Sugestie dla pana patchmakera

[ Polskie newsy ]

Moderátor: Newswriters

Nazim
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazim »

Up, Up.. piszcie, co chcecie.. Stucuk mowil, ze moze sprobowac dodac nowe rzeczy do gry, jesli bedzie wiedzial czego potrzebujecie. Wiec mozna by to zebrac w jeden topic, a caly smietnik z tego tematu, szacowny panie adminie -> powinien zostac wyczyszczony :lol:
Добрий день.. Акуна Матата!

Obrázek
Obrázek
Obrázek
LL
Soldier level 2
Soldier level 2
Poland

Příspěvek od LL »

Taaa...Najlepiej by było jak bu Stucuk narazie tak szybko nie wydawał tych patchy,ale pożądnie je zrobił:O co mi chodzi-niech postara się zrobić edytor tak prosty jak np.do Heroes 3,i jakieś proste AI.Niech mu to zajmie pół czy nawet rok ,ale już by było.
"Kiedy patrze tak na ciebie jesteś fajna AI...dla mnie masz SAIL'a":DD
farmersi.pl
Obrázek
Create your own visitor map!
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Příspěvek od Mules »

A ja mam taki pomysł.
Można by do gry wprowadzić spectacorow. Ulatwilo by to sedziowanie, i hostowanie.
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Obrázek
Weteran
Soldier level 1
Soldier level 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Weteran »

Mules píše:A ja mam taki pomysł.
Można by do gry wprowadzić spectacorow. Ulatwilo by to sedziowanie, i hostowanie.
jako takich spectatorow da sie zrobic sztucznie:P mianowicie 2 graczy na jedną bazę :D tyle ze wtyedy widać poczynania jednego gracza
NoviceInOW
Soldier level 0
Soldier level 0

Příspěvek od NoviceInOW »

Według mnie przydałoby się okienko z logiem w multiplyerze. No wiecie, nie trzeba by klikać na ludki żeby przeczytać wiadomość
Weteran píše:
Mules píše:A ja mam taki pomysł.
jako takich spectatorow da sie zrobic sztucznie:P mianowicie 2 graczy na jedną bazę :D tyle ze wtyedy widać poczynania jednego gracza
A gdyby zrobić sojusz obu graczy z sędziami i ustawić wspoólne pole widzenia?

Edit by zoNE: Naucz się nie pisać 2 postów 1 pod 2, tylko edytuj swoje posty za pomocą opcji "edytuj"...
Naposledy upravil(a) NoviceInOW dne pon lis 13, 2006 5:34 pm, celkem upraveno 2 x.
Brown
Soldier level 1
Soldier level 1

Příspěvek od Brown »

NoviceInOW píše:Według mnie przydałoby się okienko z logiem w multiplyerze. No wiecie, nie trzeba by klikać na ludki żeby przeczytać wiadomość
E tam po co ci to?? I tak mało sie gada na poczatku. Wogole czemu napisaleś post pod postem? Przydałby sie cos takeigo żeby mozna bylo w grze tam w menu zobaczyc IP (żeby bylo wiadomo że nie gra sie z dwunickowcem). I penwnie zrobienie takeigo czegos duzo zajelo, chociaż sie tam nei znam na takim czymś .Chociaż to troche glupie bo ktos może mieć neo albo coś :(
Phantom--> No pewnie jeszcze Imię i Nazwisko, adres etc... Zreszta jak ktoś ma neostrade to jak spamietasz jego wszystkie IP
ph3nom
Veteran

Příspěvek od ph3nom »

Ostatnio wpadlem na pare pomyslow ulepszajacyh OW. Pierwszym z nich jest umieszczenie w grze licznika pokazujacego predkosc wysylania i pobierania danych z serwera, licznik ten bylby niewielkich rozmiarow i znajdowalby sie np w prawym dolnym rogu ekranu (chodzi mi o cos podobnego do tego http://img181.imageshack.us/img181/6871/licznikns7.jpg). Drugim pomyslem jest
dodanie opcji swobodnej rozbudowy, polegala by ona na tym ze gracz gralby sam ze soba i "bawil sie" w rozbudowywanie bazy, cos jak "eco" ale bez lagow. Ostatnia propozycja jest dodanie edytora map i postaci do menu glownego OW. :)
Obrázek
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YuriStriatov »

Swobodna rozbudowe to ty se mozesz sam w edytorze zrobic. To tyle odemnie. :wink:
Obrázek
ph3nom
Veteran

Příspěvek od ph3nom »

Wiem, zrobiłem już wersję BETA moda :lol:
Obrázek
Tuluk
Soldier level 2
Soldier level 2

Příspěvek od Tuluk »

Dobry pomysł shaman tylko zamiast swobodne moda powinna być potyczka albo mapa losowa gdzie grałoby się z komputerem albo kilkoma kturzy by zastępowali multipalyer bo coś takiego jest bardzo dobre a każda porządna strategia powinna to mieć.
Phantom--> A spojrzałeś na datę ostatniego posta :roll:
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

:P

Příspěvek od Blashix »

Widzę że mam konkurencję :]
A tak poza tym co z tymi prędkościami ?? Zostało to wprowadzone czy nie ?

EDIT: Drugi Archeolog się znalazł znikąd xD
Naposledy upravil(a) Blashix dne pát črc 27, 2007 7:55 am, celkem upraveno 1 x.
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
Radzio
Site Administrator
Site Administrator
Poland

Příspěvek od Radzio »

Nie. A co do konkurencji.... to o co ci chodzilo? xD
NaDoL
Community Veteran
Community Veteran
Kontaktovat uživatele:

temat

Příspěvek od NaDoL »

O Map Makera w PMT
Radzio--> LoL :P
Obrázek
Xardas
Community Veteran
Community Veteran

Příspěvek od Xardas »

Jestem " ZA" (LL) jeden nowy dobry patch i jesli to juz naprawde konieczne zbalansowany... a narzie jakos to bedzie...
Obrázek
* Popełnianie błędów jest rzeczą ludzką,
lecz gdy ściera sie gumka na końcu ołówka znaczy to,
ze popełniasz ich zbyt wiele. *
ajdem
Community Veteran
Community Veteran
Germany
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ajdem »

No lepiej 1 patch a pożądny z wszystkim niż 10 z pojedynczymi pierdołami a narazie niech będzie jak jest :D
Odpovědět