Łowy na Lisa
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Łowy na Lisa
Jakie są konsekwencje odrzucenia pomocy Kurta ?? Chciałem go też zabić ale cholernik wymknął się z prawie rozwalonym czołgiem. Domyślam się że nie będą chcieli się przyłączyć w 15 misji ale czy jest jeszcze coś ??
Re: Łowy na Lisa
Jak mnie moja stara pamięć nie myli - mogą zaminować most na zachodzie 

Dokładnie zaminują most i odrzucą pomoc w 15 am.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Za mostem było dwóch żołnierzy schowanych ale zastrzeliłem ich zanim miny wybuchły, a co do 15 czyli nie będą chcieli dołączyć, szkoda nie będzie zabawy bombami samobieżnymi.
Zazdroszczę troski o bomby samobieżne
Współczuję braku operatorów moździerza.

-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Hmmm a co z "Przyjacielem" będzie chciał dołączyć ?? Co do troski o bomby to kiedyś uratowała mnie przed ruską bombą bo już ją odpalali ale zdarzyłem ja wysadzić.
"Przyjaciel" to podwójny agent. Zabija się go.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Przez niego tracisz 10 min podczas wyścigu o bombe syberytową.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
To stała część tej misji- zawsze się odezwie, zawsze zaoferuje "pomoc".
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Od razu przepraszam za podwójny post ale Kurt i jego 3 ocalonych dołączyli do mnie jak wytłukłem mu większość ludzi z bazy więc odrzucenie ich pomocy w 12 nie ma wpływu na 15 misje. Tak się zastanawiam kto zastąpił by Kurta gdybym zdarzył go zatłuc w tej 12?
Nie znam skryptu ale gdybyś przyjął ich pomoc na pewno poddali by się szybciej. Pewnie gra nalicza coś w rodzaju "punktów" zaufania za niektóre akcje względem najemników podczas kampanii - w mojej grze dołącza do mnie 8-6 najemników (na oko -wliczając często małpy). Spróbuj nie negocjować z Kurtem i zacznij do niego strzelać jak będzie podjeżdżał lub odjeżdżał - pewnie już nie dołączą w 15 a się poddadzą lub będą walczyć do końca.
Kurta na pewno nie zastępuje Heike, więc z oczywistych trafów zostaje Farmer (chociaż on z nim się zbytnio nie lubi) - zawsze też mogli dać jakiegoś nołnejma i podłożyć głos Kurta tak samo, jak w przypadku Macmillana w 15 misji Rosjan.
Kurta na pewno nie zastępuje Heike, więc z oczywistych trafów zostaje Farmer (chociaż on z nim się zbytnio nie lubi) - zawsze też mogli dać jakiegoś nołnejma i podłożyć głos Kurta tak samo, jak w przypadku Macmillana w 15 misji Rosjan.
- PatryQQQQ
- Soldier level 3
Nie napisałem że dołączyły też 4 małpy bo żadnej nie zabiłem, czyli 4 ludzi i 4 małpy co daje 8 jednostek
Nawet oglądałem zagrajmy na youtube i tam też legion się poddawał jak zostało tylko 4 ludzi. Kurta w bazie nie ma, dopiero jak poddadzą się gra zastępuje jednego człowieka Kurtem, wiem że tak jest bo kiedyś specjalnie robiłem "selekcje" kogo chce mieć później w bazie i jeden mechanik zmienił się w Kurta

Jak się w 12am zabije Kurta to on i tak w magiczny sposób pojawia się w 15am.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler: