bezsens na pewno będą kokosy za te mody myślałem ze to bardziej wynika z hobby a nie z chęci zarobku w dodatku 60 złoty za ten dodatek to już jest w ogóle kpina
Last edited by kolega48 on Sun May 03, 2015 9:23 pm, edited 1 time in total.
Będzie jakieś demo, żeby się zastanowić czy wydawać te 60 złotych?!!
Jest może taka myśl w Twoim Studiu/Dev Teamie Serpent, żeby podzielić DLC na osobne kampanie, jakby ktoś nie chciał grać w kampanię arabską, których jest od zayebania???
I czy do tego DLC będą kolejne płatne misje dodawane??!
<<<Dalej nie czytaj Serp>>>
PS. Mam pomysła kolega48, poskładamy się całą sceną na te 6 dych i tylko jeden z nas wykupi Season Passa na moda i wszystkie kolejne płatne misje, a wyśle wszystkim!!!11111 niezły pomyzł cco ? (oby mnie nie zbanowali za nagabywanie do piractfa, poświęcam cały dobytek mojego konta dla ciebie kolega48)
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Spoko ale mówiłem że nie wydam moda dopóki stukacz nie doda panelu potyczki w menu, inaczej traci się ponad 10 grywalnych map
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
@kolega48
Wskaż mi posta w którym napisałem że mod będzie płatny
Jeżeli chodzi o nowości to właśnie nagrywane są kolejne dialogi i odgłosy audio. Dodatkowo mastodonty wydają swoje dźwięki podczas poruszania - wtedy wiadomo że armia szejków jest blisko
Jakiś czas temu naprawiłem model jednego ze zwierząt.
Po lewej model stary. Po prawej nowy. .
horse.jpg (51.74 KiB) Viewed 3168 times
Szejkowie vs. Legion:
PS:
bezsens na pewno będą kokosy za te mody myślałem ze to bardziej wynika z hobby a nie z chęci zarobku w dodatku 60 złoty za ten dodatek to już jest w ogóle kpina
Epicki post ^^
yamasznikow wrote:czyli mod nie będzie płatny . Ale dotacje dla twórcy moda mile widziane na konto bankowe
+1 ;D