W której misjii kampanii amerykańskiej mogę dołączyć? Bo przeszedłem kampanie amerykańską i teraz chciałem przymierzem, ale zapomniałem która misja...
PS: Czy misje przymierza są różne dla Ameryki i Rosjan?
Przymierze
Dziękuję za pomoc, ale mam taki problem, robie wszystko tak jak tu napisali:
Lecz Lisa się nie chce przyłączyć... A szkoda bo ją lubię, czy jest jakiś sposób, aby do nasz dołączyła?Misja 12 Amerykańska: Długi Marsz
Pierwsza rzecz, jaką będziemy musieli zrobić w tej misji, to właściwe dobranie postaci nam towarzyszących. Najlepszym wyborem są: Gray Grant, Lucy Donaldson, Lisa Lawson. Lecz, gdy chcemy wybrać innych to najlepiej, aby to nie byli: Joan Fergusson i Frank Forsyth, gdyż oni dołączą do Ciebie i tak.
Po wybraniu naszych ludzi, musimy ich odnaleźć i uratować. Najpierw idziemy w dół pomiędzy wieżyczkami, gdzie przepuści nas Andy Cornell tak, aż dojdziemy do Frank'a Forsyth'a, który do nas dołączy. Następnie skręcamy w lewo do zarośli za rzeczką, w których ukrywa się nasza ukochana Joan Fergusson, oczywiście ona wierzy w nas i też dołączy. Gdy mamy juz dwie osoby, które dołączają do nas mimo iż ich nie wybraliśmy, idziemy dalej w lewo do laboratorium optycznego w naszej bazie (uważając na pojazdy nas szukające), otrzymamy tam bazookę. Po wzięciu planów bazooki idziemy nadal w lewo, po Lucy Donaldson, którą wybraliśmy. Idziemy troszeczkę w dół po Lise Lawson. Mając już cały skład idziemy po naukowców nam towarzyszących. W tym celu kierujemy się w górę rzeki po Denisa Peterson'a. Po dojściu Peterson'a kierujemy się do składu na górze mapy, przy którym będzie stała Cathy Simms. Gdy mamy już całą grupę kierujemy się z nimi do miejsca, w którym zaczynaliśmy rozgrywkę, czyli do Dr. Peter'a Roth'a. Gdy będziemy się tam kierować spotkamy Cyrus'a Parker'a, który nas przepuści abyśmy mogli uciec.
UWAGA! Nie wolno nam zabijać naszych starych towarzyszy broni! Najlepiej unikajmy w tej misji zabijania ludzi, gdyż za to możemy stracić medal.
Gratuluję, misja się powiodła i masz wszystkie medale!
- Pawelec^
- Soldier level 3
- Kontaktovat uživatele:
Re: Przymierze
Tak, są niemalże identyczne, z wyjątkiem "pierwszej", czyli ucieczki.Kamilo píše:PS: Czy misje przymierza są różne dla Ameryki i Rosjan?
Wystarczy zwrócić się do Lisy, zanim weźmiesz JoanKamilo píše:Lecz Lisa się nie chce przyłączyć... A szkoda bo ją lubię, czy jest jakiś sposób, aby do nasz dołączyła?