Mam dobrą wiadomość przed chwilą znalazłem filmik na youtube poświęcony Original war stworzony przez Rojo (raczej większość go zna ). Myślę że to doskonała reklama dla OW daje link do filmiku http://www.youtube.com/watch?v=AHI6_JTlrHQ
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Może i komuś przypomni się gra, być może nawet ktoś ją zainstaluje, zagra w kampanie i tyle. Nie oczekiwałbym tu tłumów, czytając te komentarze dużo osób wypowiada się nt. samego filmu a nie gry.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Oglądałem filmik i powiem jedno: można wszystko wybaczyć, ale jest niewybaczalne powiedzieć, że EON to minerał, nawet jak się długo w OW nie grało, przecież i tak chyba ROJO powrócił do tej gry po latach.
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
Oj sentymentalnie to do tej gry wracam co rok-dwa i z przyjemnoscia przechodze cala kampanie
Nawet jak na dzisiejsze standardy OW wyglada dobrze Szkoda ze jest oparta o skrypty, a nie prawdziwe ai :/ Bo mozna by bylo chociaz pobawic sie z kompem
pat_net wrote:Nawet jak na dzisiejsze standardy OW wyglada dobrze Szkoda ze jest oparta o skrypty, a nie prawdziwe ai :/ Bo mozna by bylo chociaz pobawic sie z kompem
A jak grałeś kiedykolwiek w grę Commandos Behind Enemy Lines, to wiesz, że tak przeciwnicy chodzą na jeszcze większych skryptach od Original War, a jednak widziałem recenzje opisujące AI naszych wrogów jako zaawansowane. Z tym, że to są stare gry : OW jest z 2001 r. , a Komandosi z 1998 r.
Niestety rządy arabskie, w obawie przed spadkiem cen ropy naftowej, wykradły próbkę minerału, zwanego EON
Generalnie można by było do nich napisać i to sprostować.
Gry Online, to według mnie jeden z gorszych serwisów recenzujących gry.
Jego Wysokość: z Bożej łaski Cesarz trolli youtubowych, Król trolli forumowych, Wielki Książę n00bów OWowych oraz wierny, a jakże pokorny uczeń WIELKIEGO PANA I WŁADCY BLACKMENA I CREATIVA W JEDNEJ OSOBIE, MarcinSzabla I !
AI przeciwników z Komandosa jest mniejsze od IQ kury. Zwyczajnie patrolują teren i reagują w momencie, gdy zaatakujesz (stają niepodal beczek, materiałów wybuchowych, ładują się bez odsłony pod ogień [...]). W OW jeśli programiście zależało na inteligentnych atakach lub patrolach - dopisywał skrypt.
Gry-online to serwis komercyjny. Każdy artykuł na tej stronie napisany jest dla pieniądza - kto lepiej płaci, lub ma wyższe ratingi - dostanie lepszy wynik.