save z kampanią USA
save z kampanią USA
mógłby mi ktoś dać savea z kampanią usa? bo przeszedłem całą bez przymierza i ten końcowy filmik nie chce mi się odtworzyć wkółko error teraz przeinstalowalem OW,savy są w folderze gry
- Incantatoris
- Soldier level 6
- Kontaktovat uživatele:
Re: save z kampanią USA
Można ściągnąć saves by ZoNe, które są udostępnione dla wszystkich. Podejrzewam, że plik znajduje się gdzieś na AOW, choć nie wykluczone, że na tym forum też się znajdują.
acha dzięki już mam
brr nie działa ani na podstawowej ani na 1.10b wyskakuje błąd "WndProc: Out of Memory"
nie mógłby mi jakiś użytkownik forum dać?
nie mógłby mi jakiś użytkownik forum dać?
-
- Site Administrator
Kiedy Ci ten błąd wyskakuje?
Jaki masz system i ile RAMu?
Jaki masz system i ile RAMu?
Core 2 Duo E4300 1.8ghz podkręcony do 2.8Ghz,2Gb Ram grafa to GeForce 9500GT 512MB,no nie mów mi że za słaby bo się uśmieje
Wyskakuje mi gdy klikam "zacznij misje" poprostu od razu wystkakuje
Wyskakuje mi gdy klikam "zacznij misje" poprostu od razu wystkakuje
-
- Site Administrator
Nie napisałeś, jaki masz system.
Windows XP Professional SP3,a tak pozatym być może myśl "out of memory" chodziło o pamięć sejwów może? i może to działa na jakiejś wersji bo zawsze jak zainstaluje się patcha to do poprzednich zapisanych gier wyskakuje że były w innej wersji
albo jeżeli nic się nie da to mógłby ktoś nagrać filmik końcowy kampani USA? (bez przymierza)
albo jeżeli nic się nie da to mógłby ktoś nagrać filmik końcowy kampani USA? (bez przymierza)
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
OW zjada bardzo dużo zasobów pamięci nawet najlepszych komputerów.
Btw jakim cudem niby podkręciłeś procek o cały gHz?
//1.8ghz podkręcony do 2.8Ghz - to akurat nie aż tak dużo
. Widziałem u nas testy z dużo większymi wynikami ;p - zoNE
Btw jakim cudem niby podkręciłeś procek o cały gHz?
//1.8ghz podkręcony do 2.8Ghz - to akurat nie aż tak dużo

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Nitek
- Community Veteran
- Kontaktovat uživatele:
Google -> Core 2 Duo E4300 test -> wyniki OC ;sAntitheus píše:Btw jakim cudem niby podkręciłeś procek o cały gHz?
-
- Site Administrator
Anti: da się 
XerxesPL: Odpal OW w trybie okienkowym (np. Alt+Enter w grze /* albo F6 ;P - Gothuk */), włącz taskmgr.exe (menedżer zadań) i obserwuj zakładkę wydajność - a konkretnie wartość wolnej pamięci fizycznej.

XerxesPL: Odpal OW w trybie okienkowym (np. Alt+Enter w grze /* albo F6 ;P - Gothuk */), włącz taskmgr.exe (menedżer zadań) i obserwuj zakładkę wydajność - a konkretnie wartość wolnej pamięci fizycznej.
nie dzieje nic się dziwnego z pamięcią,mówiłem że to prędzej chodzi o savy,już mi się nie chce w tym grzebać nie mógłby ktoś nagrać ten końcowy filmik? albo dać swoich z C:\Program Files\Virgin Interactive\Original War\UserProfiles\Twój profil\
a co do procka-moge go jeszcze i jeszcze podkręcać ale wtedy już są niepokojące temperatury a poza tym dużo prądu ciągnie
a co do procka-moge go jeszcze i jeszcze podkręcać ale wtedy już są niepokojące temperatury a poza tym dużo prądu ciągnie
-
- Site Administrator
Save'y zoNE'a są ok.
to czemuż to mnie nie działają? aghhhhh na jakiej wersji gry ten zone zrobił te sejwy?!
-
- Site Administrator
To nie ma różnicy. WndProc wywalił ten błąd bo naprawdę miał jakiś problem z pamięcią. Być może masz uszkodzony plik z filmem.