Czołem!
Po długiej przerwie nowy odcinek - tym razem z Sand of Siberia.
Zapraszam do oglądania jak i prześledzenia nowej serii z gry Sacred.
[BBvideo=560,315]https://youtu.be/D31EmCjT3_4[/BBvideo]
Last edited by Bezimienny111 on Tue Jul 11, 2017 7:07 pm, edited 1 time in total.
Trochę czasu minęło odkąd udostępniałem cokolwiek, ale trzeba w końcu zrobić porządki na kanale i dać to co się nagrało:
Trzy ostatnie odcinki póki co z Original War. Myślę, że raz na jakiś czas znów coś nagram z OW, ale na to będzie trzeba poczekać. Dobra wiadomość jest taka, że następne odcinki będą płynniejsze ze względu na ulepszenie kompa
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak