Hi
- Serpent
- Soldier level 10
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hi
Nie gadaj z userem Pomek bo on cie wyprowadzi w pole xd
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
o siema nowyxD chcesz sie nauczyc grac? pisz a nie pozalujesz, nauczymy ciebie 20 sztuczek dzieki ktorym bedziesz mial przewage nad twoim przeciwnikiem... Ale pamietaj nie mozesz 1 sztuczki uzywac 2 razy...Wiec pamietaj nie uzywaj ich podaczas gry z Czechami 

czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

- YuriStriatov
- Site Administrator
- Kontaktovat uživatele:
Bugowaniem daleko nie zajdzie. Pomek i Matrix chcą Cię nauczyć niedozwolonych rzeczy...(chyba:P)
Tutaj potrzebny jest ktoś, kto zna się na grze. Ktoś, kto ma duży staż. Nie wątpię, pomek, że jesteś dobrym graczem, ale umiejętność bugowania raczej mu się nie przyda.
Tak czy siak, witamy, {Pric3}
Tutaj potrzebny jest ktoś, kto zna się na grze. Ktoś, kto ma duży staż. Nie wątpię, pomek, że jesteś dobrym graczem, ale umiejętność bugowania raczej mu się nie przyda.
Tak czy siak, witamy, {Pric3}

Hahahahahahahahah ! Ludzie, od 5-ciu lat mojej gry nie uslyszalem lepszego tekstu niz to:
PS: Spojrz na moja range, to dowiesz sie dlaczego IRONICZNIE napisalem o bugach... xD
Poklon Szulce w Twoja strone ! ;DDTutaj potrzebny jest ktoś, kto zna się na grze. Ktoś, kto ma duży staż.
PS: Spojrz na moja range, to dowiesz sie dlaczego IRONICZNIE napisalem o bugach... xD
Niestety, jak ktoś coś pisze to trudno określić, czy to ironia, czy żart, czy co innego. Jakby do głowy mi nie przyszło spojrzeć na twoją rangę :/
Nie jestem takim detektywem jak niektórzy i nie wiedziałem, że masz 5 - letni staż. Napisałem, że ktoś taki by się przydał. Jeśli osobiście Cię uraziłem, to przepraszam. Jak będziesz chciał dalej gadać, to na PW, żeby spamu nie robić.
Nie jestem takim detektywem jak niektórzy i nie wiedziałem, że masz 5 - letni staż. Napisałem, że ktoś taki by się przydał. Jeśli osobiście Cię uraziłem, to przepraszam. Jak będziesz chciał dalej gadać, to na PW, żeby spamu nie robić.

- DrShadowrun
- Soldier level 4
{Pric3} nie słuchaj ich, to pułapka!
Znam i Pomka i Matrixa, a co za tym idzie znam te same sztuczki co oni. Więc jak chcesz kilka porad i wskazówek - pisz śmiało. Tylko 5 zł od sztuczki.
// <facepalm> -- Radzio
Znam i Pomka i Matrixa, a co za tym idzie znam te same sztuczki co oni. Więc jak chcesz kilka porad i wskazówek - pisz śmiało. Tylko 5 zł od sztuczki.
// <facepalm> -- Radzio
- Witcher
- Soldier level 7
- Kontaktovat uživatele:
Obejrzyj sobie tutorial Antonia, który jest na forum i zagadaj do niego. Prawdopodobnie jeżeli ma czas nauczy Cię gry za darmo.

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
@Szulce, nie szkodzi, tylko niepotrzebnie sie zbulwersowalem:) Sory.
Post Witchera nie pasuje do tematu. Raz, ze chlopak jest spiety jak struny w jego instrumentach, dwa, ze pisze nie na temat, trzy - osobiscie mnie chlopak irytuje. Kolega dostal odpowiedz w pierwszej odpowiedzi, poza tym mysle, ze tutoriale Antka i moje znalazl zaraz po tym jak napisal posta:)
Co do s(z)tuczek - dzis promocja, ucze za zlotowke !
Post Witchera nie pasuje do tematu. Raz, ze chlopak jest spiety jak struny w jego instrumentach, dwa, ze pisze nie na temat, trzy - osobiscie mnie chlopak irytuje. Kolega dostal odpowiedz w pierwszej odpowiedzi, poza tym mysle, ze tutoriale Antka i moje znalazl zaraz po tym jak napisal posta:)
Co do s(z)tuczek - dzis promocja, ucze za zlotowke !