A z tego co wiem jak sie naprawia budynek dzwigami i wali ciezkim dzialem recznym exp ci leci caly czas tak wrogowie wybijaja 10 lv wiem ,bo patrzalem sojusnzik mial radar i wsyzstko obserwowal jak mu lv rośnie.Serpent wrote:Z tego co wiem jak stukniesz młotkiem choć raz w budynek to już nie możesz na tym budynku expić więc nie rozumiem cie.tomek795 wrote:Przydało by się jeszcze ,żeby niebyło można naprawiać budynków wroga by wykluczyć exp na budynkach.
Rudek - bug'er...
Re: Rudek - bug'er...
He Tomek, slyszalem ze tez bugujesz, kazdy tak gada, i skoro tak duzo o tym wiesz 

Wiesz słyszałeś a wiedziałeś to wielka różnica. Kto wie co ludzie gadają za plecami :-/
- torba12345
- Soldier level 4
ekhem, co do bugów to sam kilka odkryłem , oraz znalazlem liczne a nawet porazając liczne w kampani (ale to za małolata) , to nie bugów nalezy sie obawiac ,moim zdaniem, ale kombinacji bugów <- idea bugu na mecha mojego autorstwa , co prawda staram sie grac uczciwie napoczatku mojej kariery nie bugowalem dopier znacznie puzniej zaczolem ostro przeginac az sie ocknolem. Taka moja rada , dajcie sobie spokoj z tym procederem bo to jest ja krak czy hera, wciaga jak kłamanie i na swoj sposob uzaleznia oraz kusi.
PS: nie raportuje będów bo stucuk to opierdalacz moim zdaniem i nie bede jego wyrobnikiem , nie bede tez po nim sprzatał. Narobił burdelu ten fiut to musi go ogarnąć, NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE oraz powinien przeprosic ze zyje i powiedzec ze ms to najwiekszy błąd w jego marnym nolifowym zyciu.
PS: nie raportuje będów bo stucuk to opierdalacz moim zdaniem i nie bede jego wyrobnikiem , nie bede tez po nim sprzatał. Narobił burdelu ten fiut to musi go ogarnąć, NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE oraz powinien przeprosic ze zyje i powiedzec ze ms to najwiekszy błąd w jego marnym nolifowym zyciu.
Zawsze Nielegalnie
- Incantatoris
- Soldier level 6
Właśnie trzeba go męczyć i zgłaszać każdy błąd. I nie aby tylko jedna osoba. Wszyscy. Ty Torba zgłosiłeś jakiś bug?torba12345 wrote:PS: nie raportuje będów bo stucuk to opierdalacz moim zdaniem i nie bede jego wyrobnikiem , nie bede tez po nim sprzatał. Narobił burdelu ten fiut to musi go ogarnąć, NAJLEPIEJ OSOBIŚCIE oraz powinien przeprosic ze zyje i powiedzec ze ms to najwiekszy błąd w jego marnym nolifowym zyciu.
- torba12345
- Soldier level 4
nie zgłaszałem zadnych, tylko je znajdowałem. Choc zalezy mi na tym by ta gra jakos funkcjonowała to nie zamierzam pomagac temu zjebowi bo on jest przykry wgm i umie aby spi***olić sprawe
Zawsze Nielegalnie
- YuriStriatov
- Site Administrator
Wez torba opanuj sie bo gadasz takie glupoty ze az nie wiem. Bez stucuka ta gra bylaby juz niezywa i bys se mogl gadac na gg z kolegami o tym jaka to szkoda bo tego forum tez by nie bylo.
Witam po unbanie, chcialbym przyczepic sie do tegotomek795 wrote:Wiesz słyszałeś a wiedziałeś to wielka różnica. Kto wie co ludzie gadają za plecami :-/

Sam byle swiadkiem, jak kilkakrotnie go upominalem, aby nie bugowal snajp na malpach podczas gry Warr + Tomek795 vs Ja.
Gdyby to bylo 1v1 to bym to olal, ale 1v2 i bugowac? Nazwalbym to, ale trzeba przyjac inna taktyke pojazdow na forum, gdyz ostatnio lapalem bany bez przyczyny

Drogi, Pomciu nie ma to jak na Game Looby i Room'ach wyzywać mnie od idi**y, który się upokorzył zakładając ten temat, sypać obelgi w moją stronę. Następnie wypowiadać się w tym temacie pisząc na "kogos" że używał bug'a...
Bany bez przyczyny w twoim przypadku nie istnieją.
Nazwal Cie id**ta, bo wie o tym, ze Rutek to nie bugger, najprawdopodobniej chcial komus po prostu pokazac buga, ktory zreszta juz jakis czas temu zostal zgloszony. Wszystko w tym temacie, jak dla mnie do zamkniecia.ardu wrote:Drogi, Pomciu nie ma to jak na Game Looby i Room'ach wyzywać mnie od idi**y, który się upokorzył zakładając ten temat, sypać obelgi w moją stronę. Następnie wypowiadać się w tym temacie pisząc na "kogos" że używał bug'a...
Sprawa miedzy Toba a mna jest do wyjasnienia prywatnie, nie bede z Toba rozmawiac, gdyz jestes dla mnie osoba nowa na scenie, ktora w mojej ocenie ma znikome doswiadczenie i nie bardzo wie, co i do kogo pisze.
Jezeli masz jeszcze cos do napisania, zrob to na pw... Dzieki
---
Dzieki Pamel, wiedzialem, ze "my" siebie rozumiemy.
Mowiac my, mam na mysli graczy, ktorzy czesto ze soba graja.
Jezeli masz jeszcze cos do napisania, zrob to na pw... Dzieki
---
Dzieki Pamel, wiedzialem, ze "my" siebie rozumiemy.
Mowiac my, mam na mysli graczy, ktorzy czesto ze soba graja.
Pamel nie wiesz o czym mówisz 

Mówię do chwili
zatrzymaj się,
jesteś zbyt piękna aby odejść.
Farmer alias Sobaniu
zatrzymaj się,
jesteś zbyt piękna aby odejść.
Farmer alias Sobaniu
Jakies dowody? Gralem z Rutkiem wiele razy i nigdy nie zlapalem go na bugowaniu, jak dla mnie gra w 100% fairSobaniu wrote:Pamel nie wiesz o czym mówisz

-
- Soldier level 1
Ja też grając z Rutkiem nie widziałem by bugował, choć ostatnio wiele osób notorycznie zdaża sie to na dsw sniperami ^^
- Witcher
- Soldier level 7
Wg mnie Rutek nie buguje. Zbędne pier**lenie i tyle. Robicie afere o byle co, zaraz ku**a mać będzie akcja 'Gdzie jest OWBOT'. -.-

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.