Skręcanie kamera w lewo - ścina.
Skręcanie kamera w lewo - ścina.
Witam, mam problem.
Zainstalowałem sobie OW na laptopa i gdy włączam jakąkolwiek misję to, gdy skręcam w prawo, góra, dół wszystko działa, a gdy w lewo klatkuje strasznie 1 fps albo mniej.
Jednak gdy włączę cele misji i skręcę w lewo, to działa dopóki nie wyłączę celów misji.
Jakieś pomysły?
Zainstalowałem sobie OW na laptopa i gdy włączam jakąkolwiek misję to, gdy skręcam w prawo, góra, dół wszystko działa, a gdy w lewo klatkuje strasznie 1 fps albo mniej.
Jednak gdy włączę cele misji i skręcę w lewo, to działa dopóki nie wyłączę celów misji.
Jakieś pomysły?
Re: Skręcanie kamera w lewo - ścina.
Zwieksz pamiec karty graficznej, tudziez jej taktowanie. Mam tak na laptopie, ale tylko w lewo, na zintegrowanej grafice. Na ATI juz tego nie ma.
...
Kwestia sterowników.
@ZiooM: Sprawdzałeś może 1.02?
@ZiooM: Sprawdzałeś może 1.02?
Jak widać więcej niż jedna znana nam osoba ma z tym problem, dużo więcej musi być tych co o tym nie pisze.
Czy jest to wina wadliwego działania gry ? Czy sprawę warto zgłosić do supportu ?
Odpowiedzcie sobie sami
Czy jest to wina wadliwego działania gry ? Czy sprawę warto zgłosić do supportu ?
Odpowiedzcie sobie sami

Fan OW'ara z trójmiasta 

Jam Twój support jest.ramhell wrote:Jak widać więcej niż jedna znana nam osoba ma z tym problem, dużo więcej musi być tych co o tym nie pisze.
Odpowiedzcie sobie sami
"@ZiooM: Sprawdzałeś może 1.02?"
Na patchu?
Nie mam żadnego, czysta instalka - nie działa.
Wgrywam najnowszego też nie działa.
"Zwieksz pamiec karty graficznej, tudziez jej taktowanie. Mam tak na laptopie, ale tylko w lewo, na zintegrowanej grafice. Na ATI juz tego nie ma."
Nie do końca rozumiem o co ci chodzi.
Jeśli działa skręcanie w lewo w celach misji, to dlaczego nie działa bez?
Wymagania gry to proc 300 mhz, a ja posiadam 1.8ghz
Win 7 ultimate.
Sterowniki najnowsze.
Przepraszam, że tak późno odpisałem, ale napisaliście spoory czas po mnie i nie odwiedziałem tego forum.
Na patchu?
Nie mam żadnego, czysta instalka - nie działa.
Wgrywam najnowszego też nie działa.
"Zwieksz pamiec karty graficznej, tudziez jej taktowanie. Mam tak na laptopie, ale tylko w lewo, na zintegrowanej grafice. Na ATI juz tego nie ma."
Nie do końca rozumiem o co ci chodzi.
Jeśli działa skręcanie w lewo w celach misji, to dlaczego nie działa bez?
Wymagania gry to proc 300 mhz, a ja posiadam 1.8ghz
Win 7 ultimate.
Sterowniki najnowsze.
Przepraszam, że tak późno odpisałem, ale napisaliście spoory czas po mnie i nie odwiedziałem tego forum.
Jaka to karta graficzna?
Zgodzę się, że problem leży w grze, ale trudno naprawić coś, czego samemu nie można sprawdzić.
Zgodzę się, że problem leży w grze, ale trudno naprawić coś, czego samemu nie można sprawdzić.
Mobile Intel 965 Express Chipset Family.
Wszystko zdalnie ciężko zrobić
Wszystko zdalnie ciężko zrobić

Ja mam 3150 Intela. Zaraz sprawdzę.
Wyłącz sprzętowe przewijanie w ustawieniach gry.
Rozwiązałem problem
!
Wszedłem w konfiguracje gry
Ustawiłem kompatybilność
"Wyłącz sprzętowe przewijanie" oraz "Nie używaj dodatkowej pamięci graficznej" i voila!
Działa
Sorki, nie zauważyłem co napisałeś, dzięki.

Wszedłem w konfiguracje gry
Ustawiłem kompatybilność
"Wyłącz sprzętowe przewijanie" oraz "Nie używaj dodatkowej pamięci graficznej" i voila!
Działa

Sorki, nie zauważyłem co napisałeś, dzięki.
Spoko, to wiedz, że wystarczy samo wyłączenie przewijania sprzętowego. 
Temat zamykam dla potomności.

Temat zamykam dla potomności.