Faza grupowa
Moderator: Newswriters
Faza grupowa
Trochę się to wszystko przedłużyło, jednak mogę już z ulgą przyznać, iż udało się zebrać 16 osób do turnieju. Losowanie grup odbyło się w środę o godzinie 21:00 na oficjalnym kanale #original-war.
Wyniki losowania dostępne są pod tym linkiem. Ponadto, na czas trwania turnieju stworzone zostało specjalne menu na stronie, gdzie będziecie mieli możliwość zapoznania się z rezultatami walk, punktacją w grupach czy też drabinką fazy pucharowej.
Przypominam także o konieczności logowania się do CB w celu rozegrania pojedynku. Wszystkie walki powinny rozgrywać się na najnowszym wydanym w danym momencie patchu. Obecnie jest to 1.11.0 RC3 i to na nim proszę o stoczenie walk. W każdym pojedynku obecność sędziego jest obowiązkowa.
Turniej uważam za rozpoczęty! Powodzenia!
Wyniki losowania dostępne są pod tym linkiem. Ponadto, na czas trwania turnieju stworzone zostało specjalne menu na stronie, gdzie będziecie mieli możliwość zapoznania się z rezultatami walk, punktacją w grupach czy też drabinką fazy pucharowej.
Przypominam także o konieczności logowania się do CB w celu rozegrania pojedynku. Wszystkie walki powinny rozgrywać się na najnowszym wydanym w danym momencie patchu. Obecnie jest to 1.11.0 RC3 i to na nim proszę o stoczenie walk. W każdym pojedynku obecność sędziego jest obowiązkowa.
Turniej uważam za rozpoczęty! Powodzenia!

Re: Faza grupowa
Kilka informacji od sędziego:
- KAŻDA walka jest nagrywana i analizowana, a na życzenie jednej ze stron nagranie może zostać poddane ocenie wszystkim sędziom, którzy zadecydują o czystości gry
- KAŻDĄ walkę, którą sedziuje mogę ZAHOSTOWAĆ, gdyż mam taką opcje
- to, że jestem na gg nie oznacza, że zawsze mam czas
- jeżeli chcecie mnie jako sędziego swojej gry proszę mnie uprzedzić przynajmniej 10-15 min przed walką, bo nie zawsze mam dostępny pełny czas na grę (nagłe wyjścia czy coś)
- pytania? sposobów na kontakt ze mną jest wiele
Pozdrawiam i życzę miłego przegrywania :<
// wszystko co wyżej dotyczy MOICH gier
edit:
- zastrzegam prawo do NIEUPUBLICZNIANIA gry na życzenie jednej ze stron. wgląd mają tylko sędziowie, a dokładna analiza sędziów występuje po prośbie jednej ze stron.
// musze pisać jak do dzieci, bo watpie, ze wszyscy mnie zrozumiecie...
- KAŻDA walka jest nagrywana i analizowana, a na życzenie jednej ze stron nagranie może zostać poddane ocenie wszystkim sędziom, którzy zadecydują o czystości gry
- KAŻDĄ walkę, którą sedziuje mogę ZAHOSTOWAĆ, gdyż mam taką opcje
- to, że jestem na gg nie oznacza, że zawsze mam czas
- jeżeli chcecie mnie jako sędziego swojej gry proszę mnie uprzedzić przynajmniej 10-15 min przed walką, bo nie zawsze mam dostępny pełny czas na grę (nagłe wyjścia czy coś)
- pytania? sposobów na kontakt ze mną jest wiele
Pozdrawiam i życzę miłego przegrywania :<
// wszystko co wyżej dotyczy MOICH gier
edit:
- zastrzegam prawo do NIEUPUBLICZNIANIA gry na życzenie jednej ze stron. wgląd mają tylko sędziowie, a dokładna analiza sędziów występuje po prośbie jednej ze stron.
// musze pisać jak do dzieci, bo watpie, ze wszyscy mnie zrozumiecie...
Wiesz, niektórzy nie są tacy głupi i widzą ukryte wiadomości XD
Na pochybel sku***synom!!!
Antonio rzyga goferem z dżemorem
Antonio rzyga goferem z dżemorem
- Witcher
- Soldier level 7
Skąd można ściągnąć wszystkie potrzebne pliki do grania? Chodzi mi tu o skompletowanie 1.11.0 RC3

___
Jeżeli chcesz pograć pisz na GG.
Witcher wrote:Skąd można ściągnąć wszystkie potrzebne pliki do grania? Chodzi mi tu o skompletowanie 1.11.0 RC3

// edit uwzględniając post pod moim.
Last edited by Anonymous on Tue Apr 26, 2011 12:48 pm, edited 1 time in total.
Dlaczego nie mozna? xD
bo nie ma miejsca dla sedziego:D a jak wejdzie na obserwatora to dlugo nie pooglada walki 

czlowieku jak jestes bez winy rzuc w siebie kamien... 

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

Zobaczymy jaki pomaranczowy koles do mnie napisze jako 1

To zle? Bedziesz mogl bugowac xD
Swoja droga, ja na speca NIE NARZEKALEM xD
Swoja droga, ja na speca NIE NARZEKALEM xD
Na RC3 teoretycznie da sie skonczyc gre ze spectem. W praktyce wiadomo, komu sie uda to jest kox.
...
I told Radzio that if my modifications didn't work that he would have to raise the player limit on maps to allow spectators on 1v1, etc maps.
Would have been a good idea to test before launching a tourney.
Would have been a good idea to test before launching a tourney.
- Stu
OWSupport
OWSupport
It's about loosing the sync.
Panowie xd "W każdym pojedynku obecność sędziego jest obowiązkowa." SPEC NIE DZIAŁA xDD
więc dotychczasowe walki się nie liczą.
więc dotychczasowe walki się nie liczą.