15 misja USA nic się nie dzieje w filmiku HELP!

Wszystko o patchach i bugach w OW.
Post Reply
XerxesPL
Soldier level 1
Soldier level 1

15 misja USA nic się nie dzieje w filmiku HELP!

Post by XerxesPL »

w 15 misji amerykańskiej (bez przymierza) na filmiku gdy Generał Powell wydaje rozkaz wszystkim swoim jednostką aby zaatakowały wzgórze oni stają przed bazą,ludzie i pojazdy stoją przed bazą koło skrzynek i nic się nie dzieje ile bym nie czekał to i tak nic się nie dzieje tylko stoją przed tą ich bazą,powtórzyłem misje ale i tak jest to samo,mam wersje 1.07 jakby co
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Re: 15 misja USA nic się nie dzieje w filmiku HELP!

Post by Nitek »

Masz zainstalowane patche altaru? Jeżeli nie masz to najpierw zainstaluj 1.01 i 1.02, a potem na to 1.10b FULL
Woozi
Soldier level 5
Soldier level 5

Post by Woozi »

Zacznij misję od nowa, to częsty bug. Jak nie będzie działać to spatchuj grę do 1.10b
"Nie wierzcie ludziom, którzy nie piją! Abstynenci nie piją, bo się boją, że po pijaku powiedzą o sobie coś, czego inni mają nie wiedzieć."

Józef Stalin

Nitek wrote:Z Woozim lepiej uważaj - jest jak bazyliszek: spojrzysz mu prosto w oczy i dostaniesz z glana w twarz :(
pijanymis
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by pijanymis »

Nawet na 1.10b jest tak że na filmiku staje gra u mnie w 15 mało kiedy się ścina ale np w kampanii rosyjskiej w misji gdzie atakujesz bete bardzo często po filmiku się ścina i nic nie da się zrobić nie wiem od czego to zależy
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

Nitek, Patcha 1.10b wgrywasz bez instalacji patchów altaru. Później niezłe cyrki odchodzą.

Polecam zacząć misję od początku, czasami kod się wiesi etc etc. Nic nie jest doskonałe.
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nitek »

Bulszit. Stucuk nie dodał patchy altaru do 1.10b FULL :S
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

Wyraźnie pisał kiedyś w newsie aby nie instalować patchów altaru do jego tworów. Polecam odwiedzić ows.
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nitek »

Ostatnio ktoś miał jakiś tam błąd bodajże ze zdublowanymi postaciami w 14. misji. Ten błąd naprawia 1.01 i ktoś tam napisał, żeby zainstalował patche altarowskie. Powiedz mi dlaczego nie instalować czegoś, co pomaga? ;s
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

1.10b zawiera rozbudowane paczki 1.01 i 1.02. Pop instalacji 1.10b błędu z dublowaniem sie postaci mi nigdy nie wystąpiły.
pijanymis
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by pijanymis »

Antitheus wrote:1.10b zawiera rozbudowane paczki 1.01 i 1.02. Pop instalacji 1.10b błędu z dublowaniem sie postaci mi nigdy nie wystąpiły.
Potwierdzam dublowania nie mam mam patch jedynie 1.10b i nie ma dublowania postaci ale tak się zastanawiam czy w sailu Stucuk coś zmieniał??ataki w niektórych misjach są znacznie większe niż w wersji bez patcha
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post by Anarchy »

Patchy Altaru nie są dodane do patcha...
Wyraźnie pisał kiedyś w newsie aby nie instalować patchów altaru do jego tworów. Polecam odwiedzić ows.

Słuchaj Stukacza, a wyjdziesz na tym dobrze^^

Co do samego problemu - jeśli w trakcie całej kampanii zginie za dużo osób, w tej misji będzie ich za mało, aby wygenerował się poprawnie kod misji. Stąd ten problem. Polecam zagrać kilka ostatnich misji starając się nie marnować ludzi.
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Patche Altaru sa dodane do patcha community... wiec nie wiem o czym wy gadacie. Stucuk mowil zeby nie instalowac patcha 1 i 2 po instalacji patcha 1.10 etc. dlatego bo patch 1 i patch 2 mialy oba wlasne bugi ktore zostaly tez naprawione poprzez pozniejsze patche. I jak je nainstalujesz na 1.10, to przywrocisz te bugi tak wiec ja nie wiem.
Image
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nitek »

Ale kto normalny instaluje 1.01 na 1.10b? Ja napisałem, żeby zainstalował najpierw 1.01 i 1.02, a dopiero potem 1.10b. Byłem również pewny, że Stukacz nie dodał patchy altarowskich do 1.10b, bo gdzieś coś na tymże właśnie forum czytałem ;s
XerxesPL
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by XerxesPL »

Teraz jak zaczełem od nowa na tym 1.10b to normalnie poszło,dzięki
ps. co do utraty żołnierzy to przez całą kampanie oszczędzałem ich jak się tylko dało ;p chyba tylko z 2 mi zgineło
Xero Rozbójca
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Xero Rozbójca »

@offtop
Ja od kiedy pamiętam, to nigdy nie straciłem żadnego człowieka w kampanii...

@topic
Jest także jeden ciekawy bug(nie pamiętam, czy już wyeliminowany, czy nadal jest) w tej samej misji. A więc:
Po rozmowie z Powellem, ten każe nam iść na miejsce budowy nowej bazy.
Gdy zabijemy chociażby jednego ludzika z tych przyszłych naszych, to gra się zacina i można robić co się chce :D Nawet zabić Powella i przejąć jego bazę. Rozwalić legion(on się podda) oraz zniszczyć na loozie rusków :]

// Mo ów błąd opisany by w ciekawostkach na OWN czy tam w solucji na stronie VIP. Brakowało funkcji fiaska misji bo atakowało się sojusznika.
"Osoby, stawiające więcej niż trzy znaki interpunkcyjne obok siebie, mają problemy ze zdrowiem psychicznym."

Image
Post Reply