No dobra, nie mogę <lol2> Śmiech na sali. Teraz parę komentarzy..:
I to koniec mojej kariery w OW
Szybko się zakończyło. Na lobby zero aktywności i w ogóle.. Tylko granie to nie kariera. Prawdziwy grać OW gra przez rok, a później przez trzy tylko spamuje czat! To dopiero kariera. Wszyscy się ze mną zgodzą ;>
może będę za kilka miesięcy znowu Aktywny i obejrzeć, jeśli się nic nie zmieniło
Wpadaj kiedy chcesz, ale co ty chcesz "obejrzyć"? Zrób sobie lepiej screena czatu to będziesz mógł codziennie "obejrzywać"
Powodem jest to, że nic sie nie zmienilo jak pare miesiacy temu, troche sie nie rozumialem z graczami lub w stosunku do innych:)
Wierz mi, ale ja też "troche się nie rozumiałem" z innymi graczami. Przykład? Teraz ja Ciebie z trudem rozumiem..
zmienilem nick na Luffy95 bo bana mialem i nikt mnie nie lubil
Interesujące.. bana pewnie za nic dostałeś jak cała reszta, prawda? A to że nikt Ciebie nie lubił, pewnie było spiskiem całego naszego społeczeństwa. Za dobrze grałeś. Jak Matrix. No cóż.. zawsze Ciebie może ktoś porównać do Kopernika i napisać, że "dopiero przyszłe pokolenia go zrozumie".
dobrze zebym znowu nie stracil przyjacol z OW albo stracil atmosfery z innymi graczami
Coś za dużo tych stracił. Napisz książkę. I fajnie, że się dowiedziałem, że można stracić atmosferę z innym graczem. Ja myślałem, że wszyscy współdzielimy tą samą..
moi najlepszi przyjaciele to JWGorki,Przeman,MrRadek,Antitheus(troche mi pomagal),VegetaSayan,Hardcor,Tomus,JON,Kobylka ,Kakarot,Karotas,Psycho,ZlyLos,Matrix,Nokia ...
Dobra rada: pooglądaj parę odcinków kabaretów kilka razy, zainteresuj się czymś (np. sportem, alkoholem) i wyjdź na dwór do kolegów. Jak nie będziesz miał odwagi zagadać, to kup sobie jeszcze parę browarów. Jednego wypij, a resztą poczęstuj resztę. Na pewno poświęcą Ci chwilkę

Po alkoholu język się rozwinie, pierdolniesz parę głupich dowcipów i pośmiejesz się z "dup" i będziesz miał "przyjaciół". Na koniec tego kup sobie książkę, np. "Mistrza i Małgorzatę" Bułhakowa. Jak szkoda pieniędzy, to jest biblioteka.
co dla mnie Zrobiliscie (czy wogule dla mnie cos zrobiliscie XD )
Ekhm.. nie chcę nic pisać, ale nawet sama możliwość wypowiedzenia się tutaj, kosztowało kogoś. Zarówno pracę jak i pieniądze. Tak samo ktoś wymyślił zasady i je spisał. Ale chociaż.. nie, nikt nic dla Ciebie nie zrobił.
Życzę wam fajnej gry dobrej Atmoswery
Dzięki, dobra "atmoswera" na pewno się przyda. Tobie też życzę pogody ducha i za oknem. Oprócz tego, aby Ciebie "przyjaciele" nie opuścili. I abyś z nimi "atmoswery" nie utracił!