Podsumowanie roku 2010

To, co nie pasuje do pozostałych kategorii, ma swoje miejsce tutaj.
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Re: Podsumowanie roku 2010

Post by Nitek »

1 Antonio ( gracz wszechstronny), nalezy mu sie plus bo pokazal ze Araby istnieja jesli chodzi o cb :p
Gwoli ścisłości to Pawelec był pierwszy, potem ja, a jakoś tydzień później po mnie zaczął grać Antek :>

W sumie jeżeli chodzi o ogólne podsumowanie to też nie obyło się bez zmian. Wycofaliśmy wojny klanowe, które ostatnimi czasy wyglądały jak przepychanki w piaskownicy. OWNet wyewoluował, mamy już grywalnego patcha 1.11.0 oraz CB. Rok 2011 zapowiada się jeszcze lepiej i może pobijemy rekord bez sztucznego umawiania się :>
Szulce
Soldier level 6
Soldier level 6
Poland

Post by Szulce »

Najlepszy klan: brak
Najlepszy gracz: hm.. Antonio
Najlepszy mod: TMF by ph3nom
Image
Ozi
Soldier level 4
Soldier level 4

Post by Ozi »

pomek powiedzialem tak

bo mialem na mysli matrixa i ff i cb

nawet tacy dobrzy gracze jak shadow i czuczu ( jak mnie pamiec nie myli potkneli sie przy nich i jakos nie widzialem teamu ktory by ich pokonal jak narazie)

( lubie cziterow i tyle ) jak ty to mowisz o matrixie ze cziter :p

( i jak mozesz to oszczedz komentarzy, kazdy ma prawo wyrazic swoja ocene)<- mimo ze nie jestem na scenie ow tak dlugo jak ty :p
Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby :)
Pozdrawiam wszystkich
*Matrix*
Soldier level 5
Soldier level 5

Post by *Matrix* »

tak ozi masz racje gralismy duzo cb 2v2 i nikt nie stawal na przeszkodzie chociaz nie kiedy trzebalo troche bardziej sie pomeczyc aby odniesc zwyciestwo. Bylo duzo teamow ktorzy z nami grali ale nie bede ich tu teraz wymienial bo to bez sensu.
Najlepszy klan: Ga z Piv
Najlepszy gracz , ktory pojawil sie w 2010r: hmmm Ozi, gdyz caly czas poprawia swoje umiejetnosci i coraz lepiej mu idzie xD
Najlepszy mod: TMF by ph3nom

Wiem, ze nikt z was nie mial mnie tu podawac jako najlepszego gracza...
Ale dzięki ozi ze nawet wbrew temu mnie tu wpisales xD
czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... :)

Image
Image
Image

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1 :)
Maniek
Community Veteran
Community Veteran
Poland

Post by Maniek »

Nitek wrote:Gwoli ścisłości to Pawelec był pierwszy, potem ja, a jakoś tydzień później po mnie zaczął grać Antek :>

W sumie jeżeli chodzi o ogólne podsumowanie to też nie obyło się bez zmian. Wycofaliśmy wojny klanowe, które ostatnimi czasy wyglądały jak przepychanki w piaskownicy. OWNet wyewoluował, mamy już grywalnego patcha 1.11.0 oraz CB. Rok 2011 zapowiada się jeszcze lepiej i może pobijemy rekord bez sztucznego umawiania się :>
Ale Antek odkąd pamiętam umiał grać Arabami. Swego czasu grał w sumie tylko nimi bo miał za słabego kompa. Myślę, że głos mu się zdecydowanie należy. Gra na wysokim poziomie, zawsze pomoże i prezentuje wysoką kulturę osobistą.
Co do moda i klanu to się nie wypowiadam bo się za mało rozeznałem w tych tematach.
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Post by pomek »

spokomajonez wrote:za to ja jebłem ze śmiechu z tej wypowiedzi.
szkoda, ze jeszcze zyjesz ;x

ozi, nazywam go haxorem specialnie..
swoja droga, kim taki jest ff? pierwszy raz slysze o nim. narobiliscie szumu o typie, z ktorym nigdy nie gralem, a jesli gralem to nie pamietam czy gralem ;oo

dla takich jak ozi, majonez i reszty hajterow, ktorzy biora wszystko na serio - wiecie co to ironia? sarkazm? dystans do samego siebie jak i innych? ludzie! ku*wa, to jest zycie. XXI wiek, tu ironia i sarkazm są na porzadku dziennym. nie jestem psychologiem i nie znam sie na tym, ale jako lekko podejrzewam starszy od was - wrzućcie na luz ! naprawde, nie ma nic piekniejszego niz chodzenie (jak sie to mowi) wylajtowanym ... eh
Witcher
Soldier level 7
Soldier level 7

