World of Warcraft
Re: World of Warcraft
A na battlegroundy czekacie 2 miesiące, aż się jakaś banda zbierze.. Zrobisz 3 x ToC hero i masz full seta... Do dupy taka gra..
Dodatkowo walka z bossem to zwykły tank'n'spunk, czyli bezsensowne napierdalanie bossa, który potrafi tylko auto-attack xD
Oj to daaawno wyście nie odwiedzali privatów. Większosć bossów jest oskryptowana - a te, które nie są - są wyłączone
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- YuriStriatov
- Site Administrator
Nie wiem skad ty zes taka statystyke sciagnal, jak ja u siebie gdzie mieszkalem oprocz siebie znalem tylko jedna osobe ktora by moze tam jaka gre raz na miesiac zakupila bo generalnie to sciagali albo grali w to co juz mieli, a jak juz sie wybulili to najczesciej byla to "extra gra" ktora to seria kosztuje 2 dychyNitek wrote:80zł za 2 miesiące gry. W dodatku przeciętny nie-pirat kupuje grę lub dwie w miesiącu, co wychodzi na więcej niż te 40zł.

- Serpent
- Soldier level 10
Nie czaje tej gierki jak i tych podobnych,co do kasy to każdy ma prawo wydawać je na co chce "o gustach sie nie dyskutuje" ;]
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Hm, do takich gier trzeba mieć inteligencję (zresztą do każdej trzeba - brak inteligencji = noob:P)
Brak inteligencji = fps ^^
(choć i tam do skonfigurowania ustawień np myszy trzeba mieć coś w głowie..)
Dobra, mam wielką prośbę do graczy z offi. Przysłużyli byście się strasznie mi, i moim znajomym, którzy pracują nad pewnym servem. Chodzi o przesłanie mi folderów WDB, które zawierają wiele info dot questów, instancji etc z oficialnego servera. Jeśli np macie WDB z offi i chcecie zalogować się na Priv to wam nie m\pójdzie gra, czyszczenie wdb umożliwia to etc. Na prawdę byłbym strasznie wdzięczny gdyby linki np na rapidshare do waszych wrzuconych wdb dotarły do mojego PW. Z góry dziękuję a osoby które mi pomogą dostaną gigantycznego plusa
(choć i tam do skonfigurowania ustawień np myszy trzeba mieć coś w głowie..)
Dobra, mam wielką prośbę do graczy z offi. Przysłużyli byście się strasznie mi, i moim znajomym, którzy pracują nad pewnym servem. Chodzi o przesłanie mi folderów WDB, które zawierają wiele info dot questów, instancji etc z oficialnego servera. Jeśli np macie WDB z offi i chcecie zalogować się na Priv to wam nie m\pójdzie gra, czyszczenie wdb umożliwia to etc. Na prawdę byłbym strasznie wdzięczny gdyby linki np na rapidshare do waszych wrzuconych wdb dotarły do mojego PW. Z góry dziękuję a osoby które mi pomogą dostaną gigantycznego plusa

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- YuriStriatov
- Site Administrator
Do WoWa inteligencje?
Poprostu siekasz nowe moby i robisz albo tanka albo cos innego i tak az do 70 lvl. Wez przestan 

Hmm. Widać, że nie grałeś w WoW'a na globaluYuriStriatov wrote:Do WoWa inteligencje?Poprostu siekasz nowe moby i robisz albo tanka albo cos innego i tak az do 70 lvl. Wez przestan

Hm, nitek coś słaby jesteś - na moim warku średnią mam ponad 5,5k;P
@jurku
- Nie do 70, a do 80 i wtedy zaczyna się prawdziwa gra... Nie dość, że za*****cie trudne instanty, to jeszcze fajne PvP (jeżdżenie czołgami, katapultami, bronienie zamku)
@jurku
- Nie do 70, a do 80 i wtedy zaczyna się prawdziwa gra... Nie dość, że za*****cie trudne instanty, to jeszcze fajne PvP (jeżdżenie czołgami, katapultami, bronienie zamku)
ech, zanim ja to na moim privie zobaczę.... marzenia. wysyłać mi wdb więc!Anarchy wrote: @jurku
Hm, ktoś mi dupę to truł już niedawno..
//to byłem ja -.-//
//to byłem ja -.-//
Serwer oficjalny Boulderfist
Gram wojownikiem w procie. Bardzo fajnie się gra. Szczególnie od kiedy dali devastate 100 % obrażeń + ileś tam za każde stacknięcie.
Gram wojownikiem w procie. Bardzo fajnie się gra. Szczególnie od kiedy dali devastate 100 % obrażeń + ileś tam za każde stacknięcie.
Porządny obywatel nie powinien wiedzieć dwóch rzeczy : jak się robi parówki i jak się uprawia politykę. - Otto von Bismarck
Odświeżam, bo gra jest zajebista. Czy ktoś jeszcze gra w WoW'a? A jak nie gra to zapraszam na Karazhan EU. Anarchy ku**a pre-paid kupuj i migracje na mój serwer xD
Chyba cię pojebało. Prepa kupić możesz, jestem nawet za, ale migrację, to tylko ty do nas^^