PolishOficer Mod

Wszystko o modach, patchach i błędach w OW oraz ogólnym programowaniu.
Odpovědět
MarcinModder
Soldier level 0
Soldier level 0

PolishOficer Mod

Příspěvek od MarcinModder »

Robie moda pod ww. nazwą. Opowiada no o polskim oficerze który został przeniesiony w przeszłość wraz z innymi polskami i nie tylko (cały dawny okład warszawski Polska, Czecho-Słowacja itp.) któży tworzą pomocniczą grupe wsparcia. Prosze tylko o pomoc w:
-dalszym ciągiem modu (jakie dalej misje [piszcie jakie cele itp.]);
-niewielka pomoc w sail`u.

Z góry THX.

1. Jak podpiąć własną misje pod kampanie bo jak zmieniam (w folderze moda) campaigns/headers.wri i campaigns/__RU/mission.dat to sie i tak dalej uruchamiają stare. I czy w misjach też trzeba coś zmienić?
bagiet
Soldier level 0
Soldier level 0

Příspěvek od bagiet »

Ja tak w kwestii kosmetycznej.... chyba PolishOfficer jak juz...
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

Re: PolishOficer Mod

Příspěvek od Blashix »

MarcinModder píše:Robie moda pod ww. nazwą. Opowiada no o polskim oficerze który został przeniesiony w przeszłość wraz z innymi polskami i nie tylko (cały dawny okład warszawski Polska, Czecho-Słowacja itp.) któży tworzą pomocniczą grupe wsparcia. Prosze tylko o pomoc w:
-dalszym ciągiem modu (jakie dalej misje [piszcie jakie cele itp.]);
-niewielka pomoc w sail`u.

Z góry THX.

1. Jak podpiąć własną misje pod kampanie bo jak zmieniam (w folderze moda) campaigns/headers.wri i campaigns/__RU/mission.dat to sie i tak dalej uruchamiają stare. I czy w misjach też trzeba coś zmienić?
Czyli głównie o całego moda bo większość to fabuła...
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
MarcinModder
Soldier level 0
Soldier level 0

1. PolishOficer zmienie na PolskiOficer.
2. A jak tak gromko ciagniecie do odpowiadania na pytania (a nie pisania własnych) to powiem że już jest 1 misja i fabuła na ciąg dalszych (7-9 zalerznie od decyzji i innych ''zmiennych').
I nie rozumiem was czemu jesteście tak negatywnie nastawieni, wiem że już wiele osób próbowało zrobić własnego ale ja to nie oni o ile ktoś programował wcześniej w TurboPascalu (język prawie identyczny co Sail) to zwarcam honor.
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Příspěvek od Radzio »

Jak dla mnie to najgorszy problem to robienie map (ale to nudne....).
Jeśli chodzi o SAILa, to zadawaj konkretne pytania tu na forum. ;)
Składnia SAILa jest oparta na Delphi, a Delphi była oparta na Pascalu. Stąd wszelkie podobieństwa.
NNPlaya
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NNPlaya »

Możesz liczyć na forum na naszą pomoc... Tylko proszę przed wydaniem moda popraw błędy ort. w dialogach... Ewentualnie poproś kogoś o pomoc, np. mnie :P
RiderWolf
Soldier level 4
Soldier level 4

Příspěvek od RiderWolf »

Robisz jeszcze tego moda?
Gogeta103
Soldier level 5
Soldier level 5

Příspěvek od Gogeta103 »

Zobaczysz to się dowiesz. Ale wątpię żeby to chociaż trochę ruszyło
RiderWolf
Soldier level 4
Soldier level 4

Příspěvek od RiderWolf »

Fabuła jest nawet ciekawa i jakby miał coś zrobione to mógłbym pomóc.
Gogeta103
Soldier level 5
Soldier level 5

Příspěvek od Gogeta103 »

Zapytaj się marcinamoodera. Ale dawno nie było go na forum.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antitheus »

Po co wy poruszacie ten temat? Przeciez to jest oczywiste moi drodzy że projekt moda został porzucony i nie będzie kontynuowany. Jeśli nie ma zakodowanych dat to jakiś fan ewentualnie może sobie go dokończyć :P
Creative
Blackmen level 100
Blackmen level 100
Poland

Příspěvek od Creative »

mogł by ktos dokonczyc moda prosił bym tez naszych modderów Radzia,marcinamoddera
MarcinModder
Soldier level 0
Soldier level 0

Lucyfer píše:Po co wy poruszacie ten temat? Przeciez to jest oczywiste moi drodzy że projekt moda został porzucony i nie będzie kontynuowany. Jeśli nie ma zakodowanych dat to jakiś fan ewentualnie może sobie go dokończyć :P
No dawno mnie tu nie było problem natury "technicznej" (format). Lucyfer masz troche racji. Moda już nie robie. OW pożyczyłem koledze i w końcu oddał mi płyte "porysaną". OW mi nie działa ale jak już pisałem "troche" czyli 1 misja beta test nic wielkiego zosatało na serwie Chomikuj. Ale inny kolega zgodził mi sie ściągnąć OW (ja mam wolnego neta 50KB/3KB). Miałem od niego OW ale to inna historia, fakt faktem że tu jest link do jednej misji która może nie działać. Jeśli ktoś chce to niech sie podejmie tego wyzwania. Ja będe czuwał. LINK http://chomikuj.pl/Marcblood szukać mod.rar JBC gg 8010169
Odpovědět