BezNicku wrote: ↑Mon Sep 30, 2019 4:08 pm
Ten człowiek, ostatni bastion streamów z OW! Zostawcie go, albowiem z całej ekipy strimerskiej pozostał on, człowiek legenda. Ma wszędzie znajomości, niedługo i on odejdzie i kto niby będzie strimował tą grę, jak nawet admini mają już OW w głębokim poważaniu.
Admini nie są od streamowania
Creative wrote: Chodziło mi o to że sam przerabiam zrobione mapy. (budynki, ludki itd)
A co do saila to przecież sam muszę wklejać.
Creative wrote:
Jak chcesz mogę ci pomóc. Jestem doświadczonym modderem, zrobiłem 2 mody i 3 w drodze Kontakt PW.
Dziś, w 2019 roku, świeci swoje triumfy. On, pezet, xXx_johnmacmilan_xXx. Kiedy królestwo OWN upada, On trzyma je przy życiu. Jednakże, drodzy obywatele! Umarł król, niech żyje król. Musimy się przygotować na odejście pezeta. Powinniśmy wybrać następce, tak jak następcą Lenina był Stalin, tak ten sam następca będzie podtrzymywał ideologię swojego poprzednika. Będzie nieomylnym wodzem. Pokieruje nas ku zwycięstwu. Dlatego już dziś, obywatele, zagłosujmy na naszego następce tronu. Swój głos oddaje na przedstawiciela partii Brico Depot, Serpenta!!
Don Hard wrote: ↑Mon Sep 30, 2019 4:14 pm
Dziś, w 2019 roku, świeci swoje triumfy. On, pezet, xXx_johnmacmilan_xXx. Kiedy królestwo OWN upada, On trzyma je przy życiu. Jednakże, drodzy obywatele! Umarł król, niech żyje król. Musimy się przygotować na odejście pezeta. Powinniśmy wybrać następce, tak jak następcą Lenina był Stalin, tak ten sam następca będzie podtrzymywał ideologię swojego poprzednika. Będzie nieomylnym wodzem. Pokieruje nas ku zwycięstwu. Dlatego już dziś, obywatele, zagłosujmy na naszego następce tronu. Swój głos oddaje na przedstawiciela partii Brico Depot, Serpenta!!
Ku chwale zielonych laserków i Pezeta!
Zapodaj namiary na dilera
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
Don Hard wrote: ↑Mon Sep 30, 2019 4:14 pm