Trainer na skrzynki
Re: Trainer na skrzynki
Da sie. Trwaja prace nad tym, bo to jest kwestia bledu wewnetrznego gry, w sekcji, do ktorej gracz nie ma dostepu. Jezeli chcesz pomoc, zglaszaj error logi w dziale, w ktorym pisze sie o bugach, wraz ze szcegolowa okolicznoscia wystapienia.
...
Trainer działa w wersji 1.05 tylko sposób jesgo działania zadziwił mnie i pewnie zadziwił by nie jednego
a najlepsze jest to że nie działa we wszystkich misjach
:D:D Nie wiem czym się kierował twórca trainera tworząc go i wpadając na ten jakże błyskotliwy zamysł
O tóż tak misje w których możemy posiadać 2 magazyny są kluczowe żeby uzyskać freez resources musimy wpuścić inżyniera do środka wybrać opcje transportuj surowiec i wybieramy jaki (skrzynie,ropa,syberyt) i transportujemy do 2 magazynu robimy to samo z drugiego do tego pierwszego i teraz w obydwóch mamy zamrożone surowce czyli możńa zbierać je ale nie wydajesz ich na budowe
Wpadłem na to przez przypadek bo w 2 misji gdy zdobywasz skład ruskich a póżniej ten w bazie i zaczełem transportować surowce to z tego pierwszego nic nie ubywało jak transportowałem surowce cały czas była wartość 500
sprawdziłem ten sposób w misjach z jednym magazynem i nie działa ale misjie w których mozna już budowac magazyn i można mieć 2 trainer zaczyna działać
Ja nie rozumiem jak można tak napisac trainer żeby tak działał przecież ich zadaniem jest ułatwainie gry a nie jej utrudnianie
PS:Zaczełem oglądac seriar Terra Nova i odrazu mnie zakorciło żeby wrócic do Original War ale niestety czasu nie mam na granie więc zostało mi spomaganie się trainerem i to w dodatku kiepskim w działaniu

O tóż tak misje w których możemy posiadać 2 magazyny są kluczowe żeby uzyskać freez resources musimy wpuścić inżyniera do środka wybrać opcje transportuj surowiec i wybieramy jaki (skrzynie,ropa,syberyt) i transportujemy do 2 magazynu robimy to samo z drugiego do tego pierwszego i teraz w obydwóch mamy zamrożone surowce czyli możńa zbierać je ale nie wydajesz ich na budowe

Wpadłem na to przez przypadek bo w 2 misji gdy zdobywasz skład ruskich a póżniej ten w bazie i zaczełem transportować surowce to z tego pierwszego nic nie ubywało jak transportowałem surowce cały czas była wartość 500

Ja nie rozumiem jak można tak napisac trainer żeby tak działał przecież ich zadaniem jest ułatwainie gry a nie jej utrudnianie

PS:Zaczełem oglądac seriar Terra Nova i odrazu mnie zakorciło żeby wrócic do Original War ale niestety czasu nie mam na granie więc zostało mi spomaganie się trainerem i to w dodatku kiepskim w działaniu

OW na trzech poziomach trudności nie jest zbytnio trudne - wystarczy podjąć odpowiednią taktykę i wiedzieć co w danej chwili może się stać (np poprzez zaznajomienie się z kodem misji lub stosując metodę prób i błędów)
Trainery, tylko i wyłącznie, psują dobrą zabawę.
Trainery, tylko i wyłącznie, psują dobrą zabawę.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Aczkolwiek nie zaluje przechodzenia singla na bugach z 1.10b, ze sterowaniem. Stworzyla sie tak zwana alternatywna kampania, gdzie mimo, ze ktos ginie wg planu, np Pakryszkin, mozemy go uratowac do drugiej misji. No coz.
...