Zjazd OW
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация:
A ja proponuje Białystok i joł.
Choc ten caly zjazd jest mało prawdopodobny, a po za tym nie mam ochoty tluc sie autobusami albo pociagami dla gromady kre***ow, ktorych srednia wieku nie przekracza 12 lat. Sie nazchodzi dzieciarni i joł nie? Sorry, ale jesli tak ma byc to chociaz zebym nie musial nadkladac drogi.
Choc ten caly zjazd jest mało prawdopodobny, a po za tym nie mam ochoty tluc sie autobusami albo pociagami dla gromady kre***ow, ktorych srednia wieku nie przekracza 12 lat. Sie nazchodzi dzieciarni i joł nie? Sorry, ale jesli tak ma byc to chociaz zebym nie musial nadkladac drogi.
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация:
- YuriStriatov
- Site Administrator
- Контактная информация:
wy tam mowicie ze w-wa baly stok czy co tam jeszcze. A wedlug mnie najlepiej byloby wam wybrac jakies zadupie pomiedzy z dostepem do netu, gdzie najlepiej nikt z graczy nie mieszka. Tak byloby sprawiedliwie bo kazdy musialby dojechac
:p :p :p a malo tego okazaloby sie komu naprawde na OW zalezy...
To tlyko taka moja mala sugestia bo ja i tak ten wasz zjazd mam gleboko w ... wkoncu jakby nie bylo graczem ow nie jestem :p

To tlyko taka moja mala sugestia bo ja i tak ten wasz zjazd mam gleboko w ... wkoncu jakby nie bylo graczem ow nie jestem :p
The Best Agent in MiB History!!