Bugi w 1.08?

Wszystko o graniu w OW w sieci.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Bugi w 1.08?

Post by Antitheus »

Tak rozegrałem partyjkę z 2 noobkami. no i wszystko było ok do chwili gdy jedenzrobił 2 koszary (ten fakt da sie pominąć) a drugi UWAGA w 10 min miał beha. Jakim cudem? magia? Krasnale? je***e jednorozce? ok, nic, w 17 min miał ku**a juz 3 behy. No ku**a coś tu jest nie tak.

albo cheaty albo bugi oto log z rozmowy na gsa. Sorq że nie podam tabeli wyników z ow gdzie jasno było widoczne używanie bugu, gdzie w 7 min miał z 60 a po kazdym ubytku gwałtownie rósł. No i dodam iż narobił od ch**a rakeit z sybem. Jak jezus! syb gwałtownie sie mu rozmnożył. Masjasz?

Code: Select all

<(*)SoA(*)Antitheus|+>	ku**a
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	pront screen mi się zmazał
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	jak na tabeli wyników kolo miał ponad 60 sybu w 7 minucie
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	ewidentne cheeatowanie
<czarnowidz>	ze co?
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	a drugi śmiałek zbudował 2 koszary i wypchał ludźmi omg
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	ku**a miałęm tablice wyników która wyświetla się pod koniec gry
<czarnowidz>	na początku zbugowalem i mialem
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	LOG!
<(*)SoA(*)Antitheus|+>	przyznałeś się do lamerstwa
Jeśli ktoś jest dociekliwy niech zbada tą sprawę. Peace and love.
Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran

Post by Michaeilo »

Też grałem z tym gościem ''czarnowidz'' i w 15 minut miał 3 behy (jeszcze na zasadach CW). To na serio jakaś magia, gdzie ku*** wydobywał tyle tego syba? Nie miał ani jednej kopalni na środku mapy (150 musiał mieć na 30! behy a miał jeszcze z 7 rakiet z sybem) i jak to możliwe???
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Wezcie oblukajcie czy nie uzywa tego bugu z wyjmowaniem sybu ze skladu. Stucuk mowil ze naprawil ale moze cos sie s****dolilo znow.
Image
hydro
Community Veteran
Community Veteran

Post by hydro »

No, radzilbym rozejrzec sie po cheatach do ow, prawdopodobnie koles mial artmoney i uzywal wiecej niz jednego buga
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Artmoney nie dziala online. Synchra jest tracona jak go ktos uzywa.
Image
hydro
Community Veteran
Community Veteran

Post by hydro »

YuriStriatov wrote:Artmoney nie dziala online. Synchra jest tracona jak go ktos uzywa.
Tak czy siak na jakiejs stronie znalazlem chyba bug, ze mozna rozmontowac pojazd w taki sposob, ze pojazd nadal istnieje i tak w kolko, bylo to sprawdzane?
Blashix
Community Veteran
Community Veteran

Post by Blashix »

A już myślałem że na OW nie ma żadnego czitera ;]
--> 02.12.2008 PC <--
| AMD Athlon 64 X2 5400 Black Edition 3,4Ghz + Cooling Pentagram Freezone HP-120 AlCu Karakorum | GoodRam DDR2 2x 2GB 810Mhz CL4 + Arctic Cooling Arctic RC | Asus M3A78 PRO AMD 780G (Radeon HD 3200 & HD Audio Realtek ALC1200) | Radeon HD 4850 Gigabyte 512MB 700/2000 MHz + Zalman Cooling | Samsung SpinPoint T166 320 GB (SATA II, 16MB cache, NCQ) | LG SuperMulti DVD LightScribe | Power: Chieftec (GPS-500AB-A) 500W all in: NZXT Apollo Crafted Series Black

Mouse: A4TECH XL-750F
Keyboard: Saitek Eclipse II
Monitor: 19 LG Flatron W1952TQ-PF
Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran

Post by Michaeilo »

YuriStriatov wrote:Wezcie oblukajcie czy nie uzywa tego bugu z wyjmowaniem sybu ze skladu. Stucuk mowil ze naprawil ale moze cos sie s****dolilo znow.
Grałem i sprawdzałem ten bug ostatnio - nie działa.

[ Dodano: Wto Paź 30, 2007 3:53 pm ]
A o co w ogóle chodzi z tym cheatowaniem? Jakie ArtMoney, czy coś? Bo o bugach to niektórych właśnie wiem np. tym z sybem.
Antitheus
Kung Führer
Kung Führer
Korea North

Post by Antitheus »

sorq pomyliłem się w statytstykach

Code: Select all

§¨ Private message from GwainSecior: "tamten mial z4 bechemorty i nic nie mowiles"

Wiec ku**a czarno widze karierę Czarnowidza w ow lobby.
DarthYabol
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by DarthYabol »

Proponuje zeby z nim zagrać 1v1 + obserwator. Najwyraźniej tylko on zna tego buga

PS. screen z jego gry.
http://www3.speedyshare.com/data/777492 ... bitowa.JPG
Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran

Post by Michaeilo »

OMG 7 minuta i ma już beha :shock: to nawet raczej nierealne musiał mieć 15 syba na 2 laby i 50 na beha. Nawet przy 2 kopalniach to raczej niemożliwe. Ewidentny cheat lub bug.
Serpher
Soldier level 2
Soldier level 2

Post by Serpher »

Albo po prostu zostali zagonieni do badań wszyscy wolni ludzie do 2 laboratoriów. Jedno Syberytowe, a drugie Uzbrojenia. Może w tym tkwi sekret...
...::: Serpher :::...
Image
Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran

Post by Michaeilo »

Nawet jeśli tak to i tak nierealne skąd wziąłby 10 syba na rozbudowe + 10 na laba czaso + 5 na laba od syba + 50 syba na beha = 75 syba w 7 minut? Wątpie...
Serpher
Soldier level 2
Soldier level 2

Post by Serpher »

Fakt, to trochę zastanawiające. No, ale trzeba by złapać tego gościa, co mu się to udało i go przesłuchać.
...::: Serpher :::...
Image
Michaeilo
Community Veteran
Community Veteran

Post by Michaeilo »

pytałem się go a on mówi normalnie, tylko jak z nim grałem to miał beha w 10 minut od kupy rakiet i tylko -- 2 elektrowie!! (widziałem jak odpadłem). A najdziwniejsze jest to że za każdym razem jak się z nim gra to w połowie odpada czyt. pisze oczekiwanie a potem gracz czanowidz usunięty z gry. A jemu wywala że zgubiona synchra.
Post Reply