Choć temat o klanach najemniczych był już wałkowany na forum, to pozwolę sobie wtrącić, że własnie przy Clan Base miałby jakąkolwiek rację bytu... Otóż wreszcie miałyby za co pomagać. Mieliby oddzielny ranking, który byłby uzależniony od stopnia przydatności danego klanu najemniczego (dostawaliby punkty za pomoc w jakims cw)
Ja bede usilnie przekonywal zebyu nie uwzgledniac klanow najemniczych w CB. Jak dla mnie wszystkie powinny byc rozwiazane, ale coz wiadomo ze to w dzisiejszych warunkach raczej nierealne. A co do tej umowy miedzy Lesiem a Hydrem: Jak Kali komus ukrasc krowe to dobrze a jak ktos Kali ukrasc krowe to zle? Jesli macie zamair zawzeicei niszczyc wszystkie nowe klany najemnicze, to dlaczego trzymacie swoje klany?
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Jestem w stanie to zrozumieć, choc wydaje mi sie to niezbyt fair, ale kto powiedzial, ze inni sa w 100% fair. I sorki za pomylenie Hydra z Weteranem. Jednak wciaz podtrzymuje opinie ze klany najemnicze nie powinny byc czescia Original War.
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Mules wrote:Jestem w stanie to zrozumieæ, choc wydaje mi sie to niezbyt fair, ale kto powiedzial, ze inni sa w 100% fair. I sorki za pomylenie Hydra z Weteranem. Jednak wciaz podtrzymuje opinie ze klany najemnicze nie powinny byc czescia Original War.
Nie obrazam sie, ale mnie chodzilo o zasady zanim wejdzie cb, a nie o tepienie nowych klanow.
Ja też jestem aby nie było klanów najmniczych. Bo co taki klan zyskuje teraz na pomaganiu w cw?Przecież sama nazwa wzkazuję że klan jest najemniczy czyli coś by chciał. Ale co można dać za pomaganie w walce? Chyba nic.
Lesiu i Weteran skoro wy macie klany najemnicze to czemu innym chcecie je zniszczyć, przecież jak ty masz to i tez inni mogą mieć ?Ale ty powiesz pewnie "nooby go zakladają więc trzeba tępić jednoosobowe klany...". A jeżeli ja założe klan(najemniczycy) i będę miał ludzi to co wtedy zrobisz
Ale popatrz na to ja dowodze w BiH ale klan nie jest moj. Klan jest Fajfera a glowna wladza w nim jest Mef tylko ze teraz jest w woju ja narazie prowadze taka polityke jaka prowadze i tyle. A tak btw co chcesz miec od ch**a noob klanow na ow ?
Najlepszym lekarstwem na wszystkie dolegliwości jest zwykła woda. Dwie krople na szklankę wódki i wszystko przejdzie...
Oo widze panowie z WKU nie proznuja A co to calej sytuacji to ja jestem za wolnoscia ku**a zgromadzien itp etc, a szczerze mowiac to mnie klany najemnicze interesuja tylko pod wzgledem Clan Base, tzn co z nimi zrobic.
Hmm ja raczej bym byl za tym ze nie powino byc klanow najemniczych no chyba ze tak jak Micki mowi ze tylko do pomocy, ale nie takiej ze klan AA wypowiada cw klanowi BB a klan najemniczy wypowiada klanowi AA jako zemsta za BB walke 1v1... tyle ze przy naszym ow lobby mamy BiH wiec komu pomoze BiH ten praktycznie wygral ^^ wiec troche ta punktacja mija sie z celem ;p
Niby mówisz że klanów najemniczych nie powinno być. A cw wypowiadałeś ROF a nie NR o ile dobrze pamietam . A z tymi klanami najemniczymi to nie wiem poprostu je wyjebać i ch*j z nimi.
Ale już się nie denerwuj.Nie moja wina że bałeś się o NR. Własnie to jest lamerskie w klanach najemniczych i nie usprawiedliwiaj sie ze wtedy nie mowiono o CB. Klany zawsze były takei same teraz i dziś.
Zachochawczo to mozna spi***alac przed policja na lipie , wiec wiesz....
A co do RoF i calej tej sprawy to jest dla mnie przykra i tyle. Klany Najemnicze - naj*****wszy ewenement Original War..