Nowy Balance mod wydany
Moderator: Newswriters
Re: temat
Oczywiste jest dla was to, że stosujecie swego rodzaju szantażNaDoL wrote:Ale my to wszystko wiemy lol nie musisz stwierdzać faktów i mówić nam to co jest dla nas oczywiste^^

To "No wlasnie, LOL" napisałeś, żeby się zapytać kto mi kazał laby niszczyć(ja odpisuję też po to, żeby Ci odpowiedzieć XD) ?Radzio wrote:No wlasnie, LOL
---
A kto ci kazal niszczyc te laby co?
Odpowidź brzmi "Marszałek Jaszin"
Potem któs przez radio mi o Gossudarowie gada i, że mam przejąć labolatoria zanim je zniszczę
P.S: Z tego co się orientuje coś ludziom nie pasi ten BM, testowany i podobno oczyszczony z błędów.
Radzio wrote: Dobra LoL, wiec nie niszcz nastepnym razem xD
Lol, mam dwa cele misji
Główne
-zabij wszystkich naukowców w bazie Epsilon
- zniszcz wszystkie labolatoria
poboczne
-zajmij labolatoria zanim je zniszczysz
zająłem, całkowicie naprawiłem potem rozwaliłem i medalu za to nie dostałem...
Last edited by Technix on Tue Jul 10, 2007 4:37 pm, edited 1 time in total.
temat
Wyjdzie na to że ''kumatych'' jest tylko 5 osób i wogle będzie super lolJa pier**le macie problemy. Po mojemu, kto jest bardziej kumaty to zrobi to co trzeba, żeby grać, więc na ch*j dodawać roboty dla Stu i Yuriego? A poradniki - fakt przydałyby się i to bardzo.
A i technix to nie jest temat o twojej kampanii tylko o balance modzie, wiec już daj sobie na wstrzymanie i nie off topuj

Już nic nie piszę (jeśli nie zauważyłeś) nowego, tylko edytuję swojego ostatniego posta.(to co teraz napisałem to wyjątek, bo nie dotyczy to tej misjiNaDoL wrote: A i technix to nie jest temat o twojej kampanii tylko o balance modzie, wiec już daj sobie na wstrzymanie i nie off topuj

P.S: To chyba jakiś bug, że tego zadania mi nie zalicza XD
Edytuję ten post, bo on jest ostatnim postem jaki tu napisałem i nie zamierzam pisać ich w tym temacie więcej(chyba, że znowu jakieś problemy będą)Technix wrote:Już nic nie piszę (jeśli nie zauważyłeś) nowego, tylko edytuję swojego ostatniego posta.(to co teraz napisałem to wyjątek, bo nie dotyczy to tej misjiNaDoL wrote: A i technix to nie jest temat o twojej kampanii tylko o balance modzie, wiec już daj sobie na wstrzymanie i nie off topuj)
P.S: To chyba jakiś bug, że tego zadania mi nie zalicza XD
Radzio, jak nie zniszczę labolatoriów, to nie skończy się misja

Nadol, to dziwne, że ja misję miałem tak długo, jak stały te labolatoria!(nie mam najnowszego patcha)
[quote="Nadol]Noi mówisz że nie piszesz nic nowego LOL a cały czas dopisujesz. Masz je przejąć inżynierem i sie skończy misja i ich nie zniszczysz, czasami wystarczy pomyśleć omg.[/quote]
Napisałęm, że nie będę pisał nowych postów, tylko edytował ostatni.
Przecież pisałem dużo razy: Przejąłęm labolatoria zabiłem wszystkich naukowców, a misja trwała tak długo jak stały te labolatoria!
Za szóstym razem(

Last edited by Technix on Wed Jul 11, 2007 10:09 am, edited 3 times in total.
temat
Noi mówisz że nie piszesz nic nowego LOL a cały czas dopisujesz. Masz je przejąć inżynierem i sie skończy misja i ich nie zniszczysz, czasami wystarczy pomyśleć omg.

temat
Przywilej to być na pierwszej stronie lol
Ale jeśli do tego aby być w CB będzie potrzebny balance to będą instalować.
Mimo to najlepszym rozwiązaniem będzie patch, wtedy nie ma o czym gadać i każdy będzie instalował, bo to jest praktycznie tylko klik i masz, a nie czytanie poradnika jak odpalić balance moda i jaką podać ścieżkę instalacji.
Ale jeśli do tego aby być w CB będzie potrzebny balance to będą instalować.
Mimo to najlepszym rozwiązaniem będzie patch, wtedy nie ma o czym gadać i każdy będzie instalował, bo to jest praktycznie tylko klik i masz, a nie czytanie poradnika jak odpalić balance moda i jaką podać ścieżkę instalacji.

Male podsumowanie
<Technix> ta teleportacja jest ograniczona.. Mozesz zwiekszyć jej zasieg, badając tech czasowe I, II i III, co ulepsza teleportacje, powieksza pole spowalniające...
<BALANCE MODE > Moim zdaniem nie tak miało być xD:
Arabowie jak byli do d***, tak nadal są, Mod bardzo ogranicza zapedy AMerykańskich HG na bazy wroga, ale czyni z Rosjan nacje nie do pokonania...
Mianowicie jest nadal to samo co było... Tyle ze teraz nikt nie musi sie obawiać AM i ruschu bezużytecznych na budynki HG, mimo że budowa behemota powoduje wyje****e gry to i tak bez większego problemu da się wygrac rosjanami 2vs1 z nacjami nie posiadającymi ich tech... Co więcej zdziwił mnie deko fakt że rosyjskie rakiety długodystansowe sie obracają i nie na wieży!! ... Jesli zostanei przywrócony behemot to gra tym narodem bedzie jeszcze bardziej banalna...
<BALANCE MODE > Moim zdaniem nie tak miało być xD:
Arabowie jak byli do d***, tak nadal są, Mod bardzo ogranicza zapedy AMerykańskich HG na bazy wroga, ale czyni z Rosjan nacje nie do pokonania...
Mianowicie jest nadal to samo co było... Tyle ze teraz nikt nie musi sie obawiać AM i ruschu bezużytecznych na budynki HG, mimo że budowa behemota powoduje wyje****e gry to i tak bez większego problemu da się wygrac rosjanami 2vs1 z nacjami nie posiadającymi ich tech... Co więcej zdziwił mnie deko fakt że rosyjskie rakiety długodystansowe sie obracają i nie na wieży!! ... Jesli zostanei przywrócony behemot to gra tym narodem bedzie jeszcze bardziej banalna...
Rakiety
Radzio, ta rakieta wali w tył, no chbya ze ja to jakoś zle odbieram. btw nei dysponuje niestety dobrymi screnami tylko tym ale cos tu widać
1 http://img178.imageshack.us/my.php?imag ... n17iu7.jpg
i
2 http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... n18km1.jpg
Hydro, tak to dotyczhy beha. Juz kilka razy gre wywalało jak tylko Mules go zbudował ...
1 http://img178.imageshack.us/my.php?imag ... n17iu7.jpg
i
2 http://img523.imageshack.us/my.php?imag ... n18km1.jpg
Hydro, tak to dotyczhy beha. Juz kilka razy gre wywalało jak tylko Mules go zbudował ...