Pomoc w kampanii.
Pomoc w kampanii.
Witajcie!
Potrzebuje pomozy kampani arabskiej w 3 misji cały czas szejk mówie ze sie na mnie zawiódł ale ja robie tak jak on chce wysyłam joana w wozie ale i tak przegrywam pomorzcie
Potrzebuje pomozy kampani arabskiej w 3 misji cały czas szejk mówie ze sie na mnie zawiódł ale ja robie tak jak on chce wysyłam joana w wozie ale i tak przegrywam pomorzcie
Re: Pomoc w kampanii.
eeee? To jakaś forma żartu, tak?
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Nie tylko wykonuje misje tak jak on kaze ruscy sie wycofuja sie ale i tak zle nie wiem o co chodzi dlatego prosze was o pomoc.
W 3 misji nie ma Rosjan. Ściągnąłeś złą kampanię - lub raczej inny projekt, nad którym nie pracuje obecnie McBenn. Dlatego też wszystkie linki zamieszczane gdziekolwiek (nasz FB, Steam itp) odnoszą się do tego działu: http://forum.original-war.net/viewforum.php?f=80
Dodatkowo, każda przeglądarka posiada obecnie opcję sprawdzania pisowni. Znaki interpunkcyjne również pomogłyby w zrozumieniu przekazu.
Dodatkowo, każda przeglądarka posiada obecnie opcję sprawdzania pisowni. Znaki interpunkcyjne również pomogłyby w zrozumieniu przekazu.
-- [FAQ] [Forum rules] [Arabian Campaign Project] [Multiplayer rules] [OWN on Facebook] --
Chodzi oczywiście o starą kampanię PMT. Nie pamiętam już dobrze tej misji, ale kiedy kazał atakować, to trzeba było całą ekipę wziąć i pojechać na wroga.
Chyba na tym kończyła się właśnie ta misja, bo z tego, co pamiętam nie było już kolejnej. Zawsze się przegrywało zamykając tym samym dalsze niedopowiedzenia.
Pomoglibyście mi tą kampanie zainstalować robię tak jak pisze robię folder w folderze z modami wklejam plik zip i rozpakowuje uruchamiam i cały czas jest podstawowa kampania.
Nie robisz tak, jak "pisze" bo jest tam napisane, żeby dorobić lub pobrać i wkleić do folderu mods plik .ini.
To też zrobiłem i nic.
Nie, skoro nie działa to nie zrobiłeś tego dobrze. Zrób dokładnie tak, jak jest tam napiane.
no nie wiem zrobiłem folder ArCamp wkleiłem tak plik zip radzio-arabiancampaning- itd rozpakowałem go, potem pobrałem plik .ini. i wkleiłem do folderu mods plik zip i rozpakowałem zrobiłem jak pisze. nie wiem moze cos zle?
- Serpent
- Soldier level 10
Zawartość radzio-arabiancamp.. ma być w folderze ArCamp...
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
to tam jest
Pewnie w folderze ArCamp znajduje się kolejny folder Radzio.Arabiancam[..].
Masz mieć folder w mods /ArCamp/ - tam w środku mają znajdować się doldery capaigns (etc) aż do exe z sibcalculator. Dalej, jeśli pobrałeś .ini ze strony, wrzucasz je do /mods/ i śmiga (o ile folder moda odpowiednio nazwałeś). Jeżeli przerobiłeś lub przekopiowaleś inne .ini to musisz je edytować i zmienic tam kilka linii.
Serio, nie ma w tym żadnej filozofii.
Masz mieć folder w mods /ArCamp/ - tam w środku mają znajdować się doldery capaigns (etc) aż do exe z sibcalculator. Dalej, jeśli pobrałeś .ini ze strony, wrzucasz je do /mods/ i śmiga (o ile folder moda odpowiednio nazwałeś). Jeżeli przerobiłeś lub przekopiowaleś inne .ini to musisz je edytować i zmienic tam kilka linii.
Serio, nie ma w tym żadnej filozofii.
Coś mi się wydaje, że lukaorsb spróbuje swoich sił w sailu, ale to tylko taka mała dygresja. -_-
Nikt was tak nie *****
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.
Jak będzie was ***** Langusta
~Terminat. 2016.