stucuk píše:
The WINDOWFULL parameter works like the window parameter but acts like Fullscreen.
It can be helpful for people trying to record OW using Open Broadcaster Software or similar. As far as I know it works most effectively with game in windowed mode, but the video output is, well, small
Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej jak by dało się na stemie dać polska wersje językowa chyba jak stem zakupiła prawa do odsprzedania tej i do dystrybucji wiec trzeba tylko wysilić głowy niech ktoś racjonalnie na to spojrzy i będziemy mieć polski język na dubbingiem gry tylko trzeba pogadać z tymi od stem niech ktoś im odsprzeda polska wersje najlepiej
Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej jak by dało się na stemie dać polska wersje językowa chyba jak stem zakupiła prawa do odsprzedania tej i do dystrybucji wiec trzeba tylko wysilić głowy niech ktoś racjonalnie na to spojrzy i będziemy mieć polski język na dubbingiem gry tylko trzeba pogadać z tymi od stem niech ktoś im odsprzeda polska wersje najlepiej
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Jako że mam Stucuka w znajomych na Steam to pojawiło mi się takie super, fajne, niesamowite etc. etc. coś które potwierdza fakt iż Stucuk pracuje nad osiągnięciami: https://www.dropbox.com/s/b5zz2a7my0731m4/a.png
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
dla głupich osiagnięć chyba kupie dodatkowo OW do kolekcji bilbioteki na steam jestem ciekawy ile ich będzie i co z nich będzie (sam skyrim w podstawce miał 50 achivmentów, z czego ponad 30 to były jakieś wątki fabularne poboczne)
Changed: Multiplayer Protocol Increased (Incompatible with previous versions)
Fajnie tylko co z tego jak wywala synchrę jeszcze częściej niż ostatnio.
Cuda na kiju
Do synchr na multi masz nakładkę .15. Część kodu odpowiedzialna za zupełnie co innego mogła wpływać na rozgrywki mp. Po zainstalowaniu nakładki synchry lecą "jak dawniej".
Do you not know that you are a temple of God and that the Spirit of God dwells in you?If any man destroys the temple of God, God will destroy him, for the temple of God is holy, and that is what you are. 1 Kor 3,16-23
Antitheus píše:Do synchr na multi masz nakładkę .15. Część kodu odpowiedzialna za zupełnie co innego mogła wpływać na rozgrywki mp. Po zainstalowaniu nakładki synchry lecą "jak dawniej".
No ale przecież pisze że mam nakładkę a synchry lecą jak ...