Z tym modem to jest dobry pomysł, zakładając że część słabo zna SAILa to może tworzyć grafikę albo nawet wymyślać fabułę dialogi itp. ja jak skończę swoje wypociny to też mogę pomóc jak się zbierze ekipa
Czuję, że jestem w matni
Nie pierwszy to już raz
I chyba nie ostatni...
I wszystko się skończy tak jak ArCamp PMT. Żeby coś robić wspólnie trzeba się jakoś dogadywać, a jak wiadomo każdy ma inny obraz tego co ma być w modzie. Takie robienie moda całym forum to najgłupszy pomysł jaki słyszałem. Nie wiem po co w ogóle ciągniecie ten temat. Jutro napiszę maila do altaru (mam tylko nadzieję, że jeszcze ktoś tam zagląda ) i dowiem się co trzeba by było zrobić i czy jest w ogóle taka możliwość. I skończcie tutaj spamować, bo to ani fajne, ani ciekawe nie jest :E
No cho**ra, Zone napisał takiego fajnego posta, dlaczego go nie wszyscy przeczytaliście?
Jedyny kamień jaki stoi na drodze rozwoju OW to Stukacz, który konserwatywnie wszystko hamuje - nawet już niedługo 2 rok jak patcha miał wydać zleci.
Reszta waszych problemów to kamyczki.
Nie piszcie postów na temat wykupienia praw bo na to nie stać ciebie, jego, czy jej ani też nas. I wątpię aby miała powstać 'spółka akcyjna OW'.
A jak piszecie już tak namiętnie o tworzeniu modów to przykład PMT jest najlepszy. Chłopaki byli zmobilizowani przez pewien czas, jednak projekt podupadł. Jak macie coś już zrobić to zróbcie to samemu, ew później z kimś dopracujcie. O ile mnie pamięć nie myli Serpent stworzył całkiem przystępne OWR, w które osobiście nie grałem, jednak z słyszenia moge powiedzieć, że mogłoby zostać wbudowane do patcha. Nawet updaterem, który stu zamieściłby na OWS.
Dzięki za dobre słowo
Nadal pracuje nad OWR(poprawiłem już multiplayer ,a teraz robie tryb singleplayer) przed wakacjami powinienem skończyć.
Cieszy mnie natomiast wzrost popularności modowania ,tu na forum jak i na PW dostaje wiele pytań dotyczących modowania i staram się pomoc nowym modderom zrobić ich własny mod.
Scena więc nadala sie rusza i oby tak dalej
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
"Taki z niego fizyk jak ze mnie baletnica" - Profesor Scholtze o Kvantovym.
JAKBYŁ BYM CZECHEM TO BYM ROZŁOŻYŁ NAMIOT ~Kvanciak
też popieram ale chyba wiadome jest to, że raczej ludzie się z sobą nie dogadają ,a nawet jak zaczną moda to i tak niezostanie skończony przez wszystkich
Mi chodzi raczej o osoby pojedyncze ,a nie całe zespoły.Bo całe zespoły nie zrobią tego co pojedyncza osoba.
Epickie teksty: Marek1906: jak zrobic aby sail był zielony? Kvantovy: Wszystko normalne, wszystko w koło było dziwne Kvantovy:: To jest fajne, że to nie jest takie głupie Kvantovy:: remove sos from kanapeczka Kvantovy:: zdarzają się rzezy które sie filozofom nie śniły Cenwen: problemem jest gejostwo
Serpent píše:Mi chodzi raczej o osoby pojedyncze ,a nie całe zespoły.Bo całe zespoły nie zrobią tego co pojedyncza osoba.
Nawet nie wiesz jak się mylisz. W zgranym zespole można dobrego moda zrobić błyskawicznie, ale w przypadku OW często brakuje chęci, zgrania oraz motywacji i właśnie dlatego dla PMT tak chujowo szło.
Nitek, z pewnych źródeł mam informacje że jeszcze idzie a nie szło a co do zespołu to trudno podzielić kto co robi, a zrobienie takiego zajebistego moda mogło by być dobrym pomysłem
ale jak już wspomniałeś Nitek
Nitek píše:ale w przypadku OW często brakuje chęci, zgrania oraz motywacji
Czuję, że jestem w matni
Nie pierwszy to już raz
I chyba nie ostatni...
Nie znaliście problemów PMT, więc się nie wypowiadać. I d**a, mody nic nie dadzą. W ostatniego moda, jakiego grałem, to ArCamp, jak testowałem mapy. Większość graczy (z tych lepsiejszych) to grali tylko w GSA wars i może jakiś 1 jeszcze.. A co do PMT, to nie jest powiedziane, że grupa została zlikwidowana, wszystko się jeszcze może zdarzyć;]
Nitek píše:
Nawet nie wiesz jak się mylisz. W zgranym zespole można dobrego moda zrobić błyskawicznie, ale w przypadku OW często brakuje chęci, zgrania oraz motywacji i właśnie dlatego dla PMT tak chujowo szło.
Nie mów że się mylę bo to ty sie mylisz, ludzie nie potrafią ustalić między sobą tego co trzeba zrobić i kto ma co zrobić.Wynikają z tego kłótnie i plany pozostają tylko planami i nie chodzi tu tylko o PMT ale też o czeski zespół Throwbacka który przeżywa kryzys i tylko Sali stara się coś robić.
@down
Nauczyciel się znalazł -.-
Naposledy upravil(a) Serpent dne pát kvě 21, 2010 7:04 pm, celkem upraveno 1 x.
Temat miał być do zamknięcia, a tu się wszystko rozkręca i dobrze ! Widzę, że kilka osób jest zainteresowanych wspólnym modem, więc jeśli ktoś chcę się dołączyć niech pisze do mnie na priv i napisze w czym mógłby nam pomóc z góry thx. Pozdrawiam i Niech Moc OW będzie z wami
Naposledy upravil(a) 19MC94 dne pon kvě 24, 2010 3:04 pm, celkem upraveno 1 x.
Nic się nie rozkręca lol,a jak chcesz to sobie zakładaj te grupy moderskie tylko znajdź kogoś takiego kto chce i umie coś robić bo bez tego to możesz zapomnieć o jakichkolwiek spółkach.
Serp, ty nic nie umiesz, a jakoś zrobiłeś moda.. A co do waszego pomysłu - dla mnie to głupota, ale jeśli zamiast rozkręcać prawdziwej sceny wolicie moddować, to proszę bardzo - jak coś, to się możecie zgłosić do mnie, pomogę..