Otóż od kilku dni gdy chce sie zalogować pisze że mam bana, gdy chce wejść z mirca piszę że ten adres się zbanowany.
Ludzie co się dzieje??
Na chacie jest aż 6 adminów! a żaden nic nie zrobił w tej sprawie
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Na jakiej chacie
Poza tym grzeczniej trochę, zwróciłeś się do kogoś o pomoc, że od razu z pyskiem wyskakujesz?? Skąd mamy wiedzieć, że ktoś ma problem, wróżkami nie jesteśmy
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
Anarchy wrote:Hm, a może jakoś byś to wyjaśnił?:P Na liście banów cię nie ma więc - perm ban, albo od DALnetu dostałeś bana, bo im się nie spodobałeś;P
Wątpię, czasami udaje mi sie zalogować ale bardzo rzadko
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
Ja czasami przez operę nie mogę wejść i pokauje i mi jakiś tam komunikat i proxy czy tam czymś innym. Jak np. założyłem grę i chcę zaprosić kilku ludzi i mi się nie chce IRC włączyć to robie tak:
- wyłączam operę
- włączam operę
- próbuje włączyć IRC
- powtarzam powyższe kroki jakieś 10 razy
- jak nic nie daje to daje sobie z tym spokój i proszę kogoś aby wyszedł na lobby
Wątpie że net miał by coś z tym wspólnego (jeśli tak to raczej powinno pisać "error conneting" a nie ze mam bana) xD
Ps:Nitek nie moja wina że mam radiówkę
O jezu to trzeba nauczyć się czytać... A nie wyskakuje Ci czasem napis: "K-banned: [exp/comp] Compromised host on this IP. See http://kline.dal.net/proxy/proxyinfo.ph ... .xxx.xx.xx for more information. (2009/09/13 14.41)"
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej"
Nitek wrote:Ja czasami przez operę nie mogę wejść i pokauje i mi jakiś tam komunikat i proxy czy tam czymś innym. Jak np. założyłem grę i chcę zaprosić kilku ludzi i mi się nie chce IRC włączyć to robie tak:
- wyłączam operę
- włączam operę
- próbuje włączyć IRC
- powtarzam powyższe kroki jakieś 10 razy
- jak nic nie daje to daje sobie z tym spokój i proszę kogoś aby wyszedł na lobby
offtop
Serp to Ty ostatnio lagowałeś!
/offtop
wystarczy chwile poczekać i śmiga niestety czasami nawet do 10 min
"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."
Józef Stalin
Nitek wrote:Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz
* Serp sets mode: +i - #original-war unable to join channel (address is banned)
To z mIrca
arara.JPG (76.38 KiB) Viewed 3335 times
Nom, to nie jest ban od dal-netu. Ale zwykły banik na lobby. NIe jest to też akick bo byś dołaczył do kanału a sekunde poźniej dostałbyś kicka od chanservu o treści 'user has been banned from the channel'. Nie wiem Serp co ci dolega. zapytaj się gothuka - mi na 6 dni odcieło neta.
pisalem ze serpent nie ma bana, no chyba ze jego ip zaczyna sie na 83.28.*, a tak nie jest, i w sumie czesto jest wiec to nie to, najprawdopodobniej cos sie dzieje z dalnetem...