Szukałem tematu modu Blashixa ale nie znalazłem, więc założyłem nowy temat.
A mianowicie... w misji, w której ma być atak na starą kopalnie, gdy zbierają się oddziały to zbierają się w grupe i stoją i nic sie nie dzieje...
Stoją i stoją - na każdym poziomie trudności
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
To raczej nie koniec moda to jest misja 3-4, jest sytułacja, że nie można nic klikać tylko trzeba patrzeć co sie będzie działo - przechodzą z jednej mapy na drugą, robią zwiad i potem spowrotem na pierwsza mapkę wracają - łączą sie z Alfą posiłki nadchodza z południa i północy dochodzą w jedno miejsce - i wkońcu dowódca grupy (czyli nasz "bohater") Edd Davids mówi jakoś tak "Musimy zająć tę starą kopalnie, a nie zniszczyć. Wyruszamy!" i powinni przejść znów na 2 mapkę a stoją w miejscu po tym co mówi Davids
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Jeśli mogę przy okazji zapytać... Jakaś strona tego moda?
Pytam tutaj ponieważ miałem ten sam problem, dowiedziałem się co i jak i chciałbym się dowiedzieć czy mod jest robiony dalej. Ponieważ to jeden z lepszych modów w jakie grałem.