screen 3 (600 x 355).jpg (63.7 KiB) Viewed 2732 times
Witam naszło mnie na to żeby sobie kampanię przejść. Gram na najtrudniejszym i gram sobie robiąc wszystko na trzy gwiazdki... niektórych misji nie da się przejść bez zapisywania gdyż są one napakowane bug za bugiem a mam tu na myśli misje 15 AM gdzie po zapisie gry nie da się jej wczytać po ~~1,10h gry (wg. zegara czasu akcji) oraz laguje że... nie będę się wyrażać, natomiast mój problem aktualnie dotyczy w/w. 8 misji RUS ponieważ wybudowałem wszystko a dalej mi pokazuje 1 budynek do zrobienia, zawsze miałem ten problem ale pogłówkowałem i zawsze się coś przegapiało natomiast teraz ni cholery stoję z tym już ze 4h i nic nie wymyśliłem.
Help?! ;/
Attachments
screen 2 (600 x 355).jpg (64.99 KiB) Viewed 2732 times
screen 1 (600 x 355).jpg (68.16 KiB) Viewed 2732 times
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Grunt to mieć obronę która sama się osłania niż piękną bazę z czasopisma "Pierwsze bazy na Ziemi". Choć w tej misji myślę że i piękna baza by się wybroniła ;p
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak