, nigdy u mnie im sie to nie udało)
Hmm...Ale własnie to robie. A może byc przyczyną to że tę samą ciężarówkę JUż PO PRZEWIEZIENIU WSZYSTKIEGO udostepniam tam tym elektrykom czy innym inzynierom co w zamian mi dają kody do kamer? Bo teraz mi to własnie przyszło do głowy po Twoim poście i uwagą że gdy Arabowie zniszczą ciężarówke to to nie dostaje medalu. W moim przypadku niby nie niszczą - sam ją oddaje ale...
Może to jest powodem?

Pozdrawiam
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

Dealer wrote:sam ją oddaje
To tak, jakby Ci ją zabrali. Proste.
Artefakt musisz cały czas mieć w komorze.
Dealer
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Dealer »

Witam.

Ok dzieki za pomoc. Spróbuje dziś jeszcze raz przejśc te misje bez oddawania ciężarówki:) Ale swoją drogą to troche bez sensu że arteafaktu automatycznie nie wyładowali do magazynu tylko wożą ciężarówką...

Pozdrawiam

[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 8:57 am ]
Witam.

No i przeszedłem te misje w koncu ocalając artefakt. tak jak mówiliście trzeba chronić tę ciężarówkęz artefaktem. A nawet samą ciężarówkę:) Ciekawostka (czy raczej bug) gdy artefakt wyładowałem z ciężarówki w swojej bazie to i tak nie zaliczyli mi misji. Artefakt musi być cały czas na ciężarówce:)

Pozdrawiam i dzieki.
Last edited by Dealer on Thu May 22, 2008 12:44 am, edited 1 time in total.
Matrix
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Matrix »

A to dziwne. Ja wyładowałem artefakt koło laboratorium i na końcu mi wyświetliło że artefakt był chroniony. Dziwne to...
Dealer
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Dealer »

Witam.

Może dlatego że przy labolatorium? Ja swój wyładowałem przy magazynie.

Pozdrawiam
Matrix
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Matrix »

No tak, ja wyładowałem przy laboratorium.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

arara ale off top sie zrobił. wyładujcie artefakt przy koszarach, ciekawe czy teraz wam zaliczy?

a tak na serio:
Obojetnie gdzie wyładujecie ten je**ny artefakt, najlepiej aby pozostawał w cięzarówce. Arabskiemu inżynierowi zaś mozesz oddać inną, zbudowaną w fabryce komorę (dlatego polecam brać Bobbyego B. do składu)
Prymul6
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by Prymul6 »

Mi zaliczyło gdy miałem go tylko w ciężarówce.

Radzio ---> Ok, LOL!
Locked