Rozwój Original War

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Post Reply
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Re: Rozwój Original War

Post by YuriStriatov »

Boze jak wy pie****icie. "Zignorujmy problem az sam odejdzie" no super tylko ze swiat tak nie dziala. Ruszcie dupe i napiszcie do altara po zrodlo do OW a nie sranie w banie ze kazdy do stucuka bedzie leciec blagac a on albo laskawie zrobi albo nie zrobi. Wez mari napisz i wyslij list do altara tak jak zes zrobil do stucuka a nie bedziesz tu apatie promowal.
Image
Mari
Community Veteran
Community Veteran
Poland

Post by Mari »

A co to da. No dobra to podaj mi e-mail do nich czy jakiś kontakt to coś napiszę ale nic nie obiecuje.
Proszę o ich adres e-mail czy jakiś kontakt i będę opisywał postępy w tym temacie.
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Image
Mari
Community Veteran
Community Veteran
Poland

Post by Mari »

Czytając ostatnio forum OWS zauważyłem jedną ciekawą zależność.
A mianowicie pan Stucuk ciągle piszę, że patch nie mógł zostać wydany bo Radzio na to nie pozwolił. Wiem, że Radzio chce dobrze bo ogólnie chce żeby nowe przyciski zostały dodane do arabskiego interfejsu, itd. Ciekawe tylko dlaczego dla pana Stucuka to nie jest najwyżśzy priorytet i nie wypuści patcha bo Radzio na to nie pozwala. A Radzio uważa, że to wszystko powinno być skończone czyli zrobić jak najwięcej tylko, że kosztem czasu.
Napisałem list do nich i oczekuje odpowiedzi, tak myślę, że pewnie w poniedziałek odpiszą.
Chciałbym jeszcze stosownego wyjaśnienia ze strony Radzia z tym patchem czy idzie zakończyć to szybciej czy nie. Tylko proszę nie mów, że to na szkodę bo można będzie poprosić go aby wydał jakieś pomniejsze łatki.
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Bo to wyglada tak: on chce wydac patcha w ktorym jest tona bugow, Radzio te bugi wylapal i mu podal i powiedzial zeby patcha nie wydawac dopoki nie zostana naprawione. Kazdy sie z tym zgodzil wiec 1.11 nie zostal wydany. Stucuk zadnych bugow nie naprawia, ale za to zwala na innych dlaczego patch nie zostal wydany dlatego bo latwiej powiedziec ze "radzio nie pozwolil" niz "nie chcialo mi sie robic fixow do bugow".

Bugi w patchu szloby zalatac pewnie w pare godzin roboty max, tylko ze teraz zmus go zeby to zrobil. Ja sie go ostatnio pytalem to on mowi ze jest "zajety pisaniem wlasnej gry zeby moc ja sprzedac" wiec watpie czy go OW obchodzi wogole jeszcze.
Image
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

Nie obchodzi go, ale kodu też nie odda.

@Mari: Nie chodzi tylko o interfejs (choć praktycznie obecne przyciski utrudniają grę Arabami), ale o całokształt. Masa bugów w nowym wydaniu tylko przyczyni się do upadku sceny.
*Matrix*
Soldier level 5
Soldier level 5

Post by *Matrix* »

A jezeli bym dostal ten kod od Altaru to dzieki niemu mozna zrobic nowego patcha, czy jak?
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... :)

Image
Image
Image

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1 :)
Incantatoris
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Incantatoris »

*Matrix* wrote:A jezeli bym dostal ten kod od Altaru to dzieki niemu mozna zrobic nowego patcha, czy jak?
Jakbyś miał kod źródłowy, to mógłbyś modyfikować kod gry Original War, związku z czym, mógłbyś wydawać zmodyfikowany (naprawiony) kod, czyli tzw. łatki (ang. patch)
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!
Image
Czerpię wiedzę z Internetu. Krzywdzę sam siebie.
Anarchy
Site Moderator
Chad

Post by Anarchy »

Szczerze, zdobyć kod Altaru to byłoby wyjście genialne. Parę poprawek typu licznik w grze, czy mody i więcej nie jest potrzebne..

Edit: Dalej szukam chętnych na wycieczkę do Altarowców;P
Marcinszabla
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Marcinszabla »

Anarchy... Nie wiem jak zdobędziesz ten kod (musiałbyś im dać łapówkę...),ale próbuj.
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Mari
Community Veteran
Community Veteran
Poland

Post by Mari »

Dobra więc tak, po pierwsze kto jedzie do Czech.
Ja mogę ale wtedy kiedy nie mam studiów bo to dla mnie bardzo ważne.
Z tego co wiem Anarchy też może.
Czym jedziemy:samochodem czy autobusem bo to też ważne?
Czy do Żywca można jakoś dojechać z Bydgoszczy autobusem bo ja raczej samochodem na takie trasy się nie wybiorę?
Więc kto jeszcze może jechać?
Jakie są koszty takiej podróży i ewentualnego tłumacza ja nie umiem po czesku a jeśli wystarczyłby sam angielski to w porządku.
I jeszcze jedno:najważniejsze-kiedy byśmy pojechali do tych Czech bo rozumiem, że to kwestia ustalenia dogodnej pory. Ja wolałbym, żeby to były jakieś wolne dni coś ala wakacje.
Mogę jechać tylko powiedzcie też ile mam kasy zabrać i ile to będzie kosztować bo nie wiem też czy będę miał na tą podróż.
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

No tak a pomyslal ktos z was co zrobicie jak do tych Czech zajedziecie? Co, znajdziecie budynek od IDEA Games (o ile jakis wogole maja, ale zalozmy ze jest), wejdziecie do srodka i poprosicie o kod zrodlowy od OW lamanym angielskim czy po jakiemu tam? Bo przeciez nikt tu czeskiego nie zna, a i angielski malo kto tez. Przeciez spojrza na was jak na kre***ow tylko po czym wyprosza za drzwi. Wezcie pomyslcie.

Stucuk dostal kod zrodlowy od nich piszac e-maile. Jak on tak mogl to my tez tak mozemy wiec q*a przestancie tanczyc dookola tematu i niech ktos zacznie z nimi korespondowac.
Image
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

Piszesz tak, jakbym nie wysyłał im spamu od kilku miechów..
Władze im się w firmie pozmieniały, burdel mają i kiszkę od nich dostaniemy..
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Dalej slij ten spam razem z reszta. Stucuk do nich pisal przez rok zanim cokolwiek dostal, nie mysl sobie ze on tak se strzelil maila do altaru a oni mu od razu plytke ze zrodlem OW poslali.
Image
*Matrix*
Soldier level 5
Soldier level 5

Post by *Matrix* »

Ja myslalem ze jakis kod podadza, a yurek pisze teraz ze plyte musza xD
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... :)

Image
Image
Image

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1 :)
Post Reply