Spoiler: heheszki
Szanowni gracze Original War!
Mam zaszczyt zaskoczyć Was nowym tytułem na scenie modów OW! Niezapowiedziany, niespodziewany i nowatorski; 4 lata ciężkiej pracy, godziny dialogów, godziny prac nad teksturami, animacjami oraz cutscenami. Mod mojego autorstwa. Jestem znany m.in. z niezapomnianego moda GSA Wars. Pomysł, który na podstawie dziwnych pytań i idei jednego użytkownika OWN wyewoluował w pełnoprawną kampanię:
Link: http://original-war.net/files.php?id=154&lang=pl (PL lang only)
W modzie brakuje filmików. Przepraszam za kłopot, lecz choć są gotowe nie mogę zmusić OW, by je wczytało (naprawię to i updatuję).
Mam zaszczyt zaskoczyć Was nowym tytułem na scenie modów OW! Niezapowiedziany, niespodziewany i nowatorski; 4 lata ciężkiej pracy, godziny dialogów, godziny prac nad teksturami, animacjami oraz cutscenami. Mod mojego autorstwa. Jestem znany m.in. z niezapomnianego moda GSA Wars. Pomysł, który na podstawie dziwnych pytań i idei jednego użytkownika OWN wyewoluował w pełnoprawną kampanię:
- 19 zupełnie nowych, humorystycznych misji
- 26 zupełnie nowych, własnoręcznie oteksturowanych map (0 klonu tekstur z kampanii)
- Nowe budynki, nowe animacje
- Nowi ciekawi bohaterowie
- Nowe technologie:
- Amerykanie - minor tech - Drony (czasowo odkrywają mgłę wojny na określonym terenie), GPS (znakowanie pojazdów wroga - będą wciąż widoczne na mapie nawet poza polem widzenia), MAJOR TECH: Satelita (zbuduj i wystrzel na orbitę satelitę, która na stałe odkryje mgłę wojny na mapie)
- Rosjanie - minor tech - Wir czasoprzestrzenny (surowce oraz małpoludy z zaznaczonego obszaru zostaną przeniesione w pobliże Twojego składu) MAJOR TECH: Link czasoprzestrzenny (wszystkie Twoje bazy dzielą się między sobą surowcami - już nigdy Ci ich nie zabraknie!)
- Arabowie - minor tech - crate explosive trap (skrzynie, które zostaną podniesione przez przeciwnika eksplodują), Animal trap (uzyskaj czasową kontrolę nad dowolnym zwierzęciem i wysadź je, kiedy znajdzie się w pobliżu wroga) MAJOR TECH: crate contamination trap (skrzynie, które zostaną przewiezione do składu przeciwnika powodują skażenie jego bazy!)
Link: http://original-war.net/files.php?id=154&lang=pl (PL lang only)
W modzie brakuje filmików. Przepraszam za kłopot, lecz choć są gotowe nie mogę zmusić OW, by je wczytało (naprawię to i updatuję).