Post by Witcher »

Rozumiem Cię. Jednak nie toleruję czegoś takiego gdy jesteś 'Zakochany w sobie'. FF to Freedom Fighter.
Image
___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
pomek
Soldier level 7
Soldier level 7
Poland

Post by pomek »

To, ze nietolerujesz nie upowaznia Cie do atakowania tych osob. Nietolerancja = nieakceptacja, nieakceptacja nie oznacza eliminacji niekorzystnych dla swojej osoby pogladow.

Musztardo, wroc .. brzmi obrazliwie, a tego nie chce - Majoneziku, tyle to ja wiem. Pytam kto to taki, ze tyle o nim szumu... Nigdy go w grze nie widzialem, a na lobby to chyba ma bana, wiec to tlumaczy czemu na ircu go nie widuje.
Witcher
Soldier level 7
Soldier level 7

Post by Witcher »

Ja nie atakuje nikogo. Po prostu mówię jak jest - każdy ma swoje wady ;p
Image
___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
Sebek
Veteran

Post by Sebek »

Skończcie tą dyskusję. Poszły ostrzeżenia.
Image
Marcinszabla
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Marcinszabla »

Najlepszy klan : Nikt za bardzo nie zasługuje poziomem...Jeżeli chodzi o ilość to nawięcej
mają RoH i ostatnio R10 (mogę się mylić).
Gracz: Hmmm... Antosiowi należy się za wszystko , głównie za dobrą grę , tutoriala i wzorową aktywność (to ostatnie jest naprawdę subiektywne).
Mod : Większość w jakie grałem to tandeta.Warte uznania są dwa mody: ukończony dopiero teraz mod PK (nawet te pięć misji , które miałem okazję testować) i mod , którego nie pamiętam nazwy i nie jestem pewien , czy w tym roku zostal wydany , a mianowicie mod , w którym głównym bohaterem jest Radzio i wszystko jest po angielsku.

Łooooooooooooł! Ja nie mogę muszę zrobić edit!

Największy głupek Fridomuś Fajteruś (choć widziałem ostatnio u niego cień poprawy to zasługuje na ten tytuł).
Last edited by Marcinszabla on Wed Jan 05, 2011 6:41 pm, edited 1 time in total.
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Nitek
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nitek »

Marcinszabla wrote:a mianowicie mod , w którym głównym bohaterem jest Radzio i wszystko jest po angielsku.
Mod roku 2010 naszej ery :D
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Post by Radzio »

Marcinszabla wrote:mod , którego nie pamiętam nazwy i nie jestem pewien , czy w tym roku zostal wydany , a mianowicie mod , w którym głównym bohaterem jest Radzio i wszystko jest po angielsku.
To jest "The Other Story", a to totalna porażka była, to był czas, kiedy wszyscy zaczynali.
Incantatoris
Soldier level 6
Soldier level 6

Post by Incantatoris »

Nitek wrote:
Marcinszabla wrote:a mianowicie mod , w którym głównym bohaterem jest Radzio i wszystko jest po angielsku.
Mod roku 2010 naszej ery :D
Marcinszabla wrote:którego nie pamiętam nazwy i nie jestem pewien , czy w tym roku zostal wydany
gwoli wyjaśnienia: mod ten został wydany wcześniej niż w 2010 roku. Szczegóły masz na wiki.owsupport.com w dziale Mods.

Edit: Radzio mnie uprzedził co do daty wydania modyfikacji..
You're mom is hot. Ok. frack it. I lied. What you gonna do?!
Image
Czerpię wiedzę z Internetu. Krzywdzę sam siebie.
Ozi
Soldier level 4
Soldier level 4

Post by Ozi »

marcinszabla to polecam tobie mod

East Legion
oraz phanoma the mystery future alpha 0.3 czy jakos tak
no i moze demo nitka :p
Proszę o szacunek w stosunku do mojej osoby :)
Pozdrawiam wszystkich
Post Reply