A dla tych którzy jeszcze nie widzieli tego zrobiłem screenshoota:
http://screenshooter.net/data/uploads/eq/gr/owiy.png
Jak się pewnie domyślacie Radek i Stuart prężnie pracują nad nowymi wersjami OW. Już niedługo wydadzą nową wersję właśnie z numerkiem 2.0.
Pewnie chcielibyście wiedzieć co nowego przyniesie ten patch?
Nie będę trzymał Was dłużej w zniecierpliwieniu i uchylę rąbka tajemnicy co planują twórcy patcha:
- Nowy interfejs gry - bardziej przejrzysty i dostosowany do dużych rozdzielczości
- Nowy MS - koniec z problemami hostowania! Teraz każdy będzie mógł stworzyć własny server z grą.
- Ulepszony CB - nowe tryby rankingowe, lepszy algorytm liczenia punktów.
- Gra będzie (nareszcie) stabilna - denerwowały Cię ciągłe sync losty, lagi, itp? Koniec z tym, gra działa teraz płynnie (sam testowałem najnowszą betę i mogę się pochwalić, że teraz można na prawdę pograć w OW, tworząc wielką armię i grając bez najmniejszej ścinki gry)
- Mniej bugów - wkurzali Cię bugerzy dzięki którym odechciało Ci się grać? To już nie problem, wszystkie znane bugi zostały naprawione!
- Nowa kampania - wreszcie będziecie mogli pograć w kampanię arabską (taką jaką zaplanowali twórcy OW).
- Nowe nacje - chciałeś kiedyś pograć innym narodem niż Amerykanin, Rusek, Arab? Nie ma problemu patch do wersji 2.0 dodaje też kilka nowych nacji.
- Integracja z Facebookiem - zdziwieni? Też byłem
. Teraz po meczu będziecie mogli się pochwalić bezpośrednio z OW o wygranej na swojej tablicy FB. Myślicie pewnie, że to głupie, ale ma też wielki plus - reklamujecie naszą piękną grę dzięki czemu więcej osób będzie chciało grać w nią.