Original War is not installed ...
Original War is not installed ...
Original War is not installed on zour computer please inset CD labeled "instal CD" in your CD-ROM drive
taki błąd mi się wyświetla przy włączaniu gry
mam grę spatchowaną do wersji 1.10b full wszystko działało
ale coś się w systemie zepsuło i musiałem na nowo system wgrywać oczywiście zostawiłem 1 partycje bez zmian aby zachować pliki jakie tam są
no i teraz ten błąd się wyświetla...
reinstalki nie robiłem bo płyty mam zjechane i chyba mi już nie pójdą ...
prubowałem poszukać cracka do 1.10b full ale nie ma ( bo czasami taki blad występuje jak się cracka niema )
więc się pytam czy jest możliwość naprawy tego bez reinstalowania gry ?
za pomoc będę bardzo wdzięczny ;p
taki błąd mi się wyświetla przy włączaniu gry
mam grę spatchowaną do wersji 1.10b full wszystko działało
ale coś się w systemie zepsuło i musiałem na nowo system wgrywać oczywiście zostawiłem 1 partycje bez zmian aby zachować pliki jakie tam są
no i teraz ten błąd się wyświetla...
reinstalki nie robiłem bo płyty mam zjechane i chyba mi już nie pójdą ...
prubowałem poszukać cracka do 1.10b full ale nie ma ( bo czasami taki blad występuje jak się cracka niema )
więc się pytam czy jest możliwość naprawy tego bez reinstalowania gry ?
za pomoc będę bardzo wdzięczny ;p
- Xero Rozbójca
- Soldier level 6
- Backero
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.owsupport.com/viewtopic.php?t=1179
kiedy mialem z tym problem, Gothuk mi wyslal tego linka ^^
kiedy mialem z tym problem, Gothuk mi wyslal tego linka ^^
Re: Original War is not installed ...
szukałem i wiem że jest ale chciałem napisać nowy temat bo te porady co tam radzicie to z blokowaniem pewnych plików przez anty wirusa
wyłączyłem anty wirusa i dalej nie działa ... mówiłem że nie w anty wirusie siedzi błąd tylko w grze ... i chce go naprawić bez instalowania go bo mam płyty zepsute ...
wcześniej też miałem tego samego anty wirusa włączonego i on nie robił żadnych z tym problemów ... więc teraz też żadnych takich problemów nie powinno być ... przed tym błędem wiozłem skopiowałem 3 razy Original war i rozmieściłem na każdej partycji (żadna z tych kopi nie działa )
u mnie jest tak że mam 2 systemy na 1 partycji (2 systemy) 1 ten który mi się zepsuł i ten drugi z którego korzystam
czy jak macie te informacje wiecie jak to naprawić ?
wyłączyłem anty wirusa i dalej nie działa ... mówiłem że nie w anty wirusie siedzi błąd tylko w grze ... i chce go naprawić bez instalowania go bo mam płyty zepsute ...
wcześniej też miałem tego samego anty wirusa włączonego i on nie robił żadnych z tym problemów ... więc teraz też żadnych takich problemów nie powinno być ... przed tym błędem wiozłem skopiowałem 3 razy Original war i rozmieściłem na każdej partycji (żadna z tych kopi nie działa )
u mnie jest tak że mam 2 systemy na 1 partycji (2 systemy) 1 ten który mi się zepsuł i ten drugi z którego korzystam
czy jak macie te informacje wiecie jak to naprawić ?
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
usuń Noda32 albo usuń OWarfull.dl z kwarantanny,
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
-
- Site Administrator
czyli ten temat Ci pomoże:
Radzio dzięki za pomoc już działa ;p
a niektórzy ludzie nie umieją czytać że to nie anty wirus tylko inna rzecz ... ;p
ok to do zobaczenia w grze ;p
a niektórzy ludzie nie umieją czytać że to nie anty wirus tylko inna rzecz ... ;p
ok to do zobaczenia w grze ;p
Naposledy upravil(a) MaciekPL dne pát črc 17, 2009 3:07 pm, celkem upraveno 1 x.
i co się teraz w tematy wciskasz jak nawet nic tu nie napisałeś ...
i obrazu obrażanie ja nikogo nie chciałem obrażać tylko uświadomić że trzeba najpierw czytać posty a później pisać odpowiedź na nie ... bo widze takie posty jak
-mam problem ..
-wyłącz antywirusa...
-problem tkwi w czymś innym...
-to zrób to i to ...
-(jeszcze jakiś inny ) wyłącz antywirusa ...
i tak w kółko ,ludzie to off-topic !! ( pisanie nie potrzebnych postów lub postów co już są !!)
PS. W przedszkolu to dopiero zaczynają literki poznawać a nie ortografię !!!
więc też nie jesteś za mądry !!!
można już zamknąć temat jak takie coś robicie bo nie chce wywoływać kłótni z byle czego ...
jeszcze raz dzięki
Radzio
Gothuk
Backero
te posty i porady mi się przydały
i obrazu obrażanie ja nikogo nie chciałem obrażać tylko uświadomić że trzeba najpierw czytać posty a później pisać odpowiedź na nie ... bo widze takie posty jak
-mam problem ..
-wyłącz antywirusa...
-problem tkwi w czymś innym...
-to zrób to i to ...
-(jeszcze jakiś inny ) wyłącz antywirusa ...
i tak w kółko ,ludzie to off-topic !! ( pisanie nie potrzebnych postów lub postów co już są !!)
PS. W przedszkolu to dopiero zaczynają literki poznawać a nie ortografię !!!
więc też nie jesteś za mądry !!!
można już zamknąć temat jak takie coś robicie bo nie chce wywoływać kłótni z byle czego ...
jeszcze raz dzięki
Radzio
Gothuk
Backero
te posty i porady mi się przydały
- GameOverPL
- Soldier level 1
Re: Original War is not installed ...
Mozesz zawsze kupic Original war za jakies 25 zł
- Přílohy
-
- life is hell