ALTAR probuje swych sil na gsa!

[ Polskie newsy ]

Moderator: Newswriters

Post Reply
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

ALTAR probuje swych sil na gsa!

Post by YuriStriatov »

Nie wiem jak wy ale jak dla mnie to to ma w sobie cos z przełomu.
Stucukowi udało sie zainteresowac ekipe z Altaru na tyle że około 5 osób od nich wejdzie jutro na GSA. Oficjalna data to:
Stucuk wrote:11th May 2006 - 19:00pm MED / 17:00pm GMT
...czyli około 18.00, 11 maja czasu polskiego.

BTW: Jedna z tych osob jest Rumun czyli gość od AI. Tak więc błagam: powstrzymajcie się jutro od bluzgania rumunów...
Last edited by YuriStriatov on Wed May 10, 2006 8:03 pm, edited 1 time in total.
Image
Phantom
Veteran
Poland

Post by Phantom »

Bluzgać to jasna sprawa, że nie :) No i oczywista max luda, max romów... Wszyscy ładnie rozmawiają, grają etc Dobrze, że nie mają Polaka w tej grupie :P
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
Nazim
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nazim »

znajac zycie "Rumun" wejdzie na gsa.. poleci na niego wiazanka kwiatow polskich i sie ku**a zniecheci.. bo to nie polak, ale czech i vsio zrozumie xDD
Добрий день.. Акуна Матата!

Image
Image
Image
Raptor The Hawk
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Raptor The Hawk »

eee zajebiscie trzeba bedzie z nimi zagrac tylko ciekawe o ktorej godzinie wejda bo trzea zapierdalac do jebanej szkoly... xD oby byli pozniej ;p
Image
Phantom
Veteran
Poland

Post by Phantom »

Czy ty nie możesz dokładniej czytać postów Yuri wyraźnie napisał o której wejdą... A i nie sądz, że będą grali :? No chyba że to skopie im tyłki i też się zniechęcą :D
Jak to ktoś napisał :
"Life is brutal, a admin bardziej" :)
YuriStriatov
Site Administrator
Site Administrator
Cuba

Post by YuriStriatov »

Tzn wlasnie wchodza po to by grac najwyrazniej
Image
Nazim
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nazim »

jesli juz zagraja, co jest calkiem prawdopodobne.. na 95 % zostana zrushowani przez jakiegos kretyna xD

Image
Image
Image
Mules
Community Veteran
Community Veteran

Post by Mules »

To sie robi ciekawie.....
"Prawdziwą treścią ludzkiego życia jest gra. Ziemia jest polem ćwiczeń, niebo jest boiskiem"
Image
Raptor The Hawk
Soldier level 1
Soldier level 1

Post by Raptor The Hawk »

ech no dobra moze tego nie zauwarzyłem xD ale tera coraz mniej osób gra w ow i robi sie ogolnie pusto i malo graczy oby jutro bylo ich w ch*j ^^
Image
Nazim
Community Veteran
Community Veteran

Post by Nazim »

czy ja wiem.. jak dla mnie lepiej, zeby bylo ok. 30 osob, ale ku**a cos wartych.. a nie 60, z czego 3/4 to jacys ku**a kretyni, co pierwszy raz weszli na GSA..

Image
Image
Image
Xyzk
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by Xyzk »

Przełom, nie przełom, żeście mi GG zaspamowali.... połowy osób nie znałem... najciekawsza sprawa, że GG zmieniałem po to, by właśnei takich wiadomości nie dostawać, ale Lobo mnie zdradził :P. Ale robi się ciekawie.... gdyby zrobili z tego gre darmową :> można by znaleźć.... albo system 4 baz dużych, i że można w multiplayerze zapisać grę, a potem odczytać ponownie z tymi samymi graczami, baza tych którycg by nie było byłaby chroniona np. sciana wysoka :P. Mapa strasznie wielka by była ale... zwiększyło by się limit pojazdów komputerowych, zdalnych etc.
zoNE
The Great Uniter & Site Administrator
The Great Uniter & Site Administrator

Post by zoNE »

Xyzk wrote:Przełom, nie przełom, żeście mi GG zaspamowali.... połowy osób nie znałem... najciekawsza sprawa, że GG zmieniałem po to, by właśnei takich wiadomości nie dostawać, ale Lobo mnie zdradził :P. Ale robi się ciekawie.... gdyby zrobili z tego gre darmową :> można by znaleźć.... albo system 4 baz dużych, i że można w multiplayerze zapisać grę, a potem odczytać ponownie z tymi samymi graczami, baza tych którycg by nie było byłaby chroniona np. sciana wysoka :P. Mapa strasznie wielka by była ale... zwiększyło by się limit pojazdów komputerowych, zdalnych etc.
Słaby pomysł. Po 1. by musieli być wszyscy gracze (ci sami), po 2. gdyby była chroniona baza osoby, której by nie bylo, to osoby w grze by rozbudowywały sobie bazy w grze, a ta 1 osoba by byla ciągle do tyłu.
Philly
Community Veteran
Community Veteran

Post by Philly »

przywitajmy ich po staropolsku - chlebem i solą :lol:
Xyzk
Soldier level 0
Soldier level 0

Post by Xyzk »

przy 60 osobach na GSA nie bylo by to trudne. Moze byc nawet na jedna gre. Lub z innymi graczami.
Post Reply