Gothukowi, naszemu kochanemu adminowi, z okazji osiemnastych urodzin chciałbym życzyć wszystkiego najlepszego, powodzeń w nauce i dobrze zdanej matury, więcej czasu oraz jak największego zadowolenia z wykonywanych funkcji na scenie OW
Prócz tego dorzucę piosenkę, mam nadzieję, że ją lubisz, bądź Ci się spodoba, jeśli jej nie znasz ^^
100 latek banowania na lobby i spokojnego życia bez "jak coś to Patryk" xD
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
18 wiosen już minęło! Życzę Ci sukcesów, matury zdanej na perfekt, melanżu do rana, kasy, kobiety i spęłnienia marzeń. a teraz idź, napierdol się jak dzika świnia
Życzę Ci wszystkiego najlepszego oraz wspaniałych kolejnych lat swojego życia.
Aby każde marzenie było możliwe do spełnienia i żebyś angażował się jak najwięcej jako gracz ale również jako admin i spec od programowania(sail,php itp.).
Pozdrawiam i miłego imprezowania(mam nadzieję,że ostra impra będzie )
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23