World of Warcraft
Re: World of Warcraft
1283091283091284093284093284093218509 godzin czekania w kolejce na Twój realm ;s
Za to ile znajomych:P Można by grać pvp 5v5, a i poznałbyś paru Żywczaków:P
Popieram "YuriStriatov"
Gdzie to wydawać tyle kasy na takie gry
na TVN'ie słyszałem że na podobnej grze jak World of Warcraft
zwanej metin2
Hackneli Kolesia Który Włożył W Konto ponad 1000zł
Ludzka Głupota nie ma granic..... ( Niektórych !
)
zwanej metin2
Ludzka Głupota nie ma granic..... ( Niektórych !

To są wręcz identyczne gry...Ayudame wrote:na podobnej grze jak World of Warcraft
zwanej metin2
Jak ktoś wydaje np. 100zł na grę, to też go wyśmiejesz? Po prostu ktoś woli kupować oryginalne gry i dać zarobić producentowi, który włożył dużo pracy w grę, niż po prostu ją ukraść (bo tak właśnie nazywa się pobieranie gier z torrentów czy innych tego typu źródeł). Kupowanie konta z postacią na XX levelu za YYY pieniędzy to już inna sprawa.
- zoNE
- The Great Uniter & Site Administrator
W Metin2 to akurat grosze wydane na SM, za które można tam np. kupować reset bonusów w itemach. 1000zł to ledwo reset bonów w 2 itemach (czasami nawet w 1) - zanim wejdzie coś ciekawego, nadającego się do gry. Są ludzie, którzy wydają na to po 3000zł miesięcznie od ponad 3 lat.Ayudame wrote:Popieram "YuriStriatov"
zwanej metin2
Ludzka Głupota nie ma granic..... ( Niektórych !)
A to konto, które w TVN pokazywali, to akurat nowicjusz był.
To podstawa.Nitek wrote:Jak ktoś wydaje np. 100zł na grę, to też go wyśmiejesz? Po prostu ktoś woli kupować oryginalne gry i dać zarobić producentowi, który włożył dużo pracy w grę, niż po prostu ją ukraść (bo tak właśnie nazywa się pobieranie gier z torrentów czy innych tego typu źródeł). Kupowanie konta z postacią na XX levelu za YYY pieniędzy to już inna sprawa.