Ashido wrote: ↑Fri Jan 04, 2019 3:48 pm
W 7 misji mam buga i nie mogę dalej ruszyć. Podczas cutscenki gdy przyjeżdza Ron Harrison baza Gamma nie instnieje! Po prostu nie ma żadnych budynków, MacMilana też nie ma i gra nie może zacząć z nim dialogu.
Wersja Steam? Przydałby się save bo nikt inny takiego błędu nie zgłaszał.
Boby dalej jest żołnierzem na start
To chyba logiczne że zamiast klucza dajemy człowiekowi broń.
te głośne smichy-hyhy
Efekty dźwiękowe nie podlegają ustawieniom głośności gry, dlatego jest to takie głośne (poza tym było to w plikach gry).
że ważne zdania fabularne jakiś no-name gada.
Prażanin dograł tą kwestie. Moim zdaniem wyszło dobrze.
W 2 misji doktore zabija typa i mówi że pare dni już leżą zwłoki, najlepsze jest, że można dalej tego gościa uratować na wysepce
Nie da się inaczej wywołać animacji kucania naukowca nad trupem.
W misji z łapaniem małpek jest zabawnie, ma się lekkie działo, którego nie można budować, czy robienie komór zaraz po misji
Nie widzę w tym nic zabawnego.
dalej dziwne to że araby mają ruskie czołgi.
Gdzie jest napisane że arabowie nie mogą używać zdobycznych czołgów?
W kolejnej misji jeszcze śmieszniej, zablokowałem na starcie obie fabryki, przy drugim podejściu zauważyłem że produkują pełne surowców komory i to w innym kolorze (różowe, nie czerwone) oraz bug, że jak naprawie wieżyczki, to ruski bedzie chciał tam wejść, tak można wszystkich żołnierzy wytłuc.
Nie rozumiem tego zdania.
w 10 misji jest parę bugów : Nie da się opracować nic w laboratorium komputerowym[tj można je zbudować,ale jedyny tech to zdalne sterowanie,niestety brakuje podstaw aby je opracować]
W aktualnej wersji dostępnej do pobrania ten błąd jest naprawiony.