Była to fajna przygoda z gra poznałem w niej wiele dobrych i miłych graczy, ale znaleźli się też gracze i admini , którzy niszczyli tak dobra zabawę. Pamiętam ,że wszyscy którzy się wypowiadali na moje tematy zawsze to zrobili kiedy doznali porażki zemną lub nie mogli uwierzyć że nowy gracz pokonał tam jakiegoś starego dziada. Było ich wielu ale pierwszym który się z tym nie pogodził był Antitheus , który oskarżał mnie o cheatowanie, a w dodatku wyrzucił mnie z turnieju, a co najważniejsze ukarał cała drużynę która opusciła turniej. Był to jedyny admin, i jeszcze kilku graczy, którzy zaczeli w późniejszych czasach opierając się na tak WIELKIM BŁEDZIE ANTITHEUSA popierając jego zła decyzje, nie mając żadnych NORMALNYCH dowodow ,które by mogły potwierdzić cheatowanie u mnie.
Powiem to wprost wy gracie w tą grę TYLE LAT nawet odpoczątku jej istnienia a gracie wciąż tak samo nie robiąc żadnych efektów, a co najważniejsze uważacie się za takich ludzi obeznanych , którzy nawet nie mogą dobrze wyczytać wiadomości z wykresów końcowych i odróżnić kolorów.
Pamiętam jak mój kumpel z OW dał Antitheusowi 2 różne ss z wygranych walk jakiegoś turnieju a on stwierdził, że jest to 1 ss i że przegral bo nie rozegrał 2 walki w czasie. A on mu na to ,, Moja wina że jesteś daltonista i nie rozróżniasz kolorów?” Grali 2 razy na tych samych pozycjach ale mój kumpel zmienił kolor w 2 walce a on nawet nie zauważył i pisał że nie widzi różnicy

Bierzecie się za robotę ale nieraz wkładacie za mało czasu żeby się temu dobrze przyjrzeć.
Powiem tak może wkońcu czas na jakieś zmiany w OW. Jeżeli się za nie nikt nie weźmie zostanie znów burdel. Po moim odejściu może odejść jeszcze kilku graczy.