GMod - zapowiedź
Re: GMod - zapowiedź
A właściwie jest lepsze pytanie.
Do ilu ludzi dostaniemy naraz? Bo ja nie lubię gdy nagle w drugiej misji dostaję 30 osób.
Do ilu ludzi dostaniemy naraz? Bo ja nie lubię gdy nagle w drugiej misji dostaję 30 osób.
A przez całą kampanię? 

Ciężko określić. Ilość ludzi będzie zależna od potrzeb misji, których fabułę na bieżąco tworzę. Ale mogę zapewnić - nie będzie ogromu ludzi do dowodzenia w żadnej z misji.

Biorąc pod uwagę jak bohaterowie się nazywają mogę się spodziewać raczej komedii? 
Wiesz możesz użyć mojego nicku jeżeli potrzebujesz jakiegoś chłopka by umarł idiotyczną śmiercią. Jak na przykład próba rozbrojenia bomby piłą mechaniczną.

Wiesz możesz użyć mojego nicku jeżeli potrzebujesz jakiegoś chłopka by umarł idiotyczną śmiercią. Jak na przykład próba rozbrojenia bomby piłą mechaniczną.
Biorąc pod uwagę gościnne występy postaci - możesz spodziewać się, że będzie to mod z elementami komediowymi, ale postaram się stworzyć niezapomniany klimat. 
Co do Twojej propozycji - na razie nie potrzebuję dodatkowych postaci, chyba, że z czasem na coś wpadnę.

Co do Twojej propozycji - na razie nie potrzebuję dodatkowych postaci, chyba, że z czasem na coś wpadnę.

Pewnie do samego końca będzie ukrywane kto jak i kiedy wystąpi ale zapewne "Szulce" zaskoczy nas czymś ;]
- Serpent
- Soldier level 10
Mam nadzieję że nie skończy się tylko na zapowiedziach 

Epickie teksty:
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony?
Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne
Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie
Kvantovy:: remove sos from kanapeczka
Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły
Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Po zrobieniu 3 misji wszystko się wyjaśni.
Na razie wciąż kombinuję z tymi poziomami trudności, ale chyba będę musiał to sobie odpuścić.

Też mam taką nadzieję, ale włożyłem w to zbyt dużo czasu, aby przestać. Akurat mogę wyjawić, że Twoja postać będzie jedną z ważniejszych na przestrzeni dwóch kampanii.Serpent wrote:Mam nadzieję że nie skończy się tylko na zapowiedziach

- 15DarkMaster1987
- Soldier level 5
no no, szykuje się widocznie grubsza sprawa
czyli będą dwie kampanie

czyli będą dwie kampanie

" Ptakiem Hermesa nazywają mnie, zjadam swe skrzydła by poskromić się "
"Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz."
Tacyt:
"Lepiej paść z godnością niż żyć w hańbie."
Czasy Kilera:
przewidywana ilość misji : 10
aktualnie zrobionych : 4
w trakcie: misja 5 - 90%, misja 6 - 10%
aktualnie prace stoją
- " Błogosławiony ten, co oparł się pokusie, albowiem on otrzyma Koronę Życia, Nowego Życia "
"Istniejesz, więc i wiesz, że istniejesz, a o tym wiesz dlatego, ponieważ wątpisz."
Tacyt:
Czasy Kilera:
aktualnie prace stoją

Będą trzy kampanie. Chcę tym razem wykorzystać pełny potencjał gry, a nie pieścić się z kawałkami.15DarkMaster1987 wrote:no no, szykuje się widocznie grubsza sprawa![]()
czyli będą dwie kampanie

- 15DarkMaster1987
- Soldier level 5
Elegancko i to mnie cieszySzulce wrote: Będą trzy kampanie. Chcę tym razem wykorzystać pełny potencjał gry, a nie pieścić się z kawałkami.

a czy w trzeciej części kampanii mogłaby się pojawić moja postać?

" Ptakiem Hermesa nazywają mnie, zjadam swe skrzydła by poskromić się "
Tacyt:
Czasy Kilera:
aktualnie prace stoją
- " Błogosławiony ten, co oparł się pokusie, albowiem on otrzyma Koronę Życia, Nowego Życia "
Tacyt:
Czasy Kilera:
aktualnie prace stoją

Zobaczymy. Na razie na bieżąco tworzona jest fabuła pierwszej, więc do trzeciej jeszcze daleko. Jeżeli będę miał jakąś rolę do obsadzenia, to dam ogłoszenie.15DarkMaster1987 wrote:a czy w trzeciej części kampanii mogłaby się pojawić moja postać?

Update:
Oficjalnie ogłaszam, że pierwsza misja została ukończona (po wielu mordęgach). Nie spodziewałbym się po niej zbyt wiele, gdyż jest to misja wyłącznie fabularna, bez żadnych ataków itp. Poniżej zamieszczam screen z misji 01 a w nim - jedna z akcji spowodowanych przez tzw. "siły natury".

Spoiler:

"Leje na maszynę" Nie wiem czemu ale mam z tym tekstem złe skojarzenia i niektóre osoby mogą wiedzieć o co chodzi
.

Absolute Dominion
Original War Cooperation
Original War Dialog Editor
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Akurat w tym wypadku zbieżność jest przypadkowa, bo nie mam bladego pojęcia, o co chodzi.Nefarem wrote:"Leje na maszynę" Nie wiem czemu ale mam z tym tekstem złe skojarzenia i niektóre osoby mogą wiedzieć o co chodzi.