// Abiturienta póki co xD
Z pozdrowieniami dla pomka:

Pomek, spier**laj. Nikt ciebie tutaj nie lubi.Perfect wrote:Swoją drogą, dlaczego administracja obraża gracza? Matrix chyba miał rację, że admini są obok regulaminu:)
I jak tutaj ma być porządek, skoro Wy sami nie wiecie, co wprowadziliście? Innymi słowy - regulaminu nie przestrzegacie, a nam nakazujecie...
PS: Za co Ant ma moda? Za robotę pomka w postaci filmów, które podsyłał Radziowi? Ambitne, gratuluję frajerstwa, Antek
PS2: Antonio buger - topic by Karotas podczas turnieju klanu R10 ^^
"Lubie to"Incantatoris wrote:Pomek, spier**laj. Nikt ciebie tutaj nie lubi.Perfect wrote:Swoją drogą, dlaczego administracja obraża gracza? Matrix chyba miał rację, że admini są obok regulaminu:)
I jak tutaj ma być porządek, skoro Wy sami nie wiecie, co wprowadziliście? Innymi słowy - regulaminu nie przestrzegacie, a nam nakazujecie...
PS: Za co Ant ma moda? Za robotę pomka w postaci filmów, które podsyłał Radziowi? Ambitne, gratuluję frajerstwa, Antek
PS2: Antonio buger - topic by Karotas podczas turnieju klanu R10 ^^
Przyłączam się do akcji, nawet jeżeli będzie mnie to kosztować ostrzeżenie. ^^Incantatoris wrote: Pomek, spier**laj. Nikt ciebie tutaj nie lubi.
Sry inca, jako moderator nie mam mozliwosci stawania tylko po swojej stronie, bo to jest naduzywanie mojej pozycji, za co tez dzisiaj zostalem posadzony. Nalezy sie ostrzezenie i nie mam na to wplywu. // Antonio