To co, trzeba coś zagrać!
To co, trzeba coś zagrać!
Siemka wszystkim, ostatnio tak se myślę, że zagrałbym w ow w starym składzie chodzi mi o Pamela, Gamera, Lazara, Antka, Pomka, Trockiego ;*, Matrixa, Tomka, Karotasa , FF i ogólnie o wszystkich, z którymi grałem za nim scena umarła. Więc proponuję każdemu kto przeczyta jutro, czyli w Niedzielę o 18 albo 20 grę.
- Serpent
- Soldier level 10
Re: To co, trzeba coś zagrać!
Mogę być 

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Jak nie zapomnę to będę już po 16-17. 

W sumie czemu nie.Czas by rozporostowac kosci 

Coś nikogo nie widać :F
Szkoda, że na forum nie wlazłem w sobotę czy tam niedzielę, ale proponuję czwartego listopada, w niedzielę, o tej samej godzinie. Co wy na to?
I czemu mnie u góry nie napisałeś? Aha, zapomniałem, nie jestem stary skład, przecież gram rok krócej niż Rutson
I czemu mnie u góry nie napisałeś? Aha, zapomniałem, nie jestem stary skład, przecież gram rok krócej niż Rutson

*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
Bren muszę Cię zesmucić, gdyż żadna gra się nie odbyła. W sumie możemy spróbować jeszcze raz, ale nie gwarantuję, że nie zapomnę o tym ;p.
Tak się kończy gra bez swojego guru. Następnym razem liczę na zaproszenie:P
Anarch " i ogólnie o wszystkich, z którymi grałem za nim scena umarła" gdybym miał wszystkich wymieniać strony by zabrakło ;P.
Powinieneś napisać tak:
Wtedy to miałoby sens:P
że zagrałbym w ow w starym składzie chodzi mi o Anarcha, Anarcha, Anarcha, Anarchy'ego, Anarchy'ego i ogólnie o wszystkich, z którymi grałem za nim scena umarła.
Wtedy to miałoby sens:P
Zapomniałeś o Anarchym.
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
To jak panowie? Umawiacie się na jakiś termin? Moglibyśmy (OWN) nagłośnić inicjatywę na fejsie.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Proponuje jakiś termin w grudniu ale niekoniecznie w najbliższą sobotę i niedziele, trzeba zagadać do ludzi czy by przyszli Rutek działaj!
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23