NNPlaya wrote:KurtSchmidt wrote:No dobra zadowolę się tylko tym, że jednak Johan zostaje. A co do reszty fabuły to z niecierpliwością czekam na moda.

LOL, co masz na myśli mówiąc zadowolę się? Są mody którym bohaterami są postacie istniejące (Throwback, MajMod, Arabian Nights) i są modyfikacje z wymyślonymi ludźmi w rolach głównych...
Mówiąc ,,zadowolę się'' nie miałem na myśli nic złego. Wręcz mam podobny punkt widzenia jak Radzio. A postać Johan naprawdę mi się podoba i zachowując też postacie z kampanii Altaru takie jak Heike czy szejk Omar itp. można według mnie stworzyć moda arcydzieło.

I myślę, że ten by PMT taki właśnie będzie.
A właśnie propos modów. Ściągnąłem moda Arabian Nights i mam z nim problem. Pierwszą misję przechodzę bez problemu, ale już przy drugiej sytuacja się komplikuje. Cele misji są napisane po angielsku, a postacie raz gadają właśnie w tym języku, a raz po czesku. Tak więc wie ktoś jak przejść 2 misję w modzie Arabian Nights? Na początku zajmuję amerykańską bazę i zabijam naukowców, ale potem nic już się nie dzieję. Co mam tam zrobić?? (Ciekawie jeszcze potraktowano główną bohaterkę. Zastanawiam się czy miała to być Heike Stayer, czy może zupełnie nowa postać jak Heike Stainer???)

Ale wie ktoś co z tą misją??
PS Właśnie ściągam kolejne mody do OW - Polish Company, Arabscy Najemnicy, The Other Story, MajMod, Throwback i VIP Clan Story. Ciekawe co to będzie?