Tibia?!
Tibia?!
Witam!
Jeżeli chcesz mnie dojechać że gram w takie gówna, nie czytaj dalej.
Wiem że ta nazwa "Tibia" u niektórych wywołuje obrzydzenie, śmiech lub wymioty, ale naprawdę można się przy niej nieźle uśmiać. Dla przykładu, pułapki. Nieświadoma ofiara wejdzie sobie w takową i co? Wyklinanie, płacz a nawet raporty do gejmastera. Nie namawiam tu nikogo do grania nałogowo. To ma być tylko taka mała przerwa od OW. Zamierzam grać na wyspie dla nowych gdzie zabawa jest przednia. Pomogę z kilkoma przydatnymi questami. Na razie grałem z 2 kumplami. Blokowaliśmy 9 latka w jaskini z bardzo silnymi potworami. Ta jego reakcja, i te prośby! Jeżeli ktoś by się ową zabawą zainteresował proszę wypowiadać się w tym temacie wtedy podam serwer i nick mojego herosa.
Pozdrawiam.
Jeżeli chcesz mnie dojechać że gram w takie gówna, nie czytaj dalej.
Wiem że ta nazwa "Tibia" u niektórych wywołuje obrzydzenie, śmiech lub wymioty, ale naprawdę można się przy niej nieźle uśmiać. Dla przykładu, pułapki. Nieświadoma ofiara wejdzie sobie w takową i co? Wyklinanie, płacz a nawet raporty do gejmastera. Nie namawiam tu nikogo do grania nałogowo. To ma być tylko taka mała przerwa od OW. Zamierzam grać na wyspie dla nowych gdzie zabawa jest przednia. Pomogę z kilkoma przydatnymi questami. Na razie grałem z 2 kumplami. Blokowaliśmy 9 latka w jaskini z bardzo silnymi potworami. Ta jego reakcja, i te prośby! Jeżeli ktoś by się ową zabawą zainteresował proszę wypowiadać się w tym temacie wtedy podam serwer i nick mojego herosa.
Pozdrawiam.

- Serpent
- Soldier level 10
Re: Tibia?!
To nie jest zabawa ale maltretowanie psychiczne małoletnich graczy, postaw najpierw się na jego miejscu ,a potem przejdź do czynów.
Twój post świadczy o tobie
Twój post świadczy o tobie

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Hę? Mam ci przypomnieć jak to ty jechałeś nowych graczy? Nie zgrywaj teraz takiego aniołka. Jak zaczynałem grać w OW, pamiętam dobrze jak mnie obrażałeś na lobby (również buntowanie hostów, że ja dziecko itp). Tylko dlatego że popełniłem jeden maluteńki błąd ort. Wydawało mi się że lubicie znęcać się psychicznie nad nubkami dlatego właśnie napisałem ten temat.

- Serpent
- Soldier level 10
"Jeżeli człowiek czuje się zagrożony to zaczyna atakować drugiego" i ty właśnie to robisz zarzucając mi te czyny.Wiem że nie jestem aniołkiem bo nikt nim nie jest.
Najpierw spójrz na siebie ,a potem na innych.
Radzio: No tak, tak właśnie wygląda rozmowa dwóch hipokrytów.
Najpierw spójrz na siebie ,a potem na innych.
Radzio: No tak, tak właśnie wygląda rozmowa dwóch hipokrytów.
Epickie teksty:
Niepotrzebna była ta kłótnia. Przepraszam, po prostu mam takie wybuchy. A nad dziećmi grającymi w gry typu tibia, lubię się znęcać. Nie wiem czemu ale lubię.

Tibia jako gra według mnie nie jest zła ale trzeba po prostu za bardzo się nie uzależniać bo później są takie przypadki,że ludzie do szkoły nie chodzą tylko grają.
To akurat wiem bo kiedyś jakiś gość właśnie nie chodził prawie cały rok i miał później problemy.A tak poza tym to nawet dorośli grają w tibie także nie ma się co obawiać póki gra się z rozsądkiem.Osobiście próbowałem kiedyś grać w Tibie ale jakoś mnie to nie wciągnęło.
Preferuje raczej gry przez przeglądarkę internetową lub też jakieś typu Diablo 2,itd.
Ogólnie nic nie mam do tych co lubią tibię i mam nadzieję,że będą się dobrze bawili i spędzą mile czas grając w tą grę.
Pozdrawiam serdecznie!
To akurat wiem bo kiedyś jakiś gość właśnie nie chodził prawie cały rok i miał później problemy.A tak poza tym to nawet dorośli grają w tibie także nie ma się co obawiać póki gra się z rozsądkiem.Osobiście próbowałem kiedyś grać w Tibie ale jakoś mnie to nie wciągnęło.
Preferuje raczej gry przez przeglądarkę internetową lub też jakieś typu Diablo 2,itd.
Ogólnie nic nie mam do tych co lubią tibię i mam nadzieję,że będą się dobrze bawili i spędzą mile czas grając w tą grę.
Pozdrawiam serdecznie!
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
Tibia sama w sobie nie jest zła, ale jeśli grają w nią jakieś dzieci NEO(nie mówię tu o Tobie, Pirson
)to nic dziwnego, że ta gra cieszy się taką złą opinią.

Też w Telewisji Oglądałem taki Program u nas w Niemiec, jedna Dziewczyna sie Zakochała sie w takiej Grze nie wiem czy to było 4Story czy Final Fantasy. Miała też koleżanke i kolege którzy też w tej Grze zakochali albo Obaj byli uzależnieni z tego. Na na nastepnym dniu zakochala ta dziewczyna sie w takiego Chłopaka, tylko to nie było jego Zdjecie tylko taki Avatar z tej Gry. Potem przyszła do Domu matka sie pyta:"Jak było w szkole?" a ona mówi "Idz odemie nie chce cie widzieć!" i poszła do swojego Pokoju. Matka weszła a ona przy laptopie siedzi i gra. Córka wywala ją z Pokoju. Pare dni pożniej poszła do Szkoly i ubrała sie jak jej Avatar w Grze xD. Miała te Uszy jak jakis Kobold i ubrania jak od Czarownicy. Potem ta sama Atmospera jak w Domu idzie do Pokoju i zamyka sie. Matka idzie siedzi na Laptopie. Matka sie zdenerwowała i wyrzuciła jej Laptop przez Okno. Następnego dnia ucieka z Domu nikt nie wiedzial gdzie. Matka i Ojciec poszli do Koleżanki sie zapytać i powiedziała że jej Córka pojechała do tego chłopaka z Gry. Koleżanka ich zaprowadziła na jego Adres. Potem widzieli córke pod Drzwiami tego Chłopaka zapukała i otworzył Drzwi. Tera za****ste xD. Ten Chłopak którym sie Zakochała był grubym Starym Panem który grał pod tym Nickiem i Avatarem xD. Potem to jej Otworzyło Oczy i przestała grać w to bo to jej tylko Życie zniszczyło. I potem było wszystko normalnie.
Troche smutny ten Program, ale nudno mi było i se Poogladałem inne Problemy Ludzi. Czasami jak sie to Ogląda to też można swój Problem rozwiązać.

Troche smutny ten Program, ale nudno mi było i se Poogladałem inne Problemy Ludzi. Czasami jak sie to Ogląda to też można swój Problem rozwiązać.
- DrShadowrun
- Soldier level 4
Luffy zmniejsz dawkowanie...
każda gra może uzależnić jeżeli nie ma końca typu metin tibia MU ogame i tym podobne
to są gry typowo uzależniające a jak dla takiego dziecka hakerzy konto podpierdolą (sory za wyrażenie) to nie wiadomo co może zrobić.Dla mnie takie gry nie mają sensu osobiście grałem tylko w MU parę dni no i Ogame które też mi się już nudzi po roku grania.

hmm.. nie wiem jakie Problemy masz Shadow.
Tibia jest dla dzieci neostrady tak słyszałem.
Radzio: Zastanawia mnie, czy masz jakieś własne zdanie..
Radzio: Zastanawia mnie, czy masz jakieś własne zdanie..

Drogi użytkowniku Black-Men,uważam,że zgodnie z obowiązującym prawem nie masz prawa obrażac innych ludzi korzystających z tego forum.Z Twoich ostatnich wypowiedzi wywnioskowałem,że po prostu robisz ludziom na złość.Jeżeli naprawdę twierdzisz,że to dla dzieci neo to taki rasowy "Tibowiec",że tak to ujmę może mieć do Ciebie wielki żal i możesz być przez to w ich środowisku odepchnięty na bok a nie chodzi mi o to,że musisz grać w Tibie jeżeli Ci się to nie podoba.Po prostu nie możesz innych na siłę przekonywać,że Tibia jest dla dzieci neo.Po za tym tak samo oni mogą a właściwie nie mogą powiedzieć,że ow to żenada i dla dzieci neo.Trochę wyobraźni nie zaszkodzi i pozdrawiam a żeby nie robić za dużego zamieszania to dodam parę linków co do Tibii.
http://www.tibia.pl
http://www.tibia.com
http://www.tibia.pl
http://www.tibia.com
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
Chodziło mu pewnie o te przekręcanie wyrazów w niektórych zdaniachmattin111 wrote:hmm.. nie wiem jakie Problemy masz Shadow.

Tibia jak tibia, napinać się nie ma o co. Jak ktoś z reguły jest no-life że skłonności do uzależnień ma to pewnie się uzależni.
Sam grałem, 130 MS 120 EK dla wtajemniczonych. Dodam że wszystko wybotowałem ucząc się pisać skrypty. Na dwa kompy boty grały, po jakieś 8-10 postaci naraz. Teraz wszystko zbanowane albo posprzedawane.
Na rozluźnienie http://www.youtube.com/watch?v=3-KGOgVDBkQ znam tego Pana co krzyczy, nasza gildia do dziś rządzi na świecie Aldora ; )
Sam grałem, 130 MS 120 EK dla wtajemniczonych. Dodam że wszystko wybotowałem ucząc się pisać skrypty. Na dwa kompy boty grały, po jakieś 8-10 postaci naraz. Teraz wszystko zbanowane albo posprzedawane.
Na rozluźnienie http://www.youtube.com/watch?v=3-KGOgVDBkQ znam tego Pana co krzyczy, nasza gildia do dziś rządzi na świecie Aldora ; )