Misja 11 - Amerykanie - Arabska zagadka
Misja 11 - Amerykanie - Arabska zagadka
Witam.
Jestem tu nowy, nie przeszedlem całej gry jeszcze ani razu więc wybaczcie pytania które wedłog was są banalne.
Mam problem z misją jak w tytule. Zdobywam tę bazę na płn-zach. Naukowiec odkrywa mi artefakt w ruinach po magazynie arabów i nastepuje gadka że można go zabrac ciężarówką. No więc klikam ciężarówką na surowce które leżą w tym zniszczonym magazynie i ciężarówka zabiera wszystko co tam jest.... Z tym że na koniec misji okazuje sie że nie zdobylem artefaktu!!
Więc gdzie on jest i jak go przenieśc do swojej bazy?? Próbowałem już kilka razy i cały czas to samo. Inne cele misji wypełniam (no moze poza prędkościa jej ukonczenia) a tego cholernego artefaktu nie moge zdobyc.
Moze ktos mi pomóc?
Pozdrawiam
Jestem tu nowy, nie przeszedlem całej gry jeszcze ani razu więc wybaczcie pytania które wedłog was są banalne.
Mam problem z misją jak w tytule. Zdobywam tę bazę na płn-zach. Naukowiec odkrywa mi artefakt w ruinach po magazynie arabów i nastepuje gadka że można go zabrac ciężarówką. No więc klikam ciężarówką na surowce które leżą w tym zniszczonym magazynie i ciężarówka zabiera wszystko co tam jest.... Z tym że na koniec misji okazuje sie że nie zdobylem artefaktu!!
Więc gdzie on jest i jak go przenieśc do swojej bazy?? Próbowałem już kilka razy i cały czas to samo. Inne cele misji wypełniam (no moze poza prędkościa jej ukonczenia) a tego cholernego artefaktu nie moge zdobyc.
Moze ktos mi pomóc?
Pozdrawiam
no po prostu bierzesz to na ciężarówkę, przewozisz do pierwsej bazy i chronisz. Od momentu zdobycia artefaktu zaczna się masywniejsze ataki arabów na bazę. Jeśli zniszczacięzaówkę w której był arterfakt to nie dostajesz medalu (nie weim czy arabowie moga przechwycić artefakt, nigdy u mnie im sie to nie udało)
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Witam.
Może to jest powodem?
Pozdrawiam
Hmm...Ale własnie to robie. A może byc przyczyną to że tę samą ciężarówkę JUż PO PRZEWIEZIENIU WSZYSTKIEGO udostepniam tam tym elektrykom czy innym inzynierom co w zamian mi dają kody do kamer? Bo teraz mi to własnie przyszło do głowy po Twoim poście i uwagą że gdy Arabowie zniszczą ciężarówke to to nie dostaje medalu. W moim przypadku niby nie niszczą - sam ją oddaje ale...Lucyfer wrote:no po prostu bierzesz to na ciężarówkę, przewozisz do pierwsej bazy i chronisz. Od momentu zdobycia artefaktu zaczna się masywniejsze ataki arabów na bazę. Jeśli zniszczacięzaówkę w której był arterfakt to nie dostajesz medalu (nie weim czy arabowie moga przechwycić artefakt, nigdy u mnie im sie to nie udało)
Może to jest powodem?
Pozdrawiam
Witam.
Ok dzieki za pomoc. Spróbuje dziś jeszcze raz przejśc te misje bez oddawania ciężarówki:) Ale swoją drogą to troche bez sensu że arteafaktu automatycznie nie wyładowali do magazynu tylko wożą ciężarówką...
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 8:57 am ]
Witam.
No i przeszedłem te misje w koncu ocalając artefakt. tak jak mówiliście trzeba chronić tę ciężarówkęz artefaktem. A nawet samą ciężarówkę:) Ciekawostka (czy raczej bug) gdy artefakt wyładowałem z ciężarówki w swojej bazie to i tak nie zaliczyli mi misji. Artefakt musi być cały czas na ciężarówce:)
Pozdrawiam i dzieki.
Ok dzieki za pomoc. Spróbuje dziś jeszcze raz przejśc te misje bez oddawania ciężarówki:) Ale swoją drogą to troche bez sensu że arteafaktu automatycznie nie wyładowali do magazynu tylko wożą ciężarówką...
Pozdrawiam
[ Dodano: Pon Maj 19, 2008 8:57 am ]
Witam.
No i przeszedłem te misje w koncu ocalając artefakt. tak jak mówiliście trzeba chronić tę ciężarówkęz artefaktem. A nawet samą ciężarówkę:) Ciekawostka (czy raczej bug) gdy artefakt wyładowałem z ciężarówki w swojej bazie to i tak nie zaliczyli mi misji. Artefakt musi być cały czas na ciężarówce:)
Pozdrawiam i dzieki.
Last edited by Dealer on Thu May 22, 2008 12:44 am, edited 1 time in total.
arara ale off top sie zrobił. wyładujcie artefakt przy koszarach, ciekawe czy teraz wam zaliczy?
a tak na serio:
Obojetnie gdzie wyładujecie ten je**ny artefakt, najlepiej aby pozostawał w cięzarówce. Arabskiemu inżynierowi zaś mozesz oddać inną, zbudowaną w fabryce komorę (dlatego polecam brać Bobbyego B. do składu)
a tak na serio:
Obojetnie gdzie wyładujecie ten je**ny artefakt, najlepiej aby pozostawał w cięzarówce. Arabskiemu inżynierowi zaś mozesz oddać inną, zbudowaną w fabryce komorę (dlatego polecam brać Bobbyego B. do składu)
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --