OW tcg má právě teď hotovou 1. edici karet, nazvanou Dávná Minulost. Obsahuje američany, rusy a neutrální karty včetně 3 hratelných map z multiplayeru Original War. Technologicky první edice spadá zhruba do druhé třetiny první části kampaně (do rozhodnutí mezi aliancí a američany/rusy).
Připomínám, že Original War tcg je zdarma a je otevřená pro nové tvůrce karet. Kdokoliv může tuto hru šířit a vytvářet vlastní karty za pomocí editoru. OW tcg se skládá pouze z oficiálně vydaných karet, avšak kdokoliv mi může poslat své nové karty ve formátu ini souboru, které se tak mohou dočkat zařazení mezi oficiální.
Hra je v tuto chvíli v češtině, ale s ohledem na fakt, že větší část herní komunity Original War tvoří poláci, bych ji rád přeložil do angličtiny a k tomu by se mi hodila pomoc. Kdokoliv kdo umí aspoň narvat češtinu do google translatoru a vyprdnutou angličtinu opravit, aby odpovídala českému významu se může přihlásit na pomoc.

Original War tcg Editor v2.0
ulož.to
eDisk
Original War tcg - Dávná Minulost
ulož.to
eDisk
Original War tcg - Pravidla
ulož.to
eDisk
---------------------------------------------------------------------
Dodatek
Editor prodělal mnoho malých změn, bylo odstraněno několik nedostatků. Doporučuji si pročíst nápovědu. Bohužel zatím chybí překlad nápovědy do polštiny.
Pravidla byla také doladěna a vybavena patřičnými ilustracemi. Bohužel pdf z nějakého důvodu špatně zobrazil pozadí, ale jinak je soubor v pořádku. RTF zobrazil vše správně, ale měl 70 MB. Word jsem posílat nechtěl, protože ne každý ho používá.
V případě nesrovnalostí v pravidlech, textu karet nebo nalezení chyby v editoru, mě kontaktujte na Skype, nebo napiště do komentářů.
Velikost karet po tisku:
Karta budovy, vozidla, sektoru, mapy - 64 x 88 mm
Karta postavy, technologie - 46 x 64 mm
Karty postav jsou oboustranné (zkušená / nezkušená)
Karta mapy má na zadní straně jméno mapy.
ostatní karty mají na zadní straně obrázek kouskykarta_pozadi.png