GSA Wars by Antitheus
Re: GSA Wars by Antitheus
Ten Błąd zostanie... Who cares? przestań się przejmować pikselami, zacznij obchodzić sylwestra.
Pewnie nie, bo poprawic cokolwiek w OW jest niemalze niemozliwe xD
Zacząłem grać w nową wersję moda i znalazłem błąd i nie mogę przejść drugiej misji :
Misja 1 :
-powtarzanie się dialogu kilka razy "rozpoczęcie procedury samozniszczenia bazy za 10s."
Misja 2:
-misji drugiej nie da się przejść , idę na wzgórze i są małpy z bombami z nacji niebieskiej a bazą obok, nikt z ludzmi , nie reaguje.
Ps.Może przydało by się zrobic następną misję przed 2013 rokiem ?
Misja 1 :
-powtarzanie się dialogu kilka razy "rozpoczęcie procedury samozniszczenia bazy za 10s."
Misja 2:
-misji drugiej nie da się przejść , idę na wzgórze i są małpy z bombami z nacji niebieskiej a bazą obok, nikt z ludzmi , nie reaguje.
Ps.Może przydało by się zrobic następną misję przed 2013 rokiem ?

- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Nie ma sensu zgłaszać błędów, gdyż jak już pewnie pisałem w tym temacie, projekt został ostatecznie zakończony (nawet jest to pięknie zaakcentowane w ostatniej misji). Nikt w bazie nie reaguje, gdyż warunkiem uruchomienia sekwencji jest obecność kluczowych postaci.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
A co się stanie przed 2013 że tak ci zależyCreative píše: Ps.Może przydało by się zrobic następną misję przed 2013 rokiem ?

Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Na rozpoczęcie roku 2013 taka nowa misja do GSAW by się przydała jako odświeżenie moda.nefarem píše:A co się stanie przed 2013 że tak ci zależyCreative píše: Ps.Może przydało by się zrobic następną misję przed 2013 rokiem ?

Czy tylko ja widzę na stronie OWN starą wersję moda? U mnie siedzi jak byk podczas pobierania demówa 1.04, a podpisane, że 1.4.
*Matrix* píše:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Mod nie został ukończony, stąd każda wersja ma w nazwie "demo". Wersja moda z 6 misjami to wersja ostateczna - nie pamiętam nawet jakim numerem została oznaczona - jest to bez znaczenia. Zakończenie to misja 7 - tj tekst, iż kolejne misje nie ukażą się, a wersja finalna moda zawiera 6 misji.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- Adam_1993
- Soldier level 2
Polecam
-
- Soldier level 3
Ukonczylem wlasnie calego moda
Ogolnie chyba jedyna wada jest to ze taki krotki, fabula i teksty nie przecietne, (w misji gdy hitler przybywa na ziemie i syberytowke sle na baze noobow to zabijasz wczesniej lesia tam w okopie i jest komunikat "ja mu jeszcze fajek nie oddalem, a ty go zabijasz, przegrales!").
Misja gdzie trafia sie do nieba i trzeba przeprowadzic w tej polnocnej bazie wodke, jest okropna. Musialem sobie pojsc zrobic cos do jedzenia while tamten typ robil 3 badania na wodke, no ale potem zorientowalem sie ze mozna adama i ewe do pomocy wziac, ale gracz co 1 raz w to gra zawsze pojdzie do tej polnocnej bazy, a o bladzacych naukowcach nigdy nie bedzie zdawal sobie sprawy.
Polecam, jest tak jak w opisie "... moim zamysłem było rozbawienie i zrelaksowanie gracza. ... " dokladnie wlasnie tak sie gralo, przyjemnie i czasem zabawnie.
P.S. pytanko, ile czasu w sumie zajelo robienie takiego moda?
Ogolnie chyba jedyna wada jest to ze taki krotki, fabula i teksty nie przecietne, (w misji gdy hitler przybywa na ziemie i syberytowke sle na baze noobow to zabijasz wczesniej lesia tam w okopie i jest komunikat "ja mu jeszcze fajek nie oddalem, a ty go zabijasz, przegrales!").
Misja gdzie trafia sie do nieba i trzeba przeprowadzic w tej polnocnej bazie wodke, jest okropna. Musialem sobie pojsc zrobic cos do jedzenia while tamten typ robil 3 badania na wodke, no ale potem zorientowalem sie ze mozna adama i ewe do pomocy wziac, ale gracz co 1 raz w to gra zawsze pojdzie do tej polnocnej bazy, a o bladzacych naukowcach nigdy nie bedzie zdawal sobie sprawy.
Polecam, jest tak jak w opisie "... moim zamysłem było rozbawienie i zrelaksowanie gracza. ... " dokladnie wlasnie tak sie gralo, przyjemnie i czasem zabawnie.
P.S. pytanko, ile czasu w sumie zajelo robienie takiego moda?
- Antitheus
- Kung Führer
- Kontaktovat uživatele:
Dokładnie już nie pamiętam, lecz były to zamierzchłe czasy liceum. Tak więc 1 misja została zrobiona w niecałe 2 godziny, gdy Gothuk uczył mnie obsługi edytora. Później postanowiłem zademonstrować tego "efekty" na GSA i wysłuchać opinii reszty graczy - Drops i Rambo powiedzieli, że im się to nie podobało - stąd misja nr 2 z dedykacją dla nich (robiona ok. 2 dni). Kolejne misje ukazywały się w interwale od tygodnia do miesiąca. W zależności od natężenia materiału w szkole, ilości wolnego czasu i zamieszania na scenie OW. Sam mod powstawał chyba od stycznia do maja [sic!].
Sam jestem czasami pod wrażeniem swej ówczesnej kreatywności.
Sam jestem czasami pod wrażeniem swej ówczesnej kreatywności.