Sand of Siberia
Re: Sand of Siberia
Jeśli moda tworzysz dla własnej przyjemności, twórz. A jeśli dla poklasku... cóż, niewątpliwie tworzysz świetne mody, jednak do gry, w którą już prawie nikt nie gra. Nie oczekuj więc, że porwiesz nimi tłumy.
potyczki są super ale czekam również na kampanię 

Trzeba sobie zdać sprawę, że OW jest stare i na dzień dzisiejszy niewiele osób gra w tą grę. Założę się, że gdybyś przeprowadził taką premierę 5 lat temu, to odzew i zainteresowanie było by kilkukrotnie większe. Praca nad modem to hobby i możliwość oddania upustu dla swojej kreatywności, wyobraźni czy umiejętności. Mnie osobiście cieszy każde dobre słowo i zainteresowanie w okół mojego moda.Serpent wrote:Kilka osób zapytało się kiedy będą kampanie. Cóż, spodziewałem się lepszego przyjęcia tej zimowej paczki potyczek - widocznie ludziom znudziło się już OW dlatego dokończenie kampanii arabskiej stawiam pod dużym znakiem zapytania jako że nie wiem czy jest sens poświęcać czas na coś w co ludzie i tak nie będą grać.
PS. Ogromną robotę dla promocji OW w ostatnim czasie wykonał Szymiew przez swoje streamy i nagrania na YT. Są ludzie, którzy dzięki niemu odkyrwają tę grę na nowo, a dzięki naszym modderskim projektom skupiamy ich uwagę na społeczności OW. Widać to zresztą nawet po większej ilości rozgrywanych gier sieciowych, czy pojawianiu się nowych użytkowników na forum. Cudów nie zdziałamy, ale twoja praca czy praca innych modderów, nie idzie w próżnię.

Serp, to jest lepsze nawet od modów Blackmena. Gratuluję.
*Matrix* wrote:Nie ma czegos takiego jak mniej niz polowa lub wiecej niz polowa...
Polowa to polowa.
100% modów jest lepszeBren wrote:Serp, to jest lepsze nawet od modów Blackmena. Gratuluję.

Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Ty powinieneś gratulować osobie, która zrobiła GORSZY MOD OD BLACKMENA, bo gorszego niż to co blackmen tutaj produkuje nie da się stworzyć...Bren wrote:Serp, to jest lepsze nawet od modów Blackmena. Gratuluję.
Creative wrote:Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)

https://trello.com/b/QkpOj7p7/nefarems-history
@Serpent
Nawet nie wiem jak osobiście odebrać taką wiadomość, bo napewno z jednej strony piszesz, aby sprawdzić jaki będzie odzew i czy jest własnie sens dalej coś robić.
Z drugiej pewnie, aby właśnie zobaczyć jak to ujął @Anarchy pokalsk, ale w sumie kto nie lubi być chwalony za wykonanie dobrej roboty.
Niestety za takie typu wiadomości od kilku osób dostaniesz poklask, ale po twarzy i jak masz pisać takie smęty to lepiej daj sobie spokój.
Kolejną rzeczą jest to, że chyba wiadomość "kiedy będą kampanie" (mam nadzieje, że wiadomości było wiele, a nie tylko kilka) odbierasz, że potyczki które zrobiłeś były do bani.
Może kilka osób wysyła te wiadomości, bo były fajne i oczekują więcej jakikolwiek misji? Nie piszą tego ironicznie jak w przypadku pewnej takiej jednej osoby.
Zresztą nie zdziwiłbym się, że są pewnie takie osoby (np. ja), które wolą rozegrać np. 10 dobrych spójnych ze sobą misji niż właśnie takich 10 dobrych potyczek.
Podsumowując przestań pierdzielić głupoty i wydawaj te kampanie
No i <klask klask>
@Xander
hmm nadal bierzesz jego posty na serio?
Nawet nie wiem jak osobiście odebrać taką wiadomość, bo napewno z jednej strony piszesz, aby sprawdzić jaki będzie odzew i czy jest własnie sens dalej coś robić.
Z drugiej pewnie, aby właśnie zobaczyć jak to ujął @Anarchy pokalsk, ale w sumie kto nie lubi być chwalony za wykonanie dobrej roboty.
Niestety za takie typu wiadomości od kilku osób dostaniesz poklask, ale po twarzy i jak masz pisać takie smęty to lepiej daj sobie spokój.
Kolejną rzeczą jest to, że chyba wiadomość "kiedy będą kampanie" (mam nadzieje, że wiadomości było wiele, a nie tylko kilka) odbierasz, że potyczki które zrobiłeś były do bani.
Może kilka osób wysyła te wiadomości, bo były fajne i oczekują więcej jakikolwiek misji? Nie piszą tego ironicznie jak w przypadku pewnej takiej jednej osoby.
Zresztą nie zdziwiłbym się, że są pewnie takie osoby (np. ja), które wolą rozegrać np. 10 dobrych spójnych ze sobą misji niż właśnie takich 10 dobrych potyczek.
Podsumowując przestań pierdzielić głupoty i wydawaj te kampanie

No i <klask klask>
@Xander
hmm nadal bierzesz jego posty na serio?
Jak to nie, a mój mod?Xander wrote:Ty powinieneś gratulować osobie, która zrobiła GORSZY MOD OD BLACKMENA, bo gorszego niż to co blackmen tutaj produkuje nie da się stworzyć...Bren wrote:Serp, to jest lepsze nawet od modów Blackmena. Gratuluję.
Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
- Serpent
- Soldier level 10
Nie chodzi mi o żaden poklask. Po prostu chciałem się dowiedzieć czy moje potyczki są ok, czy taki styl potyczek może być czy też nie. Napisały do mnie tylko 3 osoby, a ciężko wyciągnąć jakieś wnioski po trzech opiniach.
Btw, dzięki za post na głównej Anarchy.
Btw, dzięki za post na głównej Anarchy.
Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
No cóż święta są.
Grałeś w Szulce Moda?Xander wrote:Ty powinieneś gratulować osobie, która zrobiła GORSZY MOD OD BLACKMENA, bo gorszego niż to co blackmen tutaj produkuje nie da się stworzyć...Bren wrote:Serp, to jest lepsze nawet od modów Blackmena. Gratuluję.

-
- Soldier level 6
Po prostu sa swięta, Serp - nawet ja zobaczyłem info dopiero wczoraj o 23. Myślę, ze większość ludzi przebywajacych na tym forum nie sa no-life'ami i nawet jak nigdzie nie jadą to chociaz obejrza jakis film z rodzina/pogadaja.
Co do moda - gralem tylko z godzinke, bo jak mowie, noc byla
Misje wydawały mi sie jakies strasznie trudne, bralem zazwyczaj okolice sredniego poziomu i padałem na 1/2 fali
Albo po prostu odumiałem grać w OW-a. Wykonanie map jest bajkowe, wyglądaja cudownie. SI przeciwników nie budzi na pierwszy rzut oka wiekszych zastrzeżeń. Jednak poza artyleria i calkiem zmienionym systemem badan nie zauwazylem jakichs nowych broni z tych wymianionych - w których potyczkach mozna ich pouzywac?
Co do moda - gralem tylko z godzinke, bo jak mowie, noc byla

W modzie masz ruski radar (originalny), arty u amerykanów, bombę biologiczną u arabów i pojazd hack u przymierza (nie wiem czy występuje w potyczkach).MasterKiller wrote:Jednak poza artyleria i calkiem zmienionym systemem badan nie zauwazylem jakichs nowych broni z tych wymianionych - w których potyczkach mozna ich pouzywac?
Creative wrote:
Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
Creative wrote: Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodzeKontakt PW.
Nie ma opcji wczytaj, trzeba wybrac jakas losową i wtedy można wczytać.
Przydałoby się więcej potyczek fabularyzowanych jak omicron, ale bardziej sensownych niż gamma.
Skąd wtedy snajperzy?
Przydałoby się więcej potyczek fabularyzowanych jak omicron, ale bardziej sensownych niż gamma.
Skąd wtedy snajperzy?
@Mart
I są jeszcze strimy Nefarema.
@Serpent
Jasne, że robić kampanie. Ja już dawno mówiłem, że Kampanie>Potyczki. To co pozwoliłeś mi pograć do tej pory na streamie jest świetne. No i bardzo chętnie poużywałbym w trybie fabularnym rosyjskiego radaru i pospamował Haxy jako przymierze.
I są jeszcze strimy Nefarema.
@Serpent
Jasne, że robić kampanie. Ja już dawno mówiłem, że Kampanie>Potyczki. To co pozwoliłeś mi pograć do tej pory na streamie jest świetne. No i bardzo chętnie poużywałbym w trybie fabularnym rosyjskiego radaru i pospamował Haxy jako przymierze.

https://www.youtube.com/kvantovy --- mój kanał youtube.
https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.

https://www.facebook.com/Kvantovy --- strona u cukierberga